Én visszanéztem a részt, (316) ott azt mondja Shanks hogy nem azért tudta megsebezni Feketeszakáll, mert óvatlan volt.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Hivatalosan itt láttuk Luffyt https://www.youtu...8G1lcDp9Zw első hakiját ,
de a haki ébredése szerintem Lucci harc alatt kezdődött, és Kuma veresége után kezdett szépen lassan ébredni mind 3 hakija, hisz nem csak fizikailag, de érzelmileg is topon volt .
Onnantól jöttek az utalások, mint pl Margaret és Bon Clay hóditó haki megmentésé , Mihawnk ellen a megfigyelés haki , és BB ellen a fegyverzet .
Azt nem tudom, hogy a fegyverzet Lucci vagy BB ébredt fel, de abban biztos vagyok, hogy az a ütés 100% haki volt.
Sentomaru nem elég? Okés . Akkor ott vannak a Amazon csajok, akik szintén képesek hakira , és ezt maga Ray erősítette meg .
Én visszanéztem a részt, (316) ott azt mondja Shanks hogy nem azért tudta megsebezni Feketeszakáll, mert óvatlan volt.
Mondjuk az tény hogy Shanks azt a sebhelyet a jelenlegi történetszálltól legalább 12 évvel ezelőtt szerezte, mert amikor Luffy gyerek volt, már ott volt a sebhely Shankson. De már akkoriban is erősnek kellett lennie, mert már akkor is nagy esemény volt hogy ott hagyta a karját, illetve előtte se győzte le őt sólyomszemű, mert miután elvesztette a karját, nem harcoltak. Viszont akkoriban óvatlanabb lehetett Shanks, mert logikusan, hiába akkora az a tenger császár aki leharapta a karját, fegyverzet szine hakival kivédhette volna szerintem, de akár más egyéb módon is, és biztosan képes volt rá, mert a király akaratát használta hogy elküldje a szörnyet.
Ami meg még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy Feketeszakáll még akkor sebezte meg amikor két karja volt, amikor odament a háború alatt, (489 rész) akkor meg azt mondta hogy még nem állnak készen megküzdeni velük. Gondolom erősödhetett sokat vöröshajú, de attól még érdekes. Várom hogy kicsit többet elmondjanak majd erről a Shanksról, mert nem sokat tudni róla, de nagyon erős lehet, de nagyon titokzatos egy karakter.
Egyébként ami roppant zavar, mind az animébe, mind a mangába, hogy kezd dragon ball tempóba haladni. Lehet csak nekem tünik úgy, de mintha minden történetet elhúznának. Amikor néztem a One Piece azon részeit amik a 2 év után történtek, mindig a vicc jutott eszembe.
"Hány csillagharcos kell hogy kicseréljenek egy villanykörtét? Nem tudom, de legalább 100 részig tart, és Krilin meghall."
Természetesen már akkor nagyon erős volt, erre már a Fehérbajusszal való találkozásukkor is utaltak.
Az, hogy egyszer sikerült megsebeznie a még nem Yonkou Shankset, nem feltétlenül jelenti azt, hogy harcban van esélye legyőzni. Szerintem.
Ráadásul azóta eltelt nem kis idő, a Yonkou tagjává nőtte ki magát, BB meg akkor nagyon távol állt tőlük. Bár véleményem szerint most sincs annyira közel, de ki tudja...
Nem tudom, azért nem mindegyik történetívnél van ez a bizonyos elhúzás. Dresrossánál az volt, az engem is bosszantott. Zou egy viszonylag rövid arc volt, sok infóval látott el bennünket Oda, szóval az rendben volt. A WCI-nél szintén nem éreztem túlzottan elhúzást, néha igen, de az még elfogadható mértékben volt tálalva. Wano meg az eddigiekben elég lineárisan, szépen volt számunkra felszolgálva, persze már itt is voltak olyan szituációk, amit gyorsabban is el lehetett volna rendezni.
DBz felesleges összehasonlítani, mert ott hosszabb harcok voltak .
Marineford óta már nincsenek jó küzdelmek a One pieceban, és Luffy kívül más nem kap méltó küzdelmet. (Luffy harcai se nevezném túlzottan kreatívnak)
Timeskip óta átment hype harcokban, ahol 1 fejezett elintéz olyan ellenfelet, amit valóságban lehetetlen lenne.
Reális erőviszonyok már régóta kihalt, és ezt szépen lassan én is elfogom engedni .
A one piece egyetlen megmentője az anime lehetne, ahol Oda összebeszél Toei Animation ,és tovább haladnak mangánál , ahol reálisabb küzdelmek lennének, Oda pedig pihenten és rövidebben tovább folytathatja a manga írását és happy end .
Mi zajlik a háttérben, azt nem tudom, de a jelenleg helyzetben mind 2 csak rontanak a színvonalan .
Oda már kitalálta a végét, akkor miért nem lehetne befejezni az animével elöbb? Nem értem .
Neki is jobb lenne, meg nekünk is .
Én személy szerint ettől a Feketeszakálltól nem nagyon láttam semmi olyat amiről azt gondolnám hogy olyan erős volna. Persze lehet csak szándékosan mutatja a gyengét, hogy lebecsüljék, gondolom ezt szokta meg, mert igy nem tünt ki fehérbajusz hajóján se, mert végülis Ace-t elkapta.
Hát lehet csak nekem tünt úgy, de a sütemény szigetes arc óta vagy 35 rész eltelt, de sokminden nem történt. Nagyon sok visszaemlékezéseket raktan néhány részben, olyanokat amiket már láttunk, és nem is voltak túl rövid jelenetek ezek.
Ami viszont nem egyértelmű nekem, hogy most Luffy Yonkou? Mert ugye a 878 rész úgy zárul, hogy " A tenger ötödik császára felemelkedett", de ahogy probáltam odafigyelni, a Yonkou szót nem hallottam.
Én úgy gondolom, hogy egyszerre mutassa magából a gyengét, ugyanakkor az is. Erősebb, mint a gyengének bemutatott énje, de puhányabb a valóságban.
Az animére gondolsz? Mert én a mangából indultam ki, az anime nem nagyon érdekel, csak az izgalmasabb részeket nézem meg.
Luffy nem Yonkou. Még csak nem is lehetne az, mert akkor Gokounak neveznék őket, hivatalosan. Ahogy AFR írta egykor, ő csak egy Yonkou palánta. Valszeg Wano után már az lesz.
És kibővítették a mangás harcot ^^ A Ryuusei O-Soba Kick ugyanis nem szerepelt a mangában, valamint az a jelenet sem, hogy miért is hagyja ott Page One-t. A mangában el lett könyvelve egy "off-screen" győzelemnek és pont. Reméljük, a jövőben sok ilyet láthatunk még, mert ez tényleg elég menő volt.
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, irdatlan menő Sanji Germás suitja, már csak kombinálni kell a saját stílusával. Viszont, hogy tényleg ennyire tank legyen page és mindenből fel állt, kissé csalódást okozott, de összességében nagyon jó volt a rész!
Chopper mekkorát alakított!!
Amúgy arra gondoltam, hogy ha a mangát nem olvasnám most 1 részen belül 2x is nagyot néztem volna.
1.) Robin elkapása is durvábbra sikerült mint ahogy a mangában volt (ott hamar kiderült, hogy csak egy klón)
2.) Big Mom amnéziája.. Azért ja
Adja nagyon. Kibírnék 1 hónap karantént is ha ezt nézhetném nonstop mint régen amikor 900 rész 'lemaradásom' volt.
Ugrás a fórumra: |