Azért gondolom ezt, mert ahogy láttuk általában ő intézi az alvilági dolgokat, Doffy mentőakcióját is rábízták, miután az befuccsolt, King és Queen őt küldte az új partnerért. Nem azt mondom hogy ez fixen így van csak nekem ez jött le.
One Piece manga
Gondolom az "új partner" alatt Shutenmarut érti.
Alvilági ügyeket meg sosem intézett jelenlegi tudomásunk szerint, legalábbis Doflamingo kiszabadítása, vagy Raizou felkutatása nem annak számít.
Egyet el felejtettetek, Big Mom szülinapi partit tartott és mindenki ott volt az emberei közül. Kaidounál meg csak azok vannak ott akik épp ott voltak.
Ez majd akkor derül ki amikor rájönnek hogy háború készül.
Abban meg aztán végképp semmi sem furcsa hogy Queen semmit sem tud, mert a legjobb példa Luffy arra hogy nem tud semmit semmiről.
Meg azt se felejtsük el hogy Kaidou már akkor yonkou volt amikor elkezdte a smile sereg létrehozását, ami kb annyit ér mint az óriás hadsereg az 5 éves Linlin ellen.
Tehát én azokra az embereire lennék kíváncsi akik már akkor is megvoltak neki rendes zoan gyümölcsökkel, akiket még nem is láttunk mert nincsenek Wanon, vagy Kaidou tényleg egyszemélyes hadsereg.
Kaidou sebéről jut eszembe, lehet amikor a Rocksban voltak, megevett valamit Linlin elől... XD
Luffy nem tudom mikor szónokolt ennyit legutoljára mint a mostani fejezetben, rázott a hideg a társadalom kritika erejétől, ilyenkor érzem hogy méltó Királynak,
és mennyire intelligens. Isten fejezet volt.
Elég töltelék fejezetnek éreztem annak ellenére, hogy sok szálon haladt a történet. Gondoltam, hogyha megkérdezik Kidet a szövetség miatt, akkor el fogja utasítani, mondjuk nem is csodálom azok után, amiken átment. Engem nagyon idegesít, hogy Killer megse szólal...
Remélem most már minden felesleges kört lefutottunk Udonban, egy újabb megingás, Momonosuke feltűnése, Luffy gyógyítása. Már tényleg nincs miért itt időzni. Egyedül Babanukiról hiányoltam az infót. Azt viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek után Queen ne nézne Babnukiék körmére, hogy mi lett Luffyval.
Nekem a Shutenmarus szál tetszett a legjobban. Már ebből a kis visszaemlékezésből meg lehet érteni, hogy miért volt olyan, amilyen. Jó volt látni, hogy kicsit feloldódott. Viszont az erőről való dicsekvés.. azért kizártnak tartom, hogy Inu olyan erős legyen, mint Shutenmaru. Szerintem a 9 vörös hüvely tagok között is rengeteg különbség van.
Mondtam, hogy off screen lesz vége a Virágfővárosi lázadásnak. Azért remélem, hogy nem lesz ennyire kirészletezve ez a 8 nap, mert akkor tényleg soha sem lesz vége. Tényleg örülök, hogy a történetvezetés nem annyira sablonos, csak azért jobban is felgyorsulhatnának a dolgok.
A végén Law meg... ezt még úgyse fogadom el, hogy valószínűleg a társai miatt csinálta. Valahogy túljárhatott volna Hawkins eszén.
Szerintem csak be van sértődve Kid és picsog kicsit, de majd beáll a sorba a végén. Mert hát Killer is beállt Kaidouhoz, azzal még sincs olyan nagy problémája.
Babanukiból már sok volt inkább, gyatra mellékszereplő félresikerült zoannal.
Law is olyannak tűnik aki szereti a csapatát és nem áldozza fel őket, meg szerintem számít Luffyra is hogy megmenti.
Kezd kicsit már elegem lenni hogy minden offscreen történik amiben Luffy nincs benne.
Komolyan Zoro vs Oniwabanshu, Sanji vs Drake.
A másik hogy ahányszor Law megmozdul kikap és bilincsben végzi.
(Lélekcserével kiszabadíthatta volna a társait)
Kid nem lepett meg de a végén úgyis velük fog harcolni szerintem csak nem szövetségesként.
Kid talán két okból nem neheztel Killer-re.
1. Mert a csapatáért tette amit tett.
2. A hibás SMILE önmagában is elég nagy büntetés.
De remélem nagyon el fogják verni Hawkins-t és Apoo-t és ajánlom hogy ne offscreen illetve hogy megtudjuk visszaemlékezésből hogy mi történt közöttük.
kristof
Persze tuti van rengeteg különbség a tagok között de miért tartod kizártnak hogy Inu olyan erős legyen mint Shuten?
Shuten nem mutatott többet mint amit Inu-ról tudunk.
Kyoshiroról is eléggé megfeledkeztünk, Hiyori mondhatott volna róla valamit, de semmi.
A lélekcserével azért lehet nem tudta volna megmenteni őket.
Mindig kihangsúlyozom, hogy a rövid harcokból nem szabad ítélni, tehát továbbra sem tartom, hogy Shutenmaru egymaga erősebb lenne Jacknél. Viszont neki rövid idő alatt volt egy komoly megmozdulása, míg Inuarashi és Nekomamushi napok alatt nem tudott ilyen csapást mérni Jackre. Azért abban a harcban szerintem Jack sokkal nagyobb hátrányból indult, mert Inuék váltották egymást, ő meg folyamatosan harcolt.
Kidd nyilván nem fog - első szóra - csatlakozni Luffyhoz, Kaido nem egy középrangú valaki.
a rabok Momo hatására már valószínű végérvényesen döntöttek, azzal nem lesz gond. már csak Luffynak kell felgyógyulnia.
Kíváncsi vgyok mi az amit Kawamatsunak el kell intéznie. passzolok mi lehet az.
Shoutenmaru megint egy kis hiányt tömött be az amúgy elég jól lefedett sztoriból. nyilván Luffyék miatt volt 20 és nem 10 év, de majd erre ők is rájönnek.
Zoro hozza a formáját, szerintem a fontos csata majd a kardjának a visszaszerzése lesz.
Lawtól mégis hogyan várjátok el hogy túljárjon Hawkins eszén, ha nem tudja hol van az összes elfogott társa? nyilván meg akarja tudni, majd akcióba lendül. de kapkodással csak kinyíratja a társait.
Lélekcsere alatt konkrétan azt értettem hogy pl.: az egyik társa lelkét átcserélhette volna Hawkins-éval és így a társa beszüntethette volna a bábkapcsolatot.
Persze ebből nem tudja meg hol van Bepo de onnantól le is győzhette volna őket.
Ezzel pedig teljesen egyetértek. Én is mindig ezt szajkózom
Ráadásul az volt Shuten első mozdulata ami eléggé meg is lepte Jack-et.
Egyébként itt:
https://naruto-ku...ece/811/15
Bepo a kis perverz megfogdosta Nami-t és fizetnie se kellett?
https://jaiminisb...950/page/8
Ugye én látom rosszul és a kappánk nincs kirúzsozva?
Kawamatsu-nak amit el kell intéznie az valószínűleg az hogy megtalálja Hiyori-t újra nem?
nemhiszem hogy attól hogy testet cserél vele képes lenne megszüntetni a bábkapcsolatot, sztem az komplex dolog, de mindenképp bentebb lettek volna.
Bepo szerintem csak nyújtja felé a kezét, nem ér hozzá.
Nincs rúzs, ilyen alakban nyílik a szája, és folyton mond valamit, az csak nyitott száj, de sztem amúgy nem lett kijelentve hogy férfi vagy sem - ugye már semmi sem biztos, ebben a Sagaban még kiderülhet hogy Luffy csaj.
Ugrás a fórumra: |