Luffy most vagy jól bekajál húsból és 8 napig alszik, vagy jól bekajál húsból, 1 napot alszik, és 7 napig megpróbálja elsajátítani az új hakiját.
One Piece manga
bakod írta:
... ez a zombi hadsereg pl egy sakk-katonákon simán működne. ...
...
A gorilla a 6. oldalon szerintem csak egy gorilla. gondolom hasonló mint amit láttunk Wanora érkezéskor (pont most volt animében az a rész), csak kisebb. smilenak szerintem túl tökéletes lenne.
...
Én már elég régóta unalmasnak tartom az egész Wano sagát. Nem is igazán írtam a fejezetekről, mert pár eszméletlen fejezet között olyan semmi töltelék fejezetek vannak, hogy csak legyint rá az ember.
Viszont nem tudom, hogy a történet vezetéssel van-e bajom, de sztem nem, egyszerűen Kaidou és Wano akkora hypeot kapott, hogy képtelen megfelelni az elvárásoknak. Bár már Jack óta gyanús volt a dolog és egyre inkább beigazolódni látszik, hogy Kaidou lesz az igazi szörnyeteg ebben a csapatban. Jelen pillanatban én már ott tartok, hogy az se lepne meg, ha Queennel Franky harcolna. Elképzelésem nincs, hogy rajta és esetleg Chopperen kívül ki tudna vele valami értelmes harcot vívni.
Még az a dinó képesség is tiszta gáz Kaku 2.0. Az is ritka okádék harc volt. Itt se tudok elképzelni jobbat, hacsak nem valami benga állat harcol vele.
Egyébként most már én se igazán értem miért kellett CC vegyifegyvere Kaidounak, ha Queen ilyeneket képes készíteni, akkor azt is simán meg oldhatná kb. Jó ez így nem teljesen igaz, mert CC vegyi Queen meg inkább biológiai fegyvert csinált, de na
Az hogy Caesar miért kellett egyértelmű a Smile miatt. A fegyver hatását viszont kíváncsi vagyok Chopper képes lesz-e kezelni önállóan vagy segítség kell neki hozzá.
Összességében nagyon remélem, hogy Oda etet minket és a végén Kaidounak betoppannak olyan imba emberei, hogy a pofánk leszakad. Mert én már kezdem félteni őt és a csapatátXDDD
Tény én is tartok tőle hogy egy olyan okádék dolog lesz a Queen harcból mint anno Zoro vs Kaku volt. Az talán a OP leggázabb harca.
De azért a Franky vagy Chopper dolgot ugye nem gondoltad komolyan?
Illetve értem hogy csalódásnak érződik Kaidou csapata de nem azok.
Tény kevésbé érdekesek a képességeik de ez sejthető volt hisz Zoan-ok és nem Paramecia-k.
Mondjuk tehetné változatosabbá őket pl.: túl sok a dinójuk.
Van szerintem hasonlóság a BM csapatával.
Egyedül a Peros, Compote, Snack, Oven, Daifuku és Amande hatosnál érzem hogy ez hiánycikk Kaidou csapatában de én még bízom a több All-Star-ban.
Sajnos én úgy érzem a story viszont megfeneklett úgymond.
Tartok tőle hogy nem a felfordulásba térünk majd vissza hanem csak egy nyugis beszélgetésbe mert offscreen menekültek el.
Amúgy szerintem Queen mérgeihez csak az Udonban levő emberei jutnak hozzá általában, azonban lehet Jack felfigyelt a kémiai fegyverek hatásosságára és ezért kellett neki Caesar fegyvere, hogy az ő osztagának is legyen ilyen opciója. De ez csak ilyen személyes vélemény.
Amúgy AFR Amande-ot nem sorolták a "szörnyek" közé Tottlanden. Abba a kategóriába mondták mint Mont D'or meg Bobbin. De nyilván náluk azért többet mutatott szal megértem hogy Ovenékhez hasonlítod. Habár szerintem Mont D'orra még lehet érdemes figyelni mert Oda nyilatkozott olyat SBSben hogy ha lenne ideje megmutatná mennyire kreatív a képessége.
Hiei: Szerintem itt csak az elején lesz releváns Kaido csapata a végére szerintem kb mindenki meg fog jelenni Onigashimán. Legalábbis én Doffy Throne Wars-os beszédéből erre következtetek. Könnyedén eltudok képzelni egy BM-Kaido szövetséget is, ha valahogy felemlegetődne a Rocks. Habár Kaido nem akarta hogy BM Wanora jöjjön szóval ez erősen megkérdőjelezhető, de ha már itt van szerintem a szövetségnek nagyobb esélye van minthogy külön leáll háborúzni BM-mel.
Queené Udon, Jack viszont általában úton van, szerintem logikus hogy a fennálló időben amit Wanon tölt nem Queen valagában tölti a kreációit tanulmányozva és mondja hogy kérek ebből meg ebből. Pláne hogy King meg Queen szét szadizza Jacket, tehát szerintem amikor tudja, kerüli őket.
De amúgy simán az is lehet hogy Jack csak kipróbálta Caesar fegyverét. Attól hogy van már vegyi fegyver a csapatban, nem hátrány ha akad több is.
Lehet Queen nem tud annyit gyártani ebből a vírusból hogy a börtönön kívül jusson belőle jelentősen mindenkinek. Az islehet hogy a célra megfelelőbb volt ez a gáz.
Lehet azt hitte Jack hogy ettől megtörnek, plusz így még vallatni is tudta őket közben mert a gáz harcképtelenné tette őket.
Nem, nem sorolták a szörnyek közé. Vito nem említette meg a teapartin. Egy alkalommal volt szó róla amikor Niji látta őket Luffyék ellen vonulni. De akkor Mont Dort és Bobbint is kiemelték őket pedig nem sorolod oda.
czera: Bíztam benne, hogy többet kapunk a szokásos börtönös szálnál, erre az elején szerintem minden adott volt. Hiába van kihangsúlyozva, hogy mennyire megtörik az emberek akaratát és hiába vannak vegyi fegyverek valahogy Big Mom börtöne rémisztőbb és bizarrabb volt. Ott jobban éreztem az elborultságot, fenyegetést és jobban is volt őrizve. Persze most lehet mondani, hogy az Whole Cake Islandon volt és konkrétan Big Mom palotájában. Nyilván ez jogos, valószínűleg itt is Onigashimára koncentrálódik a kemény mag (remélhetőleg). Itt már jó ideje csak azt éreztem, hogy basszus mit tökölünk még itt gyaluljátok már le őket, Big Mom börtönében ilyet egyszer sem éreztem.
Lehet tényleg csak türelmesnek kellene lenni, csak az a baj, hogy egyre több az aggasztó előjel. Big Mom birodalma nagyon jól be volt mutatva. A sok sziget, a sok gyerek, aki közül elég sok haki használó van azért. Láttunk szövetségeseket, igaz az nem az erőssége. Kaidoról egyelőre csak annyit tudunk, hogy Onigashima és Wano. Azért eddig nem láttunk annyira erős szamurájokat az oldalán. A Shogun nem tűnik valami erősnek és ott van Kyoshiro, aki egy időzített bomba és kiderülhet róla, hogy Denjiro. Ott van még az Oniwabanshu, de az is elég komolytalan.
Amúgy én nem teljesen nézem ki Jackből, hogy annyira szeretné alkalmazni ezeket a fegyvereket. Nekem eléggé úgy tűnik, hogy szeret mindent maga elpusztítani. Szerintem Zoun is csak azért használta meg eléggé elfogyott a türelme a csiki-csuki játéktól és felcseszték.
Amennyit láttunk Amandeból az nagyon biztató, ő biztos nem olyan retardált, mint mondjuk egy Bobbin.
Snack szintjén azért szerintem sincs, bár igaz még Snack-et sem láttuk. Jó lenne, ha őt is elhozta volna Big Mom.
Snack egy volt édességparancsnok. Így én sem hiszem el, hogy Amande az ő szintjén lenne. Bár az is igaz, hogy egy Urouge legyőzte, márpedig az van, hogy Urouge erősebb, mint gondolnánk, vagy Snack gyengébb annak ellenére, hogy édességparancsnokként szolgált. Ha választanom kellene, akkor az első opciót. Kidék a fülüket-farkukat behúzva elmenekültek, meg maga Kid annyit tett, hogy megsebezte az egyik édességparancsnokot, aki gondolom Snack volt. Urouge meg egyedül legyőzött egyet.
Szerintem sokaknak itt azért tűnik úgy, hogy Kaido serege gyengébb mint Big Momé, mert nem veszik figyelembe, hogy a két arc teljesen más erőt képviselő emberek szemszögéből lett bemutatva. WCI-re csak mentőakció miatt mentek, Nami, Chopper szintű emberek kíséretében, szövetségesek nélkül. Most szinte teljes erőbedobással jöttek Wanora, úgy, hogy azóta Luffy, Nami, Sanji jóval erősebb lett, mint WCI-n voltak, így jogos, hogy a karakterek körülöttük gyengébbnek tűnnek. Most ugyanazok a karakterek is gyengébbnek tűnnének, főleg Luffy mellett, akiket WCI-n láttunk. Én úgy gondolom, hogy Kaido és BM szinte teljesen egyforma erőt kell, hogy képviseljen (túl sok a hasonlóság köztük+történetvezetés szempontjából), pusztán azért tűnik Kaido serege gyengébbnek, mert Luffyék erősebbek lettek azóta, illetve most olyan karakterek is itt vannak Luffy oldalán, akik WCI-n nem voltak. Most harcolni jöttek, nem pedig Sanjit sneaky-ben megmenteni, összeverve, kiéhezve, jelentősebb mennyiségű szövetségesek nélkül. Ha ugyanezek felsorakoznának BM ellen, akik most Luffyék oldalán, BM serege is ugyanilyen gyengének tűnne. Senkitől nem láttunk még harcot azok közül, akik WCI-n harcoltak, és nem kaptak power upot (ez alatt Brookot, Choppert értem) így igazából nincs mihez viszonyítani, így pedig alaptalan azt mondani, hogy Kaido serege gyengébb mint BM-é, hiszen egy power upolt Sanji, power upolt Luffy, és BM serege ellen nem harcolt Zoro, Shutenmaru erejére alapozva tűnik csak így.
Az is igaz, hogy BM oldalán sokkal több erősnek tűnő karakter volt bemutatva, viszont még a történet elején járunk, amikor WCI-n ennyi fejez ment le, szerintem még BM oldalán sem ismertünk több valamit érő karaktert, illetve figyelembe kell venni azt is, hogy azok a karakterek (pl a 9-es ikrek) direkt olyan helyzetben lettek előhozva, amikor Luffy védtelen, agyonvert, kiéhezett. Kétlem, hogy ne tudná Luffy jelenlegi erejével one shotolni a tükörnél felsorakozott gyerekek 99%át.
Ezzel egyetértek, Ovenéket is a teaparti megkezdése előtt ismertük meg, illetve később bizonyosodott be, hogy Perospero sem olyan komolytalan, mint amilyennek tűnik (bár ez sejthető volt), stb. Csak az a gond, hogy a Kaidou legénységében azok, akiknek "neve is van", sokkal több a SMILE használó, mint a természetes démongyümölcs használó vagy ha nem is démongyümölcs használó akkor képzett harcos. Persze még ismerhetünk meg bika embereket, de én nem csodálkozom azon, hogy az emberek már rosszul vannak a komolytalannál komolytalanabb SMILE használókkal. 1-2 már tényleg vicc kategória (pl. Alpacaman, Mouseman). Mondjuk én Queen gyümölcsében is csalódtam egy kicsit, de például most jöttem rá arra, hogy engem az is zavar, hogy viszonylag elég hamar megtudtuk a többi parancsnok gyümölcsét. Azzal, hogy Big Mom legyőzte volna Queent nem árult volna nagy zsákbamacskát - mert például fordított helyzetben Kaidou is nyilván legyőzné Katakurit is - csak Oda beleesett abba a hibába, amibe a többi mangaka a hypeolós one shotolás. Mert az oké, hogy egy Yonko az emberek nagy részét egy ütéssel kiütné, viszont szvsz parancsnokokat one hitelni, akiknél azért már tényleg nem sokkal erősebb emberek vannak, nekem személy szerint erős. Még mielőtt félreértés lenne belőle nyilván nem azzal van a bajom, hogy legyőzte volna Big Mom, csak ne ilyen könnyen. Persze az is világos, hogy a parancsok és Yonko között is van bőven különbség, csak ne legyen már ilyen 1-2 shot.
Nem tudom ki említette, hogy szerinte Apoo a Flying Six tagja. De sajnos nagyon sikerült elültetni a bogarat a fülembe és most kb ettől fosok a legjobban.
Én viszont nem csak Luffyt akarom látni harcolni, hanem mindenkit, mivel meg nem tudom már mondani, hogy mikor volt a csapatnak normális harca. Plusz még vannak olyan személyek, akikre kíváncsi vagyok és ugye ők nem Szalmakalaposok. Amúgy vicces, hogy már Wano elején vártam, hogy mikor veszik fel a kapcsolatot a Szalmakalapos flottával. Oda azt ígérte, hogy nagy háború lesz, szóval remélem, hogy az a hasonlat nem csak mezei hype akart lenni.
Ja, igen és szerintem is az lesz, hogy a fővárosi felfordulásnak off screen lesz vége, mint a Sanji vs PageOne harcnak. Azzal is szépen trollkodik Oda, mert azóta nemhogy nem láttuk PageOnet, de még nem is hallottunk róla. Tehát az ember okkal feltételezné, hogy elverte, pláne, hogy Sanji direkt erre ment volna, viszont ott van, hogy Odáról beszélünk, azaz bármi lehet.
Semmiköze nincs Luffyéknak ahhoz, hogy az ember lenézi Kaidou embereit.
Elég megnézni Queent, látszólag fingja nincs ki az a Szalmakalapos Luffy. Még a Haoshoku után se vette komolyan. Nem használt haki Big Mom ellen. A gyümölcse pedig egy hatalmas dinó hosszú nyakkal és farokkal.
Elképzelésem nincs, hogy ebből Oda a tankosságon kívül mit fog kihozni.
Ellenben Mama oldalán már a beharangozása és felvezetése is oda csapott. Katakuri olyan szinten nem okozott csalódást, hogy az erőt amit képviselt én ilyennek képzeltem egy Yonkout előtte.
King, Queen, Jack ezen kívül ki az, aki említésre méltó a csapatában eddig? Kyoshiro, aki lehet nem is az embere és még az is benne van, hogy áruló. Drake, Hawkins és Apoo? Mert az elég elszomorító. Főleg, hogy ebből kettő jó eséllyel szintén lefalcol, ha szorul a hurok.
Így nem értem miért ne nézném le Kaidou csapatát? Luffy oldalán, már most félelmetesebb emberek sorakoznak. Shuntenmaru simán van Jack szintjén.
Germa66
Miből gondolod hogy Jack általában úton van?
Említettek ilyet?
Mert övé Kuri épp úgy ment Queen-é Udon.
kristof
Apoo ugyanúgy nemrég csatlakozott mint Hawkins.
Valószínűleg ő is csak szimplán Headliner.
Nem túl esélyes hogy rögtön FF tagnak is választották.
Ugrás a fórumra: |