A magyarázatra én is kíváncsi vagyok, de lehet, hogy nem is kapunk majd rá semmit. Az ugye biztos, hogy démongyümölcs képesség nem lehet, hiszen láthattuk, hogy tud úszni. Én sem gondolom, hogy mink vagy gyojin lenne, de eddig mással nem nagyon tudja megmagyarázni, legalábbis szerintem. Amúgy nem inkább démonnak tekintik a kappát?
Queen hobbija annyira nem meglepő annak fényében, hogy mással már nem lehetett magyarázni a jelzőjét. Mert ugye a Brachiosaurus a legnagyobb jóindulattal sem hozható párhuzamba a pestissel. Azt még mindig nem tudom hova tenni, hogy miért pont Queen kapta ezt a gyümölcsöt, hiszen annyi sokkal izgalmasabb gyümölcsöt adhatott volna neki Oda.
King tűzvészére meg a fejemet teszem, hogy a gyümölcse lesz a magyarázat, hiszen szerintem tuti, hogy a Rodanből indult ki Kingnél Oda.
Amúgy nagyon remélem, hogy Kaido legénységében nem csak a csapásoknak és a Flying Six tagoknak van eredeti Zoan gyümölcse, mert az nagyon gáz lenne... Még Wano előtt úgy gondoltam, hogy Kaido legénysége a SMILE gyümölcsökkel és Szupernovákkal lesz ütősebb Big Mom legénységénél és nem így lesz vele kb egy szinten...
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."