Hát pont ezért. Mondták hogy imád fegyvereket építgetni és vírusokat tenyészteni. És ahogy a fejezetből látjuk a kettőt kombinálja.
One Piece manga
Valami amit én és eddig mindenki elfelejtett megemlíteni az a borító.
Végre hírt kapunk a Whole Cake Island-i incidens egyik tagjáról borítósztori formájában.
Ezt nagyon vártam. Így talán Bege után hírt kaphatunk majd a többiekről is. Germa, CC talán még Jinbe és a Nap kalózok is fognak szerepelni idővel.
nekem is tetszett a fejezet, bár sokat nem haladtunk, rengeteg infót kaptunk. Viszont az hogy Kiku férfi - és ez már biztosnak látszik az információk birtokában-, az elég lehangoló XD én sem értem miért szereti használni ezt a karaktertípust, de mindegy.
De amikor a maszkokban felsorakoznak, ott nagyon is badassen néztek ki, pedig csak fél csapat volt. valószínű a hasonló kaliberek miatt rettegi a világ Wanot.
Luffy meg nyilván akár ki is üthetett volna mindenkit hódító hakival, de le volt szögezve, hogy ők mind eléggé utálják kaidoékat, így szövetségesek lehetnek. nyilván ha bántja őket, főleg miután megismerte miért is engedelmeskednek kénytelenül, elég nagy ballövés lett volna megverni őket.
Ez a fejezet benne van a most épp háromra bővülő legnagyobb csalódásaim között.
Oké, hogy a dráma miatt kicsit lassult a tempó, de nincs már sokáig kedvem nézni Daifugo meg a többi retardált SMILE használó vergődését. Egyedül Babanuki az, akit többre tartok közülük és valamennyire kíváncsi vagyok az erejére, de mivel Luffyék itt vannak úgyis one hit lesz.
Kiderült, hogy Queen is vegyi fegyverekkel babrál. Igazából nekem nem lenne gondom Caesar miatt, mert biztos más területeken dolgoznak, de valahogy ez sem hozott lázba..
Kawamatsu kinézete meg.. inkább emlékeztet egy túlsúlyos pikachura, mint egy kappára. Egyelőre ez a szumózása sem érdekes, de ez még simán változhat, ha jobban megismertük. Ashura Douji az egyik legjobb példa, hogy úgymond esetlen kinézettel is lehet valaki eszméletlenül badass, de ezt Kawamatsunál eddig egyáltalán nem érzem.
Ez a Kikus "csavart" is teljesen indokolatlannak érzem. Kiku mindig is hidegen hagyott, de valahogy az efféle dolgokat nem igazán bírja a gyomrom.
Sajnos ez most nekem nagyon nem jött be és még szünet is lesz most. Kíváncsi vagyok hogyan folytatódik most az egész, ezt a szálat már tényleg értelmetlen tovább húzni. Egyszerűen nincs komolyan vehető ellenfél már itt Udonban, ami kicsit szomorú.
Amúgy már én el kezdtem fosni Kaido helyében, amilyen emberei vannak eddig kb egyáltalán nem fogok izgulni a végső harcban a Kaido vs Luffy kivételével. A 9 vörös hüvely egyszerűen annyira fel van hypeolva, hogy nem is tudom mi lesz. Kaido emberei közül a Csapásokat, a Flying Six headlinereket és néhány supernovát tudok komolyan venni, de Luffyék egyszerűen túlerőben vannak erős emberekkel.
Bár az, hogy Raizo Fukurokuju riválisa felkeltette az érdeklődésemet, érdekelne is a harc, csak ez az egész Oniwabanshuval az az érzésem, hogy csak a pofájuk nagy.
Hasonlóan érzek kristofkristof
Babanuki sajnos valószínűleg le lesz degradálva Luffy edzéséhez egy keljfeljancsinak legjobb esetben.
Ezenkívül max azt tudom még elképzelni hogy valahogy Chopper-el kerül szembe vagy maga Chopper kéri hogy hagyják rá mert tudni akarja hogy mennyit ér Kaidou emberei ellen (belőle kinézem hogy ezt tegye hisz azért elég okos hogy BM csapata ellen rájöjjön hogy nem áll jól a szénája). Ebben az esetben még érdekes harc is lehet.
És igen én is kezdek hajlani afelé hogy nem Kaidou-nak áll a zászló. Még talán akkor ha kiderül hogy igazam lesz és tényleg van még 9 All-Star de akkor is ha Marco berobban néhány Fehérbajusz parancsnokkal akkor Kaidou még a végén könyörögni fog BM-nak hogy mentse meg (kis túlzás de akkor tényleg nem segít a felálláson még a +9 All-Star se talán.
Az Oniwabanshu-t pedig nem tudom komolyan venni.
Én lusta vagyok hosszú mondatokat írni a dolgok jelenlegi állásáról így az előttem írtakkal értek egyet, eben a fejezetben egyedül Kiku új kinézete fogott meg, hozzá teszem kristofkristof ellentétben engem nem zavart soha az ilyen férfi és nő dolog.
Most szerintem lett Luffy vastagabb vagy a szememmel van baj ?
Abban bízok, hogy mint Queen megérkezik Onigashimára ott majd láthatunk valami biztatót Kaido legénységére vonatkozóan. A lelkem mélyén azért bízok Odában, nem nézném ki belőle, hogy olyan amatőr lenne, hogy pont egy Yonko legénysége lenne retardált és gyenge.
Lehetséges volna, hogy az anime most elspoilerezett valamit? Az új openingben van néhány bevágás, amiben mutogatják a 9 vörös hüvely tagjait:
1. képkocka: Ki'nemon, Kawamatsu, Kikunojou
2. képkocka: Ashura Douji, Kyoshiro
3. képkocka: Inuarashi, Nekomamushi
4. képkocka: Raizo, Kanjuro
Ugye a kilencből nyolcat már ismerünk és nekem eléggé gyanús, hogy miért lett ide berakva Kyoshiro... Anno zseniális csavar volt, hogy Kamazo végül Killer és nem Denjiro, ezek után nekem eléggé olcsó megoldás lenne, hogy Denjiro Kyoshiro. Pár dolog magyarázatra szorul, az egyik, hogy Hiyori miért nem ismerte fel? Hiszen azt mondta, hogy nem tudja, hogy mi van a másik hárommal. Vagy ha hazudott, akkor miért tette ezt? Ezenfelül Denjiro miért védeni olyan helyzetben a Shogunt, melyben gond nélkül likvidáltathatná?
Én annyira azért nem írnám le Kaidou embereit, mert hát Luffy parancsnok szinten van már bőven ahogy nézem. Udonban Mama csapott szét mindenkit, és ott Quuen volt a legkeményebb. Most ha a Szalmakalaposok bármely tagja találkozna Mamával vagy Kaidouval, ők is kikapnának 100%ra
Azokat a vörös hüvelyeket se értékelem túl mert anno csak elmenekülni tudtak, és minden Orochié lett. De még ha ilyen hulladékok is az emberei, Kaidou egy yonkou lett velük is ami csak még keményebbé teszi a karakterét.
Nekem például tetszik ahogy megoldotta Oda hogy Luffy tudja gyakorolni gyengébb ellenfeleken ezt a haki fajtát, így hihetőbb lesz számomra ha le győzi vele Mamát vagy Kaidout, esetleg mindkettőt.
Mi van ha Kyoshiro anno úgy mentett meg valakit (akár Hiyorit) hogy hűséget esküdött a shogunnak. Akkor lenne értelme, miért védte meg Orochit és hagyta életben Hiyorit.
A Kikus dologról meg az a véleményem hogy ezek a manga írók többségükben perverzek.
Na, na, azért nem mindent De tény, hogy visszább vehettek volna egy picit, és engem pl. a zene sem győzött meg. Bár hozzáteszem, hogy az időugrás előtti utolsó opening óta egyik sem lett kedvencem ^^
Hááááát most lehet nagyon melléfogtak. Más is nézte a gear fourth-t a végén? Ryuo-val?
A megrendezett halál óta érezhető szerintem hogy Kyoshiro lehet Denjiro de nyilván érdekesebb lenne ha nem. Amúgy szerintem ne temessétek még dolgokat, lesznek még itt érdekességek bőven.
Germa66
Mármint 100%-ig Gyoujin? Mert azok sose ennyire emberiek kinézetben.
Illetve (bár magát a databook-ot nem találtam meg szóval szívesen vennék egy linket ) ha tényleg ezeket az infókat adta ki akkor kérlek kérdőjelezz meg benne mindent.
Ha igaz infókat tudtam meg arról hogy mi van benne akkor Jack jelenleg 28 éves. Tekintve hogy jelen volt Wano elfoglalásakor az azt jelentené hogy 8 éves volt anno.
Szóval ha ez tényleg így van benne akkor gondolom nem kell tovább fejtegetnem miért ne higgy el belőle sokat.
Ugrás a fórumra: |