A külföldiek most Tokira meg Hiyorira mutogatnak mint árulók. Nekem személy szerint még mindig cseszi a szemem a kinyújtott panel a one piece magazinból ahol Queen mellett van még valaki....
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Germa66 írta:
A külföldiek most Tokira meg Hiyorira mutogatnak mint árulók.
https://www.reddi..._spoilers/
Kint van a spoiler.
Szóval tényleg jósolt neki Sharley vagy a tenger császáraival beszélt. Viszont remélem csak a spoiler fordításának hibája az a csodálatos mondat, hogy ha én nem tudom legyőzni, akkor ebben a korban senki. Mert ott majdnem lefordultam a székről.
Azért ha jól emlékszem csak 2. hadosztály parancsnoka volt és nem a Fehérbajusz kalózok kapitánya.
És egész biztos, hogy más nála erősebb emberek is éltek vele egy időben. Garp vagy Ray-san példának okáért.
Biztos nehéz lett volna kapcsolatba lépni velük, de semmiképp nem lehetetlen.
Nagyon remélem, hogy Oden tudta, hogy bármit tesz neki vége. Különben agyfasz az egész pali.
Jah és kösz a linket én csütörtökig nem is kerestem volna spoilert.
Teljes:https://scantrad....ece/972#12
Miközben a nép Odent szidja, addig én Kaidot fogok .
Megmondtam, Kaido gyengébb Odennél, aki csak mocskos trükkökkel tudta megölni Odent.
Innentől Kaido számomra annyit ér , mint Bm Totlandnál . Mind 2 szégyen Yonkoknak .
BB -nél még el tudom fogadni ezeket húzásokat, de Kaidonál nem ezt vártam .
Kalóz ide vagy oda, ezzel fejezettel csak saját magát alázta meg .Imád harcolni, de ha gyengébb , akkor csal .Szép .
Mi hamarabb látni szeretném 2 nyomorult bukását .Nagy kár, hogy Kizaru nem fog csatlakozni Wano harchoz :/ .
Miközben a nép Odent szidja, addig én Kaidot fogok .
Megmondtam, Kaido gyengébb Odennél, aki csak mocskos trükkökkel tudta megölni Odent.
Ha Kaidou és Oden se nyert, akkor most miért csak Oden a halott? Kb mint amikor az emberek azzal hitegették magukat, hogy Katakurit nem győzte le Luffy az döntetlen volt. Nem volt és itt pedig Kaidou nyert.
Az pedig megint blődség állítani, hogy Kaidou fair volt nem kötelező megtámadnia Odent megállhatott volna vagy el se kellett volna kezdenie támadni. Kaidou egy szemét sunyi volt és nincs ezzel semmi probléma egy rohadt kalóz nem valami igazság bajnoka.
Elsőnek azt írtam, hogy csalt de igazából ez inkább volt egy igazságtalan mocskos húzás, mint sem csalás.
Ez nem a lovagregény, bár Luffy elég lovagias tud lenni de naiv is.
Értem én hogy elvileg meg érzelmileg lehet győztesnek tekinteni Odent, de vesztett minden téren, legyen bármilyen nemes ok mögötte.
Ez pont az ellenkezője annak ami Katakuri és Luffy közt történt, ott Katakuri talált végre egy érdemes ellenfelet és előjött belőle az igaz harcos.
Pont ezért kapott ki, ha a kalózságát előbbre tartja mint a férfias harcos jellemét akkor nyert volna, vitathatatlanul.
Kaidou ugyan nagy harcos, de belőle azonnal kijött a kalóz amikor megzavarták Odent és leengedte a védelmét, és Odennek vége is.
Az meg hogy kapott 2 gyors vágást az nem jelenti azt hogy biztos veszített volna, persze simán el tudom képzelni.
Egy a lényeg a jó és rossz harcát Oden nyerte, a kalózokét Kaidou és végtére is csak ez számít.
De Odennek az volt a feladata hogy meghaljon, hogy Luffy kalózkirály lehessen, ugyan is ha nem hal meg sose mennek Zoura és bizony nagyon hiányzott volna az ottani poneglyph.
Tehát ha a jóslat miatt csinálta akkor gyakorlatilag győztesen távozott, mert tudta hogy 20 év múlva az áldozatának köszönhetően végre szabad lesz Wano a családja mindenki.
Ha így volt akkor meg nagyon nyert Oden mégha bele is halt.
Na akkor tisztázzunk valamit! Honnan is kezdődött Kaido bemutatás ?
Manga kezdésénél az egyik legerősebb kalózként említették,
aki nem sokkal a legerősebb élőlény címet kapta,
majd nem sokkal megismertünk az egyik parancsnokát, aki színtiszta Kaido 2 (Jackről van szó), aki imád harcolni , és addig harcol, amig győz vagy kikap , (Ezért is kapták el több alkalommal)Elméletileg ..
és a legerősebb kalózcsapat egyik legerősebb embere volt Kaido .
Elsőnek, amikor megláttam Kaidot, akkor egyből Wb 2 becenevet adtam neki , mert Bm után óriásit reménykedtem Kaidoban , aki Wb után bebizonyítja , hogy egy Yonko keményebb egy admirálisnál .
Erre mit kaptunk ?Semmit . Minden feljebb említett legenda hazugság .
Tény, hogy Kaido saját története most kezdődött, de Kaido a világ legerősebb kalózcsapat egyik legerősebb tagja volt ,akit Wb-vel egy szinten kezeltek .
Így van , Oden nem tudta legyőzni Kaidot , mert az első összecsapásnál egy trükkel állította meg .
Második összecsapásnál Kaido túlerőben igyekezett legyőzni Odent, és 9társát , de itt újra alábecsülte Oden erejét , és majdnem kikapott , ha nem trükközött volna .
Harmadik alkalommal jött ez a bizonyos főző büntetés, ahol Oden újra felülkerekedik Kaido próbatételen, és végül Kaido egy legyengített személyt tudott csak megölni .
Ez lenne a legerősebb élőlény ? Haha!!! Ez valami utólagos április tréfa akar lenni?
Szeret harcolni, és a legerősebb élőlény címet viseli a Yonkok közül , és ilyenkor mit vár az ember ?
Hát nem ezt, amit itt láttunk .
SZóval ezért szövetkezett Orochival ,mert ő is egy gyáva féreg.
Ma már egy dologban biztos vagyok. Kaido és Bm sose lesznek olyan szinten, mint a legenda Whitebeard vagy Roger.
Ha Kaidou és Oden se nyert, akkor most miért csak Oden a halott? Kb mint amikor az emberek azzal hitegették magukat, hogy Katakurit nem győzte le Luffy az döntetlen volt. Nem volt és itt pedig Kaidou nyert.
Az pedig megint blődség állítani, hogy Kaidou fair volt nem kötelező megtámadnia Odent megállhatott volna vagy el se kellett volna kezdenie támadni. Kaidou egy szemét sunyi volt és nincs ezzel semmi probléma egy rohadt kalóz nem valami igazság bajnoka.
Elsőnek azt írtam, hogy csalt de igazából ez inkább volt egy igazságtalan mocskos húzás, mint sem csalás.
Majd utánanézek pontosan, de úgy emlékszem azt mondták őt tartják a világ legerősebb élőlényének, ha rosszul emlékszem én kérek elnézést. De azt tuti nem mondták hogy több mint 20 éve Kaidou a világ legerősebbe.
Jelenleg Luffy biztos üti az admirális szintet, persze nyilván van köztük különbség, és valószínűleg Akainu a legkeményebb, bár ez nagyon nem biztos mert Fujitora képességével nem biztos hogy tudna mit kezdeni.
Az meg hogy mit gondol a világ Kaidouról meg hogy ő milyen valójában, az két teljesen külön dolog. Elvileg Luffyt is egy nagyon gonosz kalóznak mutatja be a világ aki az ördög gyermeke, de mi tudjuk hogy ő a legliberálisabb ember a világon aki a legtahóbb módon őszinte mindenkivel, és minden barátjáért ott hagyná a fogát ha kellene.
Ha meg igazán belegondolunk a kalózlétbe akkor Pont Kaidou meg Bm viselkedik úgy mint a céltudatosan előre törő uralkodó aki mindent megtesz a győzelemért, azzal a különbséggel hogy Bm ha kinézett magának ő szintén nem engedte hogy segítsen neki Katakuri, Luffy meg olyan mint egy hippi békefenntartó.
Bm ha kinézett magának ő szintén nem engedte hogy segítsen neki Katakuri, Luffy meg olyan mint egy hippi békefenntartó.
Severum írta:
Elvileg Luffyt is egy nagyon gonosz kalóznak mutatja be a világ aki az ördög gyermeke, de mi tudjuk hogy ő a legliberálisabb ember a világon aki a legtahóbb módon őszinte mindenkivel, és minden barátjáért ott hagyná a fogát ha kellene.
Ugrás a fórumra: |