Itt a kövik:
Akainu vs Big Mom
Fujitora vs Cracker
Jozu vs Law
Neko vs Sentomaru
Oven vs Sanji
One piece. Ki nyerne harcban ?
Továbbra sem tudom elképzelni, hogy egy admirális önmagában megverjen egy Yonkout, szóval az elsőre Big Mom.
Továbbra sem tudom elképzelni, hogy egy parancsnok önmagában megverjen egy admirálist, de még ha Katakuriról, vagy Marcoról lenne szó, talán, de Crackerről nem tudom elképzelni. Úgyhogy Fujitora.
Továbbra sem hiszem, hogy Law már parancsnoki szinten lenne. A Dressrosán látottak alapján Luffy jóval erősebb nála, és Luffy egy nappal ezelőtt (a történetben) még képtelen lett volna egyedül megverni Crackert... Mondjuk az is biztos, hogy akárhogy is oldja meg Oda, Law is nemsokára parancsnoki szintű ellenfelekkel fog harcolni... de azok alapján, amit eddig láttunk, Jozut mondanám.
Neko vs Sentomaru
Ez egy jó kérdés, de az a baj, hogy semennyire nem ismerjük Sentomaru erejét. Nekoék egy Yonkou jobbkezével harcoltak szinte egyenlően, simán helyezném őket parancsnoki szintre (főleg, hogy Bege, aki nem gyenge, maga alá csinált Neko jelenlététől). És bármennyire is erős Sentomaru, ennyire nem hiszem. Szerintem ha egy Smoker szinten van, az korrekt... de majd kiderül.
Egyelőre biztosan Nekot mondanám.
Oven vs Sanji
Biztos baromi szoros lenne, de én nagyon remélem, hogy Sanji megverné őt. Sanjinak is parancsnokokkal kell küzdeni előbb-utóbb (bár nem biztos, hogy már Kaidou ellen is így lesz ez)... és azért Tottlandon most ő is villantott egyszer-kétszer, amit Oven ellen csinált, nekem elég arra, hogy őt mondjam győztesnek.
Még annyit, hogy Fujitora az egyik legrosszabb ellenfél lenne Crackernek, gondoljunk csak bele mit tudna kezdeni vele, ha az összes kekszkatonáit a földbe döngöli gravitációval. Kardvívásban szintén külön liga Fujitora, így egy nagyon laza és könnyű győzelmet zsebelne be az admirális. De ugyanez igaz többi admirálisra is, Akainu a lávával, Kizaru meg a fénnyel lazán elpusztítja a katonáit.
Crackernek sztem az egyik nagy hátránya, hogy a kekszkatonáit tökéletesítette, erősítette, de magát nem képezte különösen, mondván h nem is volt rá szüksége, hisz a katonái harcoltak helyette. De ez csúnyán visszaüthet olyan gyümihasználók ellen, akik képesek területileg sebezni és egyszerre több katonát is könnyedén elpusztítani. Soloban (kekszkatonák nélkül) sztem akár Brook is elbírna vele.
Ez szerintem is túlzás. Luffy nem találkozott addig ilyen erős fegyverzet színnel, és ebben Doffy biztosan benne volt, de simán lehet, hogy Rayleigh is...
De az tény, hogy egy Sanjiról már simán el tudom képzelni, hogy ha levesszük a képességét, megverje. Mondjuk Sanji már simán elverné, kérdés nélkül, biztos, hogy tudna komoly sebzést bevinni, legyen akármilyen hakija, és akkor meg hamar kidől.
Az off-ra vonatkozó részt kitöröltem. Rossz helyen tette fel a kérdését és rossz embernek.
Mod Hiei.
Jon Akainu már nem admirális^^,hanem főadmirális xD
Akainunak lenne esélye Big Mom ellen.Mert a képessége az egyik legjobb Big Mom teste ellen és jól bírja az ütéseket.
Akainu vs. Bigmom:
Egy yonkou szerintem két admirálissal lenne egálba, a harc végén mindhárman meghalnának. Tehát igen... Big mom nyerne olyan közepes erőbedobással, persze hosszú- és látványos csata lenne.
Fujitora vs Cracker:
Az Admirális nyerne olyan közepes erőbedobással, mivel egy admirális is egy parancsnok között akkora erőkülönbség lehet mint egy yonkou és egy Admirális között. ( Tehát fujitora legyőzéséhez egy Cracker-Smoothie páros kell, de a végén ők is meghalnának )
Jozu vs Law:
Epic Jozu win... Law nincs egy parancsnok szintjén, az még odébb van...
Neko vs Sentomaru:
Ez egy hatalmas mismatch, Sentoumarunak esélye sincs.
Oven vs Sanji:
Szerintem Sanji nyerne, legalábbis furcsa lenne, ha nem tudná Ovent legyőzni egy hosszú csata után
Law, Kid vs. Zoro, Luffy:
Már Luffy egyedül is legyőzné őket, Zoroval együtt ez egy mismatch.
Amúgy szerintetek lehetséges, hogy Boa Hanchock legyőzze Shanksot? xD
Mert végülis Shanks hiába yonkou, ugyanúgy ha megtetszene neki Boa, akkor kővé dermed és Hanchock győz...
Vagy szimplán ekkora szintkülönbségnél nem működik ez a hax sem?
Law,Zoro,Luffy mindent tudunk, de az új Kidről semmi infonk nincs.
Timeskip elött Kid és Luffy egyenlőek voltak és ez timeskip után se változott.(szerintem)
Kid mostani harcstílusát Zephyr tudnám hasonlítani, aki nagyon erős volt a Z filmnél.
Hm...sok elméletem van, de vakon tippelve maradok még a döntetlenél.
Ugrás a fórumra: |