Kétségtelen, hogy Oda most kicsit rátaposott a gázpedálra, tényleg gyorsított a tempón, de egyszerűen annyi szál van, már magában Udonban is, hogy picit hiányérzetem van.
Az én meglátásom szerint vagy nagyon lebecsülik Queent vagy eszméletlenül felhypeolják. Külföldi fórumokon marhára istenesítik most Queent. Sejtettem, hogy Queen nem csak ennyi volt, annak azért örültem volna, hogyha azt megtudjuk, hogy ez azért van, mert tank, vagy ez már az ébredés miatt volt. Egyelőre az előbbire voksolok és ha tényleg így van, akkor azért nem olyan gyenge ez a Queen, mint amilyennek sokan beállítják, még ha érdemben annyira sokat nem is tud tenni egy Yonko ellen. Szerintem már ez is szép eredmény. Nem néztem spoilereket, szóval amikor Queen megfejelte Big Momot tutira vettem, hogy ki fog dőlni, de nem így lett. Plusz azért most bizonyította, hogy azért annyira nem ostoba tuskó, mint amilyennek eddig mutatta magát. A gyümölcsét eddig nem igazán tudtam hova tenni, de szerintem bőven van benne potenciál. A végén persze megmutatkozott a különbség, amit azért mindenki tud, de azért ahogy látom rajta még állt volna 1-2 pofont. Ez azért így sokkal reálisabbnak tűnik, mint a one shot.
Amúgy az injekciót nem teljesen vágom, ha így meg van kötözve kairosekivel, akkor elvileg tehetetlen, még ha Yonko is, nem? Legelőször elég felelőtlennek gondoltam Queen döntését, de igazából a végére sikerült jól felmérnie a helyzet súlyosságát, szóval én nekem most erre nincs semmi rossz szavam. Luffy kiszabadulásáról, meg ő lehet nem is tudott, szóval így nem csoda, hogy megfeledkezett róla, még ha Babanuki figyelmeztetni is akarta.
Ez az Udon szál már remélem nem tart sokáig, igazából már nagyon a végének érződik, Luffy kiszabadult, tanult is új dolgot, innentől már csak a babérok learatása van, hiszen el van vágva a kommunikáció és nem igazán maradt komolyabb ellenfél sem. Kawamatsut sem lehet már nagyon tovább húzni 1-2 fejezeten belül (már ha a következő fejezetben maradunk még ennél a szálnál), aztán összeszedni a népet. Ezzel szerintem le is zárul a második felvonás.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."