Én is ezt mondom régóta, az admirálisok is messze vannak a yonkouktól mint Makó Jeruzsálemtől. Inkább az lenne értelmetlen ha lenne esélye Queennek mama ellen.
Az is igaz hogy valószínűleg elfáradnak a Yonkouk is ha folyamat harcolnak, a kérdés mekkora kárt tenne a tengerészet állományában ha bármelyik is az utolsó leheletéig harcolna.
Az hogy töredéke Kaidou embereinek száma BM embereinek azt miből gondolod? Nem emlékszem hogy volt-e utalás BM csapatának létszámára de azt tudjuk hogy Kaidou-nak kb 500 Gifter harcosa van. A SMILE sikeressége kb 10% tehát kb 4500 Pleasure áll a rendelkezésére. Ez eddig kb 5000 + 3 Csapás + 6 Flying Fighter (legmagasabb rangú és legerősebb Headliner) + Ismeretlen számú Waiter és szamuráj.
Az igaz hogy nem láttunk annyi nagyágyút köztük de Tottoland-on se láttunk az elején többet.
A dühödt sereg amit mutatott vagy épp BM legtöbb gyereke az nem volt több mint amit Holdem, Babanuki vagy a Headliner-ek mutattak eddig.
Az is kérdéses hogy a 6 FF az BM 6 Sakk Tisztjének vagy a Peros, Compote, Snack, Oven, Daifuku és Amande 6-osnak a szintjén van.
Illetve még lehetnek erős emberei akiket nem láttunk (pl több All-Star esetleg vagy egyéb erős Headliner-ek).
Ez még egy ideig tisztázatlan lesz valószínűleg.
kristofkristof
Én is remélem hogy lesz még a Headliner-ek között is valódi Zoan. Sok.
Severum
Én és szerintem kristof se azt szerette volna hogy Queen-nek legyen esélye BM ellen. Sőt így a jó hogy nem volt esélye. DE. A nincs esély és az 1-2 ütéssel kiütnek két külön kategória. Lehetsz esélytelen úgy is hogy 1 percig meg tudod védeni magad de semmi esély hogy győzz.
Mama gyerekeinek a számát láttad, mikor Luffyra vártak? És azok nem Drake és P1 kalibernek tűnnek. Jóval több erős embert láttunk Mama oldalán ráadásul neki csak a sakk katonákból volt több, mint 10 ezer, ha jól emlékszem. King és Queenen, aki eddig erősnek mondható kb és Jack a szódával elmegy kategóriának tűnik. Ráadásul eddig a háromból kettő igazi segg titán ellenben Mama kölykei számítóak és okosak voltak.
Ha összehasonlítom a kettő csapatát, akkor Mama családja és legénysége messze erősebbnek látszik.
Persze Totlanden koncentrálva volt a dolog míg itt Kaidou emberei más-más szigeteken lehetnek, hogy tartsák a dolgokat, de ez koránt sem biztos. Személy szerint nekem eddig csalódás Kaidou legénysége. Ha Drake, Hawkins és Apoo benne van a legerősebb embereiben azért az mindent elárul még az erejüket nem lenézve is.
Azért az általad felsoroltakon kívül is volt még bőven erős embere Mamának. Nem ilyen hulladékok, mint a smile használók.
Mama már az arc elején sokkal inkább éreztette, hogy mennyire durva a családja. Én az első perctől durvának éreztem a embereit, ellenben itt egyre kiábrándítóbbnak vélem. És nem azért, mert Queen ennyit ért ez szerintem teljesen borítékolható volt. És teljesen helyén van a dolog.
AFR
Én szintén ugyanezt szeretném, de ne legyen már mind dínó.
A másik dologgal kapcsolatosan is egyetértek. Ráadásul ki tudja, hogy még mennyi, és milyen erős szamurájok vannak Kaidou oldalán.
Severum
Ahogy AFR is írta, a kettő között van külömbség. Igazából ha Luffyt veszem elő, akkor nem tetszik a dolog, mivelhogy így is dimenziókra van a Yonkou szinttől, de a mostani fejezet után inkább univerzumokra. Na de annak azért örülök, hogy Big Mom megmutathatta a kegyetlen erejét, még amnéziásan is.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Luffyt se tartom yonkou képesnek, sőt tovább megyek az egész szalmakalapos legénységet lenyomná BM vagy Kaidou egyedül jelenleg szerintem.
Kb olyan különbséget érzek mint amilyen Kumánál volt régen. Vagyis szerintem valahogy el kellene halasztani ezt az összecsapást.
Persze ezt majd a jó isten(Oda) dönti el.
Luffy se bírta jobban mint Queen sőt, még annyira se, de azóta fejlődött mert lenyomta Katakurit, és egy csomót fejlődött a hakija.
Mont dor, Tamago, Pekoms, Galette, Streusen, Opera, Custard, Raisen és a 10-es ikrek se tűntek gyengének, mikor egyesültek. Így hirtelen csak ennyi. És ez egyik se ilyen Holdemféle selejt. De Pudding se hiszem, hogy csak egy baba, ahogy Smoothie testvérei is elég ígéretesnek tűntek bár nem láttunk tőlük semmit. Ahogy egy tucat Charlottól sem.
Még Brülee is ezerszer többet ér, mint Kaidou eddig látott Headleinereinek a 90%-a.
Mama lelkeiből készült állatok vannak kb a headlinerek szintjén. Randolph simán van Holdem kaliber a látottak alapján.
Mont d'or ereje elég kérdéses. Semmit se mutatott csak annyit hogy van sütnivalója.
Tamago, Pekoms párost említettem Sakk Tisztekként.
Streusen-t tényleg elfelejtettem de már nem hiszem hogy alkalmas harcra. Túl öreg nem?
Opera egy ütés volt Jinbe.nek. Holdem egy ütés volt Luffy-nak. Nem látom a különbséget.
Custard semmit se mutatott csak a nevét említették. Arra nem emlékszem de szerintem utalás se volt az erejére.
Raisin pedig ha jól emlékszem egy rúgás volt Sanji-nak pont mint Sheepshead.
A 10-es ikrekben ha összeolvadnak lehet potenciál de semmit se tudtunk meg róluk. Nem harcoltak.
Brülée mivel is ér többet? Egész idő alatt csak fogva tartották vagy épp újra elfogták. A képessége nem rossz de ő semmi.
Azért ez a Randolph Holdem dolog durva.
Holdem nagyobbat kapott mint a PX amit egy ütéssel összetört Luffy.
Galette sem mutatott semmi említésre méltót. Csak a gyümiképességét ismerjük.
Puddingot szintén nem láttuk harcolni, bár a gyümijéből azért hasznot lehet meríteni.
Smoothie testvérei tényleg durváknak tűnnek, de megint csak nem tudunk róluk semmit. Szóval elégge elhamarkodott dolog előre eldönteni, hogy nem Holdemféle selejtek, miközben jóformán nem is vagyunk tisztában az erejükkel.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
A testvérei miatt azt gondolom hogy Katakurinál egyik gyereke se volt erősebb.
Az is igaz hogy Kaidounak még lehetnek olyan emberei akiket nem láttunk, mamánál nem valószínű mert ott volt mind a teapartyn, Kaidounak is van még gondolom egy raklap területe.
Bm embereinek erősségük a gyümölcseik is, csak nézzük Katakuri, Cracker, Perospero hármasát, nem tudom mit tudna tenni ellene a King, Queen, Jack, trió. Persze ebben benne van az is hogy fogalmam sincs mire képesek valójában.
Ezt fejtegettem
Bár mondjuk nekem Galette gyümijéből is csak annyi rémlik hogy valami zselészerű izével összeragasztottam Nami kezeit.
Severum
Nem tudod mit tudnának ellenük tenni?
Mondjuk küzdhetnek. Győzhetnek vagy veszíthetnek.
Eléggé úgy hangzott mintha arra utalnál hogy szerinted esélytelenek.
AFR
Ez nyilvánvaló.
Csak az eddig látottak alapján van egy asszem diplodocus egy pteranodon és egy mamut, akik ellen lenne egy végtelen kekszgyártó, egy végtelen cukorkagyártó és egy végtelen mochi gyártó, akinek ráadásul olyan az érzékelésszíne hogy nem nagyon találsz jobbat.
Na már most ha a másik kettő hagyja magát irányítani, Katakurinak akkor az eddig látottak alapján hamar cukorka állat lenne belőlük.
De mint írtam ebben benne van az is hogy nem igazán derült ki számomra mire is képes pontosan az a másik három.
De érdekelne hogy szerinted mivel tudnák felvenni a harcot? Mert az én megállapításom a jelenlegi ismereteimre korlátozódik.
De remélem hogy kellemesen fogok bennük csalódni amikor komoly harcra kerül a sor.
Persze tudom hogy gyakorlatilag nem végtelen a képességük, de arra rá is kell jönni és hát elég sokáig tartott mire Luffy megette az összes kekszet.
Az általam felsoroltaknak már maga a képessége ezerszer jobb, mint Kaidou embereinek. Brüléé sokkal tovább harcolt és tartotta Luffyt, mint Holdem. Igazából Luffy le se tudta volna győzni, mert ostoba lett volna hozzá.
Arról, pedig nem tudok mint mondani, hogy Brüléé gyakorlatilag plot armor volt az egész arcban. Ezt akkor leírtam, hogy szánalmas, de ez van az erejéhez ennek sincs semmiköze.
Smoothie testvérei nem mondtam, hogy jobbak lesznek biztosra csak, hogy ígéretesek. Bár Rakiya, ahhoz, hogy jobb legyél Kaidou embereinél nem hiszem, hogy túl sokat kell tenni. Az alpacca és elefánt Smileok valóban erősnek tűnnek, legalább olyan erősnek, mint az általam felsoroltak, mert ők Mama középszer emberei. Daifuku, Oven, Perospero és a többi az elvileg ilyen P1 kategória kéne legyen, akit Sanji gyakorlatilag one hitelt. Ellenben Raisen épp Luffyt akarta levágni, mikor Sanji a semmiből lerúgta.
Mamánál a csapások is durváűnak tűntek Kaidounál viszont eddig elég szódával felöntött kategória. Jack érezhetően vesztésre állt Shuntenmaru ellen.
Queen gyümölcse abszolút kiábrándító nem tudom mit akar belőle kihozni Oda, de azért bízom benne. Mind a kettő csak egy undorító tanknak tűnik, akik valszeg a világ összes csapását benyelik és kiállják. Nem tudok belőlük többet kinézni.
Még egy Cracker is, aki pont ennek az ellentettje ezerszer hasznosabbnak tűnik. Yuent is kihagytam a felsorol emberek közül.
De ezek szerint csak én vagyok kiábrándult Kaidou embereivel kapcsolatban. Eddig Hawkins tűnik a legígéretesebbnek és ő jó eséllyel áruló leszxD Most itt a csapásokat nem számítottam.
[quote]dungeonlord írta:
Queen elvileg gyengébb mint Luffy , de mégis kibírt 2 hitet egy yonkotól, Akkor miért is vagy csalódott?
Mellesleg ahogy fogalmaztál az pont jó. Luffy SZENVEDETT a parancsnokok ellen. Múlt idő. Tény hogy rövid volt az idő, de edzésnek lehet venni ezt az egész börtönösdit, amivel nem tudjuk, hogy mekkorát ugrott az ereje. Persze még ezekután is azt mondanám, hogy az ereje még ígysem fogja megközelíteni a Yonkok erejét.
Az itt a legnagyobb probléma, hogy Queen hasonló problémával kezdte a harcot, mint Bm .
Mindenki azt írja, hogy kb ennyi különbség egy parancsnok és egy Yonko között.
De azt senki se vette észre, hogy mind2 kaja agyal startoltak és Queen még nem K.O .
Ebből a harcból még semmi se derült ki .Ez harc kb olyan volt, mint Luffy rage Kaido ellen .
Másik érdekesség, hogy Kaido nem tudják elérni .Így gondolom a harcnak még koránt sincs vége. Ezért nem akartam véleményt írni.
Luffy, Bm és Queen küzdelem lesz.
Feljebb leírtam, hogy mi történt pontosan . Zoan alap formája brutálisan gyenge .
Bm legénységről kb annyit mondok, hogy a lányokról nem tudok semmit. Felesleges neveket sorolni,mert Totlandnál fiúk voltak központban .Lányokról semmit se tudunk, de még a legidősebb lány se mutatott semmit.
Testileg nagyon az anyára ütöt,így gondolom SEntomaru vagy Bm féle harc stílussa lesz.
Ha megint a te logikádat követjük, akkor ha egyik se kaja ragel a végeredmény ugyan ez lesz nem? Vagy szerinted erősebb lesz Queen hakija? Ráadásul Mama képesség nélkül harcolt, míg Queen nem.
Mama amnéziás, míg Queen nem. Ha Mama eszénél lett volna valszeg még nagyobb szarban lett volna a léggömb. Prométeuszt, Napoleont és Zeuszt még csak nem is használta. Ahogy hakit sem.
Queen nem volt kaja rage alatt. Ahogy a Mama is csak akkor kattant be mikor meglátta, hogy nincs O-shuriko, addigra a gömböcőt már agyoncsapta.
De persze magyarázd be magadnak, hogy nem így volt. De a valóság ez marad. És ha valóban nem sérült meg Queen és csak játssza a tetszhalottat az azt jelenti, hogy fél a Mamától, amiből következik, hogy a soulpokusz elvenné az életét. Bár sztem ez nem áll fenn, mert túl hülye ahhoz hogy féljen. Egyszerűen csak olyan belső sérüléseket szenvedett, hogy nem tud mozogni.