Jaja jó kis edzős vicces mégis pörgősebb részt kaptunk. viszont a következő részt már nagyon várom. Az előzetesből meg a rész végi történésekből ítélve kapunk egy kiadós bunyót ^^
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
4. rész
Hála égnek, hogy a Bones-hoz került ez az anime.
A Deku vs Muscular nagyon jól meglett csinálva.
De nem csak az ... az egész rész ...
Végig fent tartotta a feszültséget, még manga olvasóként is tisztára elfeledkeztem, hogy most mi is lesz, annyira beszippantott xD Szép munka.
Azért ez a rész nem volt pamut, honnan volt ennyi plusz Dekuban azta, szép volt de ezzel szétroncsolta megint magát, innentől viszont még mindig kérdéses hogy a többiek hogy fogják bírni, hát a láthatatlan kiscsajnak nem kell aggódnia xD meg a srácnak se a B-ből xD.
Ám bakugo valószínűleg egy emberrablás áldozata lesz, szóval kíváncsi leszek képes lesz-e megvédeni magát.
Ez a rész.... Én mondtam múlt héten, hogy ütős lehet de...
Ez nem is 10/10-es volt hanem 1000/10-es A Bones a legkirályabb stúdió most éppen biztos vagyok. Annyira jól átadták az egész érzelmi töltetét a résznek a zenék a vágások az animáció, hogy az valami csodálatos. Én is tudtam mi fog történni, de ugyanúgy végig izgultam a részen és teljesen átjött az egész hangulat.
Néhány technikai dolog, lehetséges, hogy Deku mivel az egész testén átvezeti a One For Allt így 100%-on is kisebb kárt okozz, de azért ez a harc is rendesen szétcseszte a jobb kezét. De azért milyen jó látni , hogy egy ilyen animénél van vér és akár az ütés közben és látszik, hogyan patanak el az erek ahhh.
Régebben manga fórumokon, volt egy kis vita, hogy az utolsó ütés pontosan milyen is volt. A szerző is beszállt a buliba szóval a végén az nem 1000000-os One For All ütés volt Az még mindig 100% volt csak olyan All Might féle Plus Ultra ütés amikor úgymond 150%-ot adsz bele de attól még 100%. Az lett a vége, hogy Adrenalin löket+ Plus Ultra szellem = 1,000,000% Delaware Detroit SMASH.
Szóval még több ilyen részt A személyes kedvenc harcaim közül a mangában ez volt a top2-es. Sajnos a top1-est csak jövőre láthatjuk majd de arra is megéri majd várni.
Na legutóbb évekkel ezelőtt írtam bármilyen Naruto-Kunos fórum témába ráadásul nem is ezzel a felhasználóval, de most kikívánkozik belőlem hogy ÚÚÚR ISTEN, ez a rész volt az animébe szerintem az eddigi legjobb, ott izgultam Dekuért, meg fogtam a fejem hogy édes istenem ez a gonosztevő legyőzhetetlen, de végül csak betalált az "1000000%" -os Smash, ráadásul ahogy mutatták hogy végigroncsolja az izomrostokat, elképesztő rész volt Fogalmam nincs ezek után hogy fog felépülni a karja, de a remény bennem él
Most kire gondolsz?
A gonosztevő esetében is egy hosszabb felépülés után rendbe jöhet a karja, Deku esetében meg az van amit korábban is mondott talán Recovery Girl. Ha így folytatja a Deku akkor teljesen használhatatlan lesz a karja meg az ujja. Tehát visszafordíthatatlan károkat okozz.
Deku ujja is azt hiszem már nem 100%-os hanem mondjuk 90%-os. Valami már van vele, hogy kicsit ferde meg hegek vannak rajta nem tudom.
Igen, igen, Deku kezére gondoltam pont ezért, mert mondta neki Recovery Girl hogy vigyázni kéne, ehhez képest most az egész karját törötten még kétszer szétzúzta, még ha Recovery Girl meg is gyógyítja, biztos lesz megint maradandó sérülése mint ami a kézfején is látszik.
Hát abba biztos vagyok hogy a karjának annyi és hogy ez hatással lesz a későbbiekre az biztos, de valahogy biztos megoldják, muscular meg szt még lehet visszatér egyszer, All might véleményére kíváncsi leszek illetve hogy még ki kit fog megmenteni és hogy végül bakugot el tudják e rabolni, ja és,hogy jön egyáltalán segítség-e, nagyon izgalmas ezzel a lezárással le a kalappal, szt elnyerhetné az egyik legjobb anime/manga címet.
Most biztosan kemény fejmosást fog kapni, hogy még 1-2 ilyen és utána használhatatlan lesz a keze de még ezzel nem lesz használhatatlan a keze.
Én mint anime/mangás máson gondolkoztam. Nem feltétlen idevág de az anime rész miatt mégis. Deku 100%-os Smash-e mégis milyen erős lehet? Ha jobban megedzi a testét akkor nem törik el a keze, de akkor erősebb is lesz a támadás?
Mert All Might azt mondja Noumo ellen, hogy már nincs top formában, tehát azt beszéltük akkor már csak az ereje kb 50%-a van meg vagy valami ilyesmi. Szóval így nem tudom, hogy Deku ilyen támadása milyen erős lehet. Bár így belegondolva ha erősebb a teste akkor erősebb lehet a támadás is meg sok múlik az akaraterőn is hiszen a végén ezért lett erősebb.
Ugrás a fórumra: |