bettike940
Ez egy fórum. Itt szabadon megoszthatjuk a véleményünket egy bizonyos témával kapcsolatban, és így ezekből kiindulva vitatkozhatunk.
Szerintem Killerrel a SMILE megevésén kívül még történt valami. Nagyon nyugodt és kifinomult volt a karaktere, és a SMILE elfogyasztása még nem ad arra okot, hogy ilyenek csináljon.
Zoro meg szerintem nem olyan sokkal lehet erősebb, mint Sanji.
czera
Nem tudok veled egyetérteni. Igen, Jack tényleg nem az a fajta karakter, aki megtagadná a parancsot, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy ésszerűen cselekszik. Az meg hogy Kaidou egy yonko, és néha a lehetetlent kéri... Nyílván vannak olyan küldetések, ahol komolyabbak a következmények, de hogy egy Yonkou a lehetetlen megvalósítását kéri egy parancsnokától... Ostobaság. Akkor nem is értem, hogy miért nem küldte el Jacket Marinefordba egyedül háborúzgatni, ugyebár okkal elvárhatjuk, hogy megpróbálja teljesíteni, mivel lehetetlen.
És hogy mit várna Jack? Hát azt nem tudom, de biztosan nem ilyen ostoba parancsot.Természetesen mindenki rohanjon neki a falnak (vagyis a lehetetlennek), próbáljon neki támadni egyedül, 3 amúgy nála erősebb embernek, és aztán áldozza fel a saját életét és az emberei életét. Ja, és ha nem teljesíted ezt a csodálatos kérést, akkor beszari vagy.
Nem bántásból, de ezt komolyan gondolod?
Jack ahelyett, hogy felmérte volna a helyzetét, mérlegelte volna az emberei mondanivalóját, és az alapján hozott volna döntést, inkább neki rohant mindennek, és csak nem is gondolkozott el rajta.
Mit tehetett volna ez esetben? 2 opciót tudok elképzelni:
1.Azt csinálja, ami eredetileg is történt, kudarcot vall, Kaidou pedig még dühösebb lesz.
2.Értelmes emberi módra gondolkozik, nem megy neki 4 hajónak és nála erősebb embereknek egyedül, vagy erősítést kér, és úgy próbálja elvégezni a küldetést.
Ha valaki pedig túl magabiztos, az ostoba. Az jó dolog, ha van önbizalmad, de ha azt hiszed, hogy semminek nem lesz következménye, akkor bizony ostoba vagy. Ez Kaidoura, Jackre és Queenre is érvényes.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.06.04. 15:27
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.