Zoro kicsit kakukktojás, mert mióta megerősödött nem volt igazán komoly harca, szóval Zoro látatlanban akár erősebb is lehet Luffynál (persze szerintem nem)
Lehet mindenki Fehérbajuszt tartotta a legerősebbnek de szerintem a betegsége miatt ettől már messze állt Marinefordban(és még így is mennyit szenvedtek vele). Amit meg azóta láttunk abból az látszik hogy BMet néhány emberen kívül biztos hogy senki nem sebezte volna meg ott, de lehet még ők sem. Kaidou meg talán még nála is combosabb. Akkor milyen lehetett FB mielőtt beteg lett?
Ezekből én azt gondolom hogy a Yonkouk olyan erőt képviselnek, amitől messze áll egy admirális, vagy nagy szakadék van az admirálisok között is, és csak kevés üti meg a mércét. Ha nem így lenne akkor egy Akainu, Kizaru, Ryukogu, Fujitora, Sengoku, Simán lenyomnák őket, és akkor még nem is beszéltem a többi erős tengerészről.
Most lehet beszélni a az édesség parancsnokokról meg a csapásokról, de ők biztos jóval yonkou szint alatt vannak.
Szerintem meg nem volt hiba a Katakuri Luffy, arról szólt hogy állj fel mindenáron, ne add fel amíg csak eszméletednél vagy, és akkor tiéd lehet a győzelem. (igazi shounen tanítás)