Résszemről Noland és Calgara találkozás és Dressrosa (Kyros) múltja holtversenyen az 1 helyen.
Ezen kívül Senor Pink múltja, ahol egyetlen fejezettel az egyik legemlékezetesebb és egyben legdrámai pillanat volt az One piece történetében .
Elismerem, hogy szép visszaemlékezéseket ír Oda, de sokat számít jelen-múlt közti kapcsolat .
a kezdet előtt egyet kell értenem Gyurival. a BM szál is már marha jó volt, persze Sanji jegelése nekem se tetszett amúgy. de Wano még jobb lett, ezt a szintet nyugodtan tarthatja Oda.
Komurasaki utolsó mondata érdekes. szóval a SMILE miatt röhög mindenki Ebisuban?
jó kérdés hogy most mi lesz, sokat nem lehet írni erről a fejezetről, mert inkább tényleg egy érzelmes fejezet volt. és szerintem Yasu igen is meghalt most.
Kyoshiro ledöfte Kozuki Hiyorit, aki kövi fejezetben egészéges menekült egy erős szamuráj ellen .
Itt valami más lehet a dologban, nem a szokásos, mert épp temetik Hyorit. Szóval itt vagy Kyoshiro sumákabb mint gondolnánk, sőt akár valami összeesküvés is lehet a dologban. mert senki sem vette észre hogy nincs meg a holttest?
Severum igen ezen én is csodálkoztam. plusz a temetéseken általában a halottól búcsút vesznek nyitott koporsó mellett. szóval valószínű elcsalja ezt vagy alapból akit égetnek az nem kap ilyen búcsúztatást, mert bűnözőnek titulálták. Egyelőre őt sem tudom hova tenni, az biztos hogy Orochit ő se tartja megfelelő vezetőnek.
Szerintem ő is a szamurájok egyike aki majd besegít a bajban. Nem bánnám, viszont így már talán túl sokan vannak a lázadók oldalán. Nem gondoltam volna hogy Kaido legénysége kevésnek érződik majd. Oké, nyilván belső emberek fognak felkelni ellene, de akkor is..
Szerintem hamarosan jön egy olyan jelenet ami meg majd Kaido oldalára lendíti a mérleget..
Kid vajon hova ment..?
ÁÁÁÁÁÁ, készen vagyok, túl epic!
Na most aztán sok minden kiderült, eddig nem értettem, de most már tiszta a kép hogy mi miért van. Sok elbđszott (elrontott) városban jártunk már de ez viszi eddig a prímet. Kaido + Joker rosszabbak mint eddig bárki más!
Egy újabb nagyon jó fejezet.
Nagyon kemény, hogy tényleg hogy összeillenek a különböző nevek erre a magyarázatra, ez is évek óta benne lehetett Odában. Lehet, hogy Ceasar óta.
Az is durva, de elvileg Zoro és Sanji 6 éve (mármint a mi időnkben, Dressrosa arc eleje óta) először találkoznak Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kerül-e harcra sor, vagy megint elhalasztják.
Akárhogy is, Zoro arckifejezéseiből ítélve Orochi halott, csak idő kérdése, hogy mikor
Nagyon jó és érdekes ez az arc. Tényleg emelődnek már a tétek, már Mamától egyértelmű ez, és ez szerintem nagyon jót tesz az egész mangának. Szóval csak így tovább
6 éve? Te jó ég, fel se fogtam hogy ilyen régen volt. Ideje volt már hogy találkozzanak.
A végén szinte hallottam és láttam is ahogy mondják hogy "Huuuuuuuh?". Nagyon nagy.
Kétlem hogy itt most elkezdődne valami harc, inkább meg kellene szöktetni a kislányt.. Bááár elképzelhető hogy viszonylag gyorsan itt helyben is hagyják Orochit mert szerintem eljátszotta már a szerepét. Kétesélyes. Nem tudom kitalálni egyszerűen hogy mi lesz, mindig meglep Oda az ilyen húzásokkal.
Azt gondoltam, hogy a smile gyümi elég gyenge, de hogy ennyire kicsi sikere legyen, megint csak azt mutatja, hogy CC sehol sincs tudományban :'D 10% arra hogy egy félkész gyümid legyen. viszont így érthető, hogy miért viselkedtek mindig így Ebisuban a lakók.
Sanji és Zoro nagyon badass volt.. asszem a tiszta lappal indítás nem a Mugiwara csapat erőssége XD
bakod írta:
Azt gondoltam, hogy a smile gyümi elég gyenge, de hogy ennyire kicsi sikere legyen, megint csak azt mutatja, hogy CC sehol sincs tudományban :'D 10% arra hogy egy félkész gyümid legyen. viszont így érthető, hogy miért viselkedtek mindig így Ebisuban a lakók.
Miért kellene ennél nagyobb siker? A lehető legjobban alakultak így nekik a dolgok. 10% erős harcosok, ha vannak 1000-ren akkor az már 100 harcos. A maradék 900 pedig tud úszni és röhögve megy a kaszák közé.
A városlakókon pedig csakis így lehetett használni a gyümiket, mert így azért már van elég amit fel lehet darabolni nekik.
Szerintem jól jött ki nekik minden, és CC jó munkát végzett. 10% is egy szép eredmény, tekintve hogy ilyet kb elképzelhetetlennek tartottak előtte, ő megcsinálta. Az lett volna a rossz hogy ha a 90%-uk meghal. Na akkor aztán tényleg nagyon kétélű lenne, de így ahogy én látom Kaidonak ez így WIN-WIN helyzet, CC hatalmasat alkotott tehát.
Atya ég, de rég vártuk már, hogy ez a kettő újra összekerüljön. És elképesztően epic volt, ahogy az egész fejezet alatt lassan növelte Zoro haragját, szinte érezni lehetett, hogy megy fel benne a pumpa és már vártad mikor fog robbanni.
czera írta:
Miért kellene ennél nagyobb siker? A lehető legjobban alakultak így nekik a dolgok. 10% erős harcosok, ha vannak 1000-ren akkor az már 100 harcos. A maradék 900 pedig tud úszni és röhögve megy a kaszák közé.
Nem tud úszni a maradék 90%, ugyanúgy elveszítik ezt a képességüket, plusz még az ismert mellékhatások.
De amúgy egyetértek, én sem nézném le egyáltalán Ceasart ez miatt, sőt, én is a súlyát látom ebben.
Hmmmm, erre nem gondoltam hogy úszni se fognak tudni tőle.
Ergó tényleg csak golyófogónak lesznek jók azok az emberek...
Konkrétan amióta átjöttünk az új világba azóta ez a Kaidos szál épül, és hamarosan talán eljön a végpontja is. Az egész jól sikerült Big Mom szál csak egy kiruccanás volt... Durva így belegondolni.
Ez a tökéletesen bebizonyította, hogy Usopp semmivel nem jobb Caesarnál A hazugsága milyen jó reményeket keltett Toko-ban Milyen örömmel tölti majd el szívét a tudat, hogy az egész csoda szer egy nagy hakni
Szegény lányt gyakorlatilag leszúrták és most csavargatják benne még a bökőt
Ellenben veletek nekem eddig Wano nagy hullám vasút. Vannak iszonyatosan jó részek, de közben annyira sok az elviselhetetlen karakter Kaidou serege nekem eddig borzalmas kiábrándító. Lassan olyan érzésem van, hogy van neki pár értelmes embere és kifújt. Egyszemélyes hadsereg egyedül ki teszi a többi Yonkout csapatostul vagy nem tudom Ez nagyon lehúzza az egészet.
Mamával most mi van? Mióta teper a börtönhöz? Többiek meg gyakorlatilag ott teremtek Zoro előtte keresztül ment Wanon oda-vissza ennyi idő alatt
Ezt a szálat nem értem
Ami ez a rész után még elkezdett foglalkoztatni, hogy ki lesz, aki rendet rak majd? Caesar vagy esetleg feltűnik Vegapunk? Mert nem véletlen épül itt ez az egész Sad-Smile dráma. Eddig biztos voltam benne, hogy Caesar fog feltűnni itt Jimboval, de Viverecard kiadása óta tudjuk, hogy CC elhagyta már Totlandet. Szóval benne van a pakliban, hogy Vegapunk kap majd egy jó nagy hype-ot.
A vegyifegyvereket és a Smile-t szerintem csak ők ketten tudják megoldani. Chopper és Franky ehhez karcsú.
Még annyit akartam írni, hogy remélem Sanji kicsit meg fricskázza majd Zoro valahogy, mert én még mindig nehezen emésztem a f*szparaszt viselkedést, amit Zou-n leművelt. Akármennyire is riválisok nem hiszem, hogy úgy kellett volna
beszélnie és viselkednie.