Golden Week van ha jól tudom most Japánban.
One Piece manga
Angolul megtalálod őket ezen a linken:
https://onepiece....ge_Serials
A link összegyűjti, listázza a borító sztorikat. Az egyes sztorik címére kattintva jön elő az adatlap, aminek van egy "Gallery" része ott át lehet lapozni az összeset.
https://jaiminisb...942/page/1
Juhúúú jövő héten újra szünet! Jobb lesz ha hozzászokunk hogy ha csak 2 hetente jelenik meg fejezet. -.-
Ez az egyik legérzelmesebb jelenet volt... (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: RIP Yasu Na még mindig sablonos a One Piece, meg sose hal meg senki? )
Én még várnék ezzel a kijelentéssel, hogy meghalt !
Yonko se tudott megölni egy gyereket, és Kyoshiro ledöfte Kozuki Hiyorit, aki kövi fejezetben egészéges menekült egy erős szamuráj ellen .
Pound és Pedro halálában se hiszek, mert sok karakter a lehetetlen túlélte, aki még Yonko parancsnoki szinten se mozgott.
Megvárom az arc végét,esetleg 10 fejezetet, ahol majdnem holtan visszatér .
Yonko se tudott megölni egy gyereket
Yonko se tudott megölni egy gyereket
Még mindig ezen csámcsogsz?
Most akkor menj, és kérdőjelezd meg például azt, hogy a Sea King miért nem tudta megölni a gyerek Luffyt, vagy Aokiji miért nem tudta elkapni a gyerek Robint?
Igen, nyílván megint mindenki hülye, aki nem vallja a te elképzelésedet.
Épp ezaz, hogy nem tudta teljesen megvédeni Tamát, de megpróbálta.Még ígyis veszélyben lehetett az élete, de Speed-nek hála nem halt meg,mivel feláldozta az életét ő érte.
Sajnálatos módon csakis fanservice volt az egész tengeri szörnyes akció, és Oda megint hibázott.
De köszönjük, hogy te itt vagy nekünk, aki felvilágosítja az embereket.
Aokijit csak egy példának említettem meg, amivel szemléltettem a te csodálatos logikai eljárásodat.
De felmerül a kérdés, hogyha Aokiji nem is akarta volna bántani Robint, akkor ebből következtetve miből állapítottad meg, hogy Kaido-nak Tama megölése volt a célja? Elárulom,hogy sehol nem volt ilyen mondva, ez csak a te kitalációd, ami éppen kipattant a fejedből. Vagy még sem?! Lehetséges, hogy megint Oda hibázott?
Szerintem mindenki úgy van ezzel,hogy Enies Lobby a számára legjobb történetív.Nálam TottoLand arc volt az,ami überelte Enies Lobbyt.Az összes karakter,és azoknak a képességeik,annyira magukkal ragadtak,hogy még azóta is kiráz a hideg tőlük.De,aki mindenféle szempontból felülmúlta az elvárásaimat,az maga Big Mom volt.Véleményem szerint,Oda alkotta meg a legegyedibb női főgonoszt,akit valaha láthattam.Szóval egy óriási jó pont azért,hogy Oda bevezette BM-t a Wano történetbe is.Úgy gondolom,hogy mikor majd beindulnak a "nagy dolgok" a mostani sztori során,akkor okkal kijelenthetjük,hogy Wano a legizgalmasabb ív, a One Piece kalandjai közül.
Nyílván Oda-nak is vannak hibái,mivel ő is csak egy ember,de ettől függetlenül egyet kell értenem azokkal,akik Oda-t zseninek tartsák,mert tényleg az. Sok mangaka tanulhatna tőle,vagy példát vehetne az ő művéből.
Ugrás a fórumra: |