Jimbei szerintem nem maradt életben.Legalábbis nem látok sok esélyt rá,mivel magával,Big Mom-val került szembe.Esetleges opció az,ha elmenekült,de azt sem tartom várhatónak.
Remélem erre sosem kerül sor.
De ezek szerint nem tartod rá képesnek Jinbeit hogy elússzon BM elől? Az tény hogy nyerni nem tudtak volna ellenük, de hogy Oda megölné a legfrissebb tagot "KAMPAI" nélkül, azt nem tudom elképzelni.
Nekem személy szerint az tetszene a legjobban ha megfricskáznák Kaidout és felszabadítanák Wanot és utána némi edzés és kalandozás után egyesével leverne Mugi-chan minden Kout. Így meglenne a fokozatosság és hihetően leverhetné őket. Nem szeretem a sok lúd disznót győz dolgokat, főleg ha már a harcon kívül nem igazán ért semmihez a kapitány.
De végül majd lesz valahogy és vannak akiknek nem fog tetszeni, lehet pont nekem... De a lényeg még mindig az hogy íródjon még vagy 20 évig és ennél rosszabb ne legyen.
Milyen halál? Kaido se tudott megölni egy gyereket a sárkány formájában.(Jack legalább mutatott valamit)
Bm is híres volt valamiben, de csak addig, ameddig nem ismerkedett a főszereplő erejével, aki hirtelen elfelejti átlagos napi rutinját. Így Sanji keresztapja para mentesen élvezi a hétköznapjait .
Ebben a mangában csak 2 karakter képes más karaktert megölni,, de egyik sincs Wanon .
Milyen halál? Kaido se tudott megölni egy gyereket a sárkány formájában.(Jack legalább mutatott valamit)
Bm is híres volt valamiben, de csak addig, ameddig nem ismerkedett a főszereplő erejével, aki hirtelen elfelejti átlagos napi rutinját. Így Sanji keresztapja para mentesen élvezi a hétköznapjait .
Ebben a mangában csak 2 karakter képes más karaktert megölni,, de egyik sincs Wanon .
Az igaz,hogy a One Piece alapból kevés kockázatot vállal, többnyire csak visszaemlékezésekben öltek meg karaktereket. Ace és Fehérbajusz halálával legalább elmondhatja a sorozat, hogy merész ha az akar lenni.
Jack pedig mit mutatott? Lerohanta Zout,aztán pedig csak egy mérges gáz segítségével tudott győzni. Azt pedig honnan tudod,hogy Kaidou-nak az volt a célja,hogy megölje Tamát? Annyi történt,hogy útba került Speed-el,aki az egyik SMILE használója volt,utána meg gondolom rájött,hogy elárulta őt,ekkor pedig megtámadta őket,és otthagyta azokat.El ne felejtsük még azt sem,hogy Kaidou akkor pont részeg volt,szóval akkor még homályosabb volt neki az egész.Ráadásul Speed is említette,hogy próbált harcolni és megvédeni a gazdáját,de nem tudta,valszeg Kaidou útjába állt,de a támadása még így is elérte Tamát.Inuarashi szavaiból pedig nekem az jött le,hogy elég komoly sérüléseket szerzett.
Big Mom pedig miben volt híres,amiben most már nem az?
Az meg karaktertől független,hogy ki öl meg kit,mert mindezt a készítő,Oda dönti el.Azt is jól tudjuk,hogy Oda nem híve annak, hogy sorban temesse el a karaktereit,innentől fogva meg már lehet bármilyen merész/gonosz ellenfél,ha Oda nem akarja,hogy meghaljon egy karakter,az nem fog.
Ezenkívül pedig sok olyan karaktert ismerünk,aki a múltban rengetek embert lemészárolhatott,attól függetlenül,hogy azt nem feltétlenül mutatták az animébe/mangába.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Kaido-val ellentétben Jack valóban kiirtani akarta a minkeket, és ezt részben kéz/lábbal kezdte ,legyen az felnőtt vagy gyerek, akik akasztófa alatt addig kínozta, ameddig megnem haltak .
Csak közben jött Doffy incides, és kénytelen volt ideiglenes fél munkát végezni, aki fail Doffy mentés után beakarta befejezni a munkáját, mert tudta,hogy minkek hazudnak és figyelembe vette azt is, hogy túlélt minkek közül valaki megpróbálja megmenti a fajtársát.
Bár Jack végül gázzal nyert, de 5 napig 2 Roger taggal és pedro kaliberű személyekkel harcolt .Ha nem lett volna csere,akkor tuti 1vs1 mind2 végzett volna .Lehetőségnek nem zárom ki.
Tehát ja, Jack nem végezz fél munkát, de Kaido igen ,aki 1 ütéssel padlóra küldte Luffyt. Ha Luffy 1 ütés, akkor egy gyerek ellen egy tüsszentés is elég .
Lehet hibáztatni Jacket, de ő okkal nem tudta befejezni a munkáját,de még így is végtagokat vagdosott.
Kaido-val ellentétben Jack valóban kiirtani akarta a minkeket, és ezt részben kéz/lábbal kezdte ,legyen az felnőtt vagy gyerek, akik akasztófa alatt addig kínozta, ameddig megnem haltak .
Jacknek az volt a célja,hogy kiírtsa a minkeket?Na ne...Miért akarta volna kiírtani őket,ha úgy gondolta,hogy csak tőlük tudhatta meg hol rejtőzik Raizou? Szóval nem,nem akarta kiírtani őket,az már megint más dolog,hogy a harc közben megölték egymást.Mivel Jack nem tudott felülkerekedni rajtuk,ezért bevetette Caesar mérges gázát,majd a padlóra küldött minkeket megkínozta,annak érdekében,hogy megválaszolják a kérdését.Aztán meg látta,hogy úgy sem fogja senki elárulni neki,fogta magát és elhagyta a szigetet.Ennyi történt.Ha tényleg csak írtani akart volna,akkor egyszerűen elpusztította volna az egész szigetet,és nem harcolt volna 5 napon keresztül.
Tehát ja, Jack nem végezz fél munkát, de Kaido igen ,aki 1 ütéssel padlóra küldte Luffyt. Ha Luffy 1 ütés, akkor egy gyerek ellen egy tüsszentés is elég .
De miért lett volna Kaidounak fontos megölnie Tamát? Egyszerűen csak útba került Speed-el,aki elárulta Kaidout,ráadásul még részeg is volt.Szóval ne hasonlítsd már össze a két incidenst,mikor köszönő viszonyban sem vannak egymással.
(...)
Megkaptad a dislikot, mert ideje részletesebben elemezned azt a mangát, amit szeretsz .
Annak ellenére, hogy kritizálom fejezeteket, és most röhögök az egészen, de még ígyis részletesen elemezem a fejezeteket .
Ezúttal nem kapsz választ, csak 1 linket:https://naruto-ku...ece/819/19
Tökéletes összefoglalja, amit feljebb írtam .Nem hiába ismétlem, hogy Jack az egyik favorit Yonko parancsnokom.(Mini Kaido becenevet megérdemli)
Jimbei szerintem nem maradt életben.Legalábbis nem látok sok esélyt rá,mivel magával,Big Mom-val került szembe.Esetleges opció az,ha elmenekült,de azt sem tartom várhatónak.
Én szeretném ha továbbra is az általam mostmár jóóó pár oldallal előzőleg kifejtett okokból (pl hogy kijelentették hogy legalább 1 Gyojinnak túl kell élnie hogy mesélhessen arról a csatáról) Jinbei túléli. és akkor tényleg nincs csapattárs halál koccintás előtt.
Lehet hibáztatni Jacket, de ő okkal nem tudta befejezni a munkáját,de még így is végtagokat vagdosott.
Luffyt azért nem ölte meg mert át akarja állítani maga mellé, plusz Tama is gyümihasználó, akiket gyűjt Kaido. igaz, hogy itt olyan mocskos részeg volt, hogy valszeg Speedet támadta, és mellesleg az elkapta Tamát is. simán kinézem belőle hogy észre se vette a kiscsajt. amúgy is miért kellene bárkitől félnie, mégha az túléli? eddig se volt senki, aki legyőzhette volna.
Jack meg lehet tank, de ugyanolyan ostoba mint akit szolgál, csak nála sokkal gyengébb. esélye nem volt az elefánttal szemben, és ezt nem volt képes felmérni.
Jacknek konkrétan 2 küldetése volt: Megtalálni Raizout,aztán kiszabadítani Doflamingot.Az egyik követte a másikat.
Jack csak úgy tudhatta meg Raizou hollétét,ha információkat csafar ki a minkekből,vagy megkeresi az országon belül.Tehát nem lehetett neki az a szándéka,hogy kiírtsa a népet,ha tőlük tudhatta volna meg a választ a kérdésére.A kínzás pedig egyáltalán nem egyenlő a kiírtással.Jacknek nem sikerült a küldetése,és mivel nem akarta azt elmondani Kaidounak,hogy elüldözték őket,inkább visszamentek Zoura,és el akarták pusztítani az elefántot.Tehát,röviden: Jacknek nem lehetett volna célja a kiírtás már csak azért sem,mert a Kaidou által szabott küldetést (mert valszeg ő adta neki azt) nem tudta volna teljesíteni,másrészt pedig,akkor nem kellett volna a sok felesleges duma,nem szálltak volna harcba közvetlenül a minkekkel,harmadszor pedig már az elején használhatták volna a mérges gázot,annak érdekében,hogy aztán lemészárolja őket.
Igen,aztán tényleg elpusztította volna a szigetet,de ez nem volt a küldetés része,ezt már csak direkt azért csinálták,hogy a veszteségük nyomait elrejtsék.
De még egyszer leírom: Jacknek nem az volt a küldetése,hogy írtsa ki a minkek népét.Az,hogy elakarta pusztítani az elefántot nem a küldetés része,csak saját jellegű szándékból tette,hogy ne jöhessen rá senki,hogy őket elüldözték/nem tudták őket saját erőből legyőzni.Ebből kiiundulva pedig a Tamás dolognak köze sincs ahhoz,ami Zoun történt.
(...)
Az összes Nap kalóz túlélte erre rátennék 1 millió forintot.
Nem is értem min veszekedtek ezen srácok? Talán nem ugyanazt a mangát olvassuk lassan 1000 fejezet óta ?
Megcsonkítani is csak 2 minket "engedett" Oda . Vagy itt van ez a Caribo vagy ki , utolsó emlékem róla , hogy a tengerbe veszett a legénységével még a Jinbei arc alatt. Esélye a túlélésre 0 volt aztán mégis itt van.
Nyílván jobb lenne - vagyis szerintem - ha az ugyanolyan karakterekből legalább párat megölne a mangaka de akkor az nem ez a manga lenne.
Mondjuk ez nem teljes mértékben igaz,mert ott több harcost megkínoztak a minkek közül,és voltak olyanok akiket meg is öltek.
Az összes Nap kalóz túlélte erre rátennék 1 millió forintot.
Ha kieszeltek egy nagyon jó tervet,hogy kijussanak,akkor lehetséges.Viszont azért már egy komplet flotta+ önmagával egy Yonkou ellen simán meghalhatott valaki,nem mondom azt,hogy fontos szereplőnek kell lennie,de nyílván ilyen töltelék harcosok meghaltak,sőt szerintem biztos.
(...)
Nekem valahogy jobban tetszett Hiyori, mikor Komurasakiként viselkedett. Akkor olyan magabiztosságot és erőt sugározó személy volt Most pedig olyan kis esetlennek tűnik. De az a része, hogy így ragaszkodik Zorohoz , na az tetszik.
Picit csalódtam Quen reakciójában Komurasaki halálával kapcsolatban, na de nem baj, remélem lesz valamikor egy nagyon BADASS pillanata.
Nos végre Tokoról is kiderült, hogy úgymondván nem csak egy egyszerű leányzó.
Mivel a One Pieceről van szó, majdnem biztos, hogy Yasu nem fog meghalni és lesz egy drámai pillanat közte és a lánya között. Ezt nem is bánom. Bár a fejembe ott motoszkál a de ha mégis... Meglepődnék... ^^'
Úgy hiszem, hogy valamikor Kyoshiro szintén el fogja ismerni Zorot méltó kardforgatóként, ahogy Gyukimaru. Kíváncsian várom, azt a pillanatot, hogy milyen lesz, ha lesz egyáltalán. Na meg Sanji reakcióját mikor megtudja, hogy Wano szépsége Zoroval aludt egyágyban. XDDD
Nekem is, olyan mintha levette volna az álarcát.
Abban nem vagyok biztos hogy Oda összehozza őket, legalábbis amíg nem éri el a célját (Luffynál is így érzem).
Sanji reakcióját én is várom ezzel kapcsolatban. XD