You tube-on elkaptam, ahogy Luffy Haoshokut használ úgy látszik az animéseknek mindent sikerül tönkre tenni. Szánalmas ez az új arany szín és még a hang effekt is borzalmas.
Ha eddig akartam adni egy esélyt az animének hát az el múlt.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
A következő részek várható címei:
Nekialltam ujra az animenek, a masodik reszben Coby mondja Zorronak: Hiszem hogy csak te lehetsz aki megmentheted ot.
Erre beugrott a Thriller Bark resz amikor Zorro " megmenti " Luffyt a harcok utan amikor Kuma odaadja neki azt a gombot tele Luffy szenvedeseivel.
Ha ennek is utalas volt akkor kb minden lehet az.
Bocs ha mar volt rola szo.
goofy180 írta:
Kinek mi a véleménye a 909. részben elhangzottakról? :0
Én nagyon kíváncsi vagyok milyen csavart hoznnak be az elhangzottakra.. Remélem ésszerű keretek között maradnak már egy animére ez nem jellemző.
Hát a mai rész... A stúdiónak sikerült ezúttal rekordot is döntenie, méghozzá a 8 lapos anime adaptációval. Volt pofájuk ahhoz, hogy 8 lapot voltak képesek meganimálni? Az 1 fejezet= 1 epizód koncepció is elég szánalmas, ennek ellenére a nagy felhypeolt epizódra nem voltak hajlandók annyi időt rá szánni, hogy legalább az a szerencsétlen 1 fejezetnyi tartalom benne legyen? Annyira el van húzva, hogy a rétes nyújtása labdába se rúg emelett.
Viszont ez még csak hab a tortán.
Mondjuk várható volt, hogy majd kiegészítésekkel próbálják kompenzálni az ürességet, és ezzel alapjáraton nem lenne gond, ha nem is lenne ennyire gyakran ellentmondásos a mangával szemben. Kezdjük ott, hogy már eleve rosszul volt tálalva az egész. Kaidout, aki atom részeg, megtámadja a nagyon dühös Luffy, akinek sikerül is megütnie őt, nem is egyszer, de az egésznek a lényege az volt, hogy mivel Kaidou részeg és így azt se tudja hirtelen, hogy mi történik körülötte (erről Law is említést tesz, pont ezért ajánlotta azt Luffynak, hogy meneküljenek, mire magához tér), Luffy ütései majd kijózanítsák. Legalábbis ez így volt a mangában.
Ezesetben meg elkezdenek harcolgatni Nem is akárhogyan... Kaidounak nehezére esett egy Elephant Gunt vissza verni, nekem ez úgy jött le, mintha nem lett volna elég ereje hozzá. Végül persze Kaidounak sikerült, azonban úgy adták ezt elő, mintha nehéz lenne ezt elérnie.
Nem is szaporítanám tovább a szót, ha mindezek után valakinek ez a módszer elnyeri a tetszését, annak is csak gratulálni tudok az erős ingerküszöbéhez.
Rikiya írta:
Kaidounak nehezére esett egy Elephant Gunt vissza verni, nekem ez úgy jött le, mintha nem lett volna elég ereje hozzá. Végül persze Kaidounak sikerült, azonban úgy adták ezt elő, mintha nehéz lenne ezt elérnie.
Ugrás a fórumra: |