Kicsit gázos nekem ez az időszak One Piece szempontból..koliban nincs net, szóval legahamarabb egyetemen jutok hozzá a fejezethez, a fórum meg még később. Na mindegy legalább jobban tűröm majd a szüneteket.
Így kicsit megkésve az előző fejezethez csak annyit, hogy nekem marhára bejött, még ha utálom is Sanji családját.
A mostani fejezet se volt rossz, én sem értem mit akar most Sanjival kezdeni Oda. Amúgy Sanji szerintem nem nézi le Zeffet, csak azért még is egy Yonkou embereiről van szó, szóval megértem, hogy elővigyázatos, de ettől még abban is egyetértek, hogy nagyon idegesítő, hogy mindig pórázon tartják..
http://mangastrea...40/3683/10
Ezt marhára jól esett látni, bár jobban örültem volna, ha nem így végződik. Kövezzetek meg, de szerintem ez már a végső harc lesz a testvérek között és felgyorsul a tempó. Hogy miért gondolom? Ti nem érzitek, hogy eddig túl sok erőfitiktatást kaptunk már? Lásd előző fejezet és Sanji apja ellen. Kétlem, hogy ez is megint az lenne.
Nem is baj, hogy Sanji múltja most lesz bemutatva. Egyrészt legalább ezzel is kevesebb a másik meg az, hogy engem marhára érdekel. Alapból tetszik az a vonal, amin keresztül be van mutatva a család és a Germa. Kicsit előrerohanva Pekoms és Pedro falschbackje is nagyon érdekel, szóval nálam emiatt majd nem lesz panasz.
Ezenkívül Luffyék eltűnése is gyanús, és nem hiszem, hogy látjuk őket mostanában, és kétlem, hogy ennyi idő alatt érdemben majd ne lennének előrébb. Na de mindegy ez csak az én véleményem.