https://www.reddi..._spoilers/
Röviden: Oden legyőzte Kaidout. Még nincs igazán sok spoiler, viszont a többit a linken belül megtudjátok.
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
https://www.reddi..._spoilers/
Röviden: Oden legyőzte Kaidout. Még nincs igazán sok spoiler, viszont a többit a linken belül megtudjátok.
Kicsit már a könyököm jön ki, hogy a jók mindig azért veszítenek, mert a gonoszok trükköznek és hátba támadják őket. Igazából már csak az érdekel a legjobban, hogy meddig jutunk el a fejezet végére. Ahogy most kiveszem elég rétes tészta jellegű lesz a vége a visszaemlékezésnek. Spoilerből eddig nem nagyon tudtam kivenni az erőviszonyokat, de ha most tényleg az alapján írták, hogy Oden legyőzte volna Kaidout a megsebzése alapján az kicsit vicc. Attól, hogy valaki beviszi az első csapást még nem feltétlen győztes egyáltalán.
Észrevétel: Azért elég szar legénysége lehetett Kaidonak, ha jelentős része odaveszett Moria ellen. Ez most eléggé baszogatja a csőröm. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy Moria ennyire piszok erős lehetett az alapján, hogy még timeskip előtt Luffy elpicsázta és amilyen szerencsétlen vergődést levágott Marinefordon.
Továbbá azt is nagyon remélem, hogy nem az Kaidou ultimate támadása, hogy odabasz egyet a buzogányával.
Azért bízok abban is, hogy Oden szerez számomra becsület pontokat és nem azzal indokolják a vesztét, hogy trükköztek meg hátba támadták. Ez sokadjára már nem kifogás. Btw elvileg a fejezetben operálnak valami magyarázattal, hogy Oden miért csinált magából bolondot, de nem várok tőle sokat.
Elvileg Kaidou szájából is elhangzik, hogy 5 évvel ezelőtti Oden legyőzte volna őt és ezért zsarolták meg Oden vagy valami azt nem írták le, hogy pontosan mit is mondtak vagy tettek, de Oden elfogadta.
Moria engem is teljesen meglepett, de lehet hogy ő meg a harc után teljesen leépült szellemileg és ezért volt árnyéka önmagának.
Arra meg én is kíváncsi vagyok Oda mit akar kitalálni Oden 5 éves gyökérkedésének okául
Kicsit már a könyököm jön ki, hogy a jók mindig azért veszítenek, mert a gonoszok trükköznek és hátba támadják őket. Igazából már csak az érdekel a legjobban, hogy meddig jutunk el a fejezet végére. Ahogy most kiveszem elég rétes tészta jellegű lesz a vége a visszaemlékezésnek. Spoilerből eddig nem nagyon tudtam kivenni az erőviszonyokat, de ha most tényleg az alapján írták, hogy Oden legyőzte volna Kaidout a megsebzése alapján az kicsit vicc. Attól, hogy valaki beviszi az első csapást még nem feltétlen győztes egyáltalán
Továbbá azt is nagyon remélem, hogy nem az Kaidou ultimate támadása, hogy odabasz egyet a buzogányával.
Valószínűleg hülyeség, de nem lehet hogy Moria azért lett ilyen mert elpuhult a veresége után? Úgy értem teljesen kicsinálta a legénysége elvesztése és áttért erre a zombis projektre. Valahogy úgy tudom elképzelni hogy ezután az incidens után rögtön megdobták a shichibukai ranggal mert hogy Kaido így meg úgy, és a kövi két évtizedben csak hullázott. Ez megmagyarázná azt is hogy miért nem ismerte a Shadow Asgardnak a határait. Mert sose használta. Nem harcolt senki hasonlóval két évtizede mert a tengerészet bevédte a seggét.
Rikiya: Külföldön már Kaido of the Hundred Cheats-ként ismerik
Szerintem Oden csak egy hajszállal nyert. A rawok és az olvasottak alapján is ezt következtetném le. Mindenesetre nem változtat a tényen, hogy legyőzte Kaidout, még ha a végén ugyebár CSALÁSSAL kiütötte őt. Ami szerintem a legrosszabb húzás, amit valaha előhúzhatott volna Oda. Míg mások Odent tartják csírának, hát én most már Kaidout
Tulajdonképpen nincs bajom azzal, hogy Kaidou veszített, azzal sem lett volna bajom, ha Kaidou nyert volna, illetve még az sem lett volna részemről gond, ha döntetlen lett volna. Pusztán a csalás, ami szúrja a szememet.
Nálam már mind Oden és Kaidou csalódás már. Előbbit már részleteztem eleget, jó párszor cserben hagyott mindenkit. Utóbbiból meg nem néztem volna ki, ami a mostani fejezetben lesz. Én marhára nem voltam Kaidou fan, de rohadt borzongós felvezetést kapott. Mintha a narrátor szövegében ez az eset nem szerepelt volna.
Most nem teljesen szó szerint idézem, de amiket először hallottunk róla
"A világ legerősebb élőlénye"
"Azt mondják egy az egy ellen Kaidou nyer"
"40-szer halálra ítélték. Megpróbálták felakasztani, a láncok egyszerűen eltörtek. Megpróbálták lefejezni, a penge darabokra tört. Megpróbálták karóra húzni, a karó egyszerűen elhajlott... Semmi sem volt képes megölni ezt az embert."
Innen valószínűleg kimaradt egy kis csalás. Egyáltalán nem lett volna baj, ha Oden megszorongatja, de önerőből kellett volna legyőznie Odent. Odának az a mániája, hogy úgy akarja fokozni a hangulatot és ellenszenvet akképpen akar kicsikarni, hogy mindig ilyen alattomos, sunyi és alávaló módszereket alkalmaztat a főgonoszokkal. Nekem már Orochi is eszméletlenül sok volt ilyen téren, de Kaidouról egyszerűen el nem tudtam képzelni. Őt tipikusan azt a fajtának gondoltam, aki mindig erőből oldja meg a dolgokat. Nyilván kétségtelen, hogy Kaidou rohadt erős, de az, hogy Oden pár vágással elintézze.. Kezdek félni a végső csatával kapcsolatban.
Anno amit Big Mommal csinált Oda az engem egyáltalán nem zavart, mert valljuk be Big Mom nem az eszéről híres, ahogy a gyerekei nagy része sem. Szóval az, hogy megvezették őket azzal nem volt gondom.
Igazából nem voltak komolyabb bajaim a visszaemlékezéssel, de ez az utóbbi két fejezet enyhén szólva is csalódás volt.
Amúgy Germa egyáltalán nem hülyeség az ötlet. Csak mivel a mostani fejezetig nem volt semmi érdeme megemlítve Moriának, így azt gondoltam róla, hogy a csóka gondolt egyet és neki ment egy Yonkonak. Kaidou könnyen elkente a száját, becímkézte és megtanulta hol a helye. Valljuk be, amennyit eddig láttunk Moriából elég meglepő, hogy ilyen eredményt elért. Mondanám, hogy szeretnék erről részletesebben tudni, de nyilván már ezt nem fogja részletezni Oda. Maximum ha még Feketeszakállék nem nyírták ki még megmutathatja, hogy mégsem akkor szerencsétlenség. Megmondom őszintén én örülnék ha erre rácáfolna és megmutatná milyen volt régen.
Egyet értek. Semmiképpen sem passzol Kaidouhoz az ilyen ténykedés. Ezzel Oda most nagyon, de nagyon mellé lőtt.
Valamint jöttek új spoilerek... Elvileg 5 napig tartott a harc a Száz Bestia kalózok és Oden/a vörös hüvelyek közt. Tehát nem hiszem, hogy csupán pár vágással küldte padlóra Kaidout, illetve elég csak megnézni Odent, ő is jócskán kapta a pofonokat
A narrátor azt is mondta, hogy 7x veszített Lehet kivégezte Odent, viszont mi a helyzet akkor, ha a mostani küzdelmet Oden győzelmének tudjuk be?Akkor simán meglehet, hogy a 7-ből ő az egyike azoknak, akik leverték Kaidout. Persze azt sem zárhatjuk ki, hogy egy személy többször is legyőzhette őt.
Anno amit Big Mommal csinált Oda az engem egyáltalán nem zavart, mert valljuk be Big Mom nem az eszéről híres, ahogy a gyerekei nagy része sem. Szóval az, hogy megvezették őket azzal nem volt gondom.
Nem értem miért van mindenki kiakadva azon, hogy Oden húsz éve erősebb volt mint Kaidou. Húsz év alatt mennyit tud már egy szörnyeteg erősödni? Induljunk ki Luffy példájából. Most egy ütéssel elintézni kb Crocodilet, pár éve pedig majdnem belehalt a harcba. Ha egyszer ő lesz a kalózkirály, akkor is arról lesz szó hogy na jó de 5 éve még majdnem vesztett egy Arlong ellen?
Átlapozva a RAW-ot, nem tudom miért mondjátok, hogy legyőzte Oden Kaidot, lehet majd ha lesz mellé fordítás, az megerősíti, de a képek alapján én azt tudnám mondani, hogy ez a csata még nem volt eldőlve, fej-fej mellett küzdöttek, mind a kettő össze van verve, tele sebbel a képeken, lehet, hogy ha tovább húzódik valamelyik nyer, de így nem tudnám 100% biztosra mondani, hogy Oden leverte Kaidot. Csak hát jött a banya és ezért veszített Oden. Az tény, hogy ez a tett Kaido hypeját kegyetlenül rombolja, de, hogy picit védjem is: nem biztos, hogy ez egy előre leegyeztetett terv volt(inkább nézném ki, hogy Orochi nagy ötlete volt..), hogy jön majd a banya, és ha x napon keresztül élet halál harcot vívsz valakivel és mindened rámehet, Ti nem használnátok ki egy ilyen lehetőséget? Egy kalózról van szó... Ha ezt vesszük, akkor szódával elmegy ez a döntetlen(győzelem).. akkor lenne gáz, ha ezekután Kaido verné a mellét, hogy ő egyértelműen erősebb volt és simán nyert, de ha a spoilerek igazak, akkor ő is elismeri, hogy rossz volt a helyzet a banya érkezéséig, ezzel elismerve Oden erejét.
https://www.manga...-piece-970
Tessék, mondjuk ezután mindig átolvasom egy másik weboldalon is ha megtalálom, mert néha maradnak ki belőle oldalak(lehet a reklámblokkolóim miatt).
DieHardy: Tegnap még csak pár kép volt kirakva, illetve azt írta a forrás, hogy Oden győzelemre állt Kaidou ellen. Így a koreai verziót elolvasva, azért kicsit más a helyzet. Igazából amit DieHardy írt körülbelül lefedi a véleményem. Ettől még ugyanúgy csalódás ez a kimenetel, de közel sem annyira, mintha Kaidou vesztésre állt volna és ez a trükközés mentette volna meg a életét. Mert nem erről volt szó. Amúgy innentől már tényleg sok a ferdítés mostanában. Múlthéten például azt írták több helyen is, hogy nem Oden táncol és csinál magából bolondot, hanem a másoló gyümölcs használó banya. Szerintem is ez a valószínű, hogy Orochi vagy a banya ötlete volt ez, mert ők akarták minél hamarabb Oden vesztét.
Bár most kicsit rétes tészta szagot érzek. Lesz még itt harc, már ha Oden nem is kap benne nagy szerepet. Eddig a fejezetig én abban a tudatban voltam, hogy most lesz az az éjszaka, amiről már régen is beszéltek, Odent kivégzik, Toki "átka", stb. Kin'emonékat kiszabadítják és gondolom ők egyből mennek megmenti Odent, de ő inkább elhajtja őket. Amúgy igazából engem már csak egyetlen dolog érdekel ebben a visszaemlékezésben. Nagyon remélem, hogy láthatjuk Fehérbajuszt, amikor megtudja, hogy mi történt Odennel. Nekem kicsit érthetetlen, hogy ezek után miért nem lépett erre semmit.
Nagyon remélem, hogy láthatjuk Fehérbajuszt, amikor megtudja, hogy mi történt Odennel. Nekem kicsit érthetetlen, hogy ezek után miért nem lépett erre semmit.
Ugrás a fórumra: |