Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Szerintem alapvetően nem gáz az hogy flashbackkel nyitott. Szokás más animéknél is (én amúgy nem néztem újra a két évadot így meg aztán végképp nem zavart). Amúgy se lehet általánosságban a Boku no Hero Academia-t unalmasnak nevezni.
Tetszett az úszó verseny.... De most kellett rájönnöm hogy Mineta csávó..... Én fullra azt hittem főleg a haja meg a hangja miatt hogy meleg csaj. Az igazság kissé sokkolt
3. évad 2.rész
Na végre, ez már nagyon jó rész volt, és a filler jelenetek is tökéletesen illetek az egészbe. Jó volt hogy kibővítették egy kicsit azokat a harcokat. Mondjuk Hagakurét még mindig nem értem hogy került be. Főleg azon a harc orientált felvételin.
Mineta pedig elmehetne valami élet tanácsadónak "A falak azért vannak, hogy megmásszuk őket".
Most jöttem rá, hogy Mineta magassága pont optimális arra, hogy be tudjon nézni a lányok szoknyája alá. Az a fej amit Todoroki és Deku vágott a buszon. Aoyamát meg PowerPointban animálták oda annak a fának a tetejére vagy mi?
Hagakuréról ezt találtam a redditen:
"This was revealed by Hirokoshi in one of his Q&As: to help stealth type heroes pass the exam all (or at least most) of the robots have an "off switch" that can disable them if you can manage to sneak up on them without being detected.
And even if they didn't have a switch to disable them she could literally just climb around on them and open access panels, pull out wires, etc, with no danger to herself since the robots cannot see her."
Van viszont egy teória, ami szerintem sokkal valószínűbb.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: "She snuck in")
Hát eddig nem egy meggyőző számomra ez az évad nyilván azért ez már jobb rész volt, ezután lesz érdekes a sztori szerintem, ennek a kölyönek a sztroja is nagyon lapos nekem, egyébként úgy látom hogy náluk már a középsuli is olyan szintű szervezésű mint egy egyetem nálunk kb azért látszik is, amúgy hova lettek a B-osztályosok? (sajna megcsappant az angol tudásom úgyhogy rávagyok szorulva nagyon a feliratra felejt sokat az ember baszki)
Nem tudom tényleg hiba-e vagy csak én nem veszek észre valamit a feliratban.
De az első rész feliratában annál a résznél amikor elakarják inditani az úszóversenyt nem az hangzik el, hogy "Mindent bele Deku-kun"? A feliratban meg Deku-san van. 19:20 kb.
Nagyon jó volt most ez a 3-ik rész Jó volt a tempója és nem volt egyáltalán unalmas.
De azt hiszem a következő részben aaaahhh "Az én hősöm" ha az lesz a részben amit gondolok akkor nagyot fog szólni
Ugrás a fórumra: |