Luffynak most kell folyamatosan fejlődnie,mert azt már nem fogom lenyelni,ha a következő Yonkou ellen is kevés lesz egyedül.
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece manga
Rikiya szerintem is hasonló lesz a dolog, a végig 2-3v1 lehet logikusan hangzana, de ezt Oda aligha lépi meg. félreértés ne essék, biztos hogy kap segítséget, de a végén Luffy lesz az aki a címlapon találja magát.
és szerintem az még a világtali közben/végén lesz. Milyen jó lenne már látni az egész tanács arcát mikor bejelentik, hogy Kaidonak annyi
tulajdonképp a CP0 ott van, infót simán és azonnal tudnának adni nekik.
Milyen jó lenne látni az egész tanács arcát,mikor bejelentik, hogy Kaidou és a Mamának annyi 2 Yonkou bukása...Nem is tudom elképzelni,hogy mit reagálnának erre Ha belegondolunk azért itt egy kicsit más lesz,mivel Fehérbajusz a Tengerészettől kapott ki,itt meg a sok forrófejű kölyköktől fognak
A "forrófejűn" van a hangsúly... Komolyan eltudjátok képzelni, hogy Luffy és Kid harmonikusan, összedolgozva harcolnak Kaido ellen? Law rendben, de láttuk, hogy Doflamingo ellen sem ért semmit az előre kigondolt taktikája. Itt Wanon meg már eleve kakaskodott Luffy és Kid, arról nem is beszélve, hogy Luffy tulajdonképpen még a csapattársaival sem tudna normálisan együtt harcolni, egyszerűen a stílusa és a vérmérséklete nem teszi lehetővé.
Annak meg mi értelme van, hogy egy legyengített Yonkot győz le? Akkor az már nem Yonko tulajdonképpen, legalábbis ami az erejét illeti. Mingo esetében meg Luffy is kapott bőven, mert bármennyire is gyenge Bellamy, mégis 195 millás, Luffyt pedig védtelenül pöfölte hakival, sőt eleve már előtte is harcolt az arénában. Továbbá Mingo gyógyította magát, szóval nagyjából kiegyenlítettnek tekinthető a harc, de annyira biztosan, hogy ne legyen a szememben zavaró.
Nekem még mindig az a teória tűnik a legreálisabbnak, mely szerint Luffy valamiképpen Kaido saját erejét visszafordítja rá, átáramoltatva a testén a bekapott ütés erejét vagy valami ehhez hasonló. Persze ezt csak úgy tudja megtenni, ha ő is elszenvedi a támadást, így felmerül a kérdés, miért dőlne ki előbb Kaido a saját támadásától, mint Luffy? Nem tudom, jó kérdés.
Ott van még a King Kong Gun, foglmam sincs milyen erős lehet, de egész biztosan jelentősen erősebb Dressrosa óta, és már akkor is elképesztően pusztító volt, simán elképzelhető, hogy amire Kaidohoz ér, addigra olyan erős lesz ez a támadása, mint magának Kaidonak az ereje. Csakhogy itt meg az a kérdés merül fel, hogy mire megy vele, ha ezt úgyis csak legfeljebb egyszer-kétszer tudja elsütni a jelenlegi ismereteink szerint. Másrészt ott van még a védelem kérdése is, egyelőre one hit.
Harmadik lehetőség, hogy még nagyon messze van a Kaido vs Luffy és előtte olyan események fognak történni, amik szétválasztják Kaidotól és Luffynak mondjuk még legalább két nagyon kemény ellenfele lesz. Persze ezt is nehéz elképzelni. Mi lenne addig Kaidoval vagy épp Mamával?
Mindenesetre ez a három nekem még mindig reálisabb, mint a több vs egy, bár lehet csak azért, mert érzelmileg nehezen fogadnám be a legyengített Kaido vs Luffy harcot.
A Világtalinak már nincs vége?
Az valószínű hogy a akkor is Luffy lesz a címlapon ha Luffy, Law és Kid 3-asa veri le együtt Kaidou-t.
Mondjuk Kid fejét megnézném amikor Luffy alárendeltjeként hivatkoznak rá
Paidion
A legyengített Kaidou vs közel 100%-os Luffy harcot én se tudnám megemészteni
De a 2 hét alatt behozza a kettejük közötti szakadékot se (max ha nagyon-nagyon-nagyon jól megindokolja Oda)
Ne kövezzetek meg,de szerintem szánalmas lenne legyőzni Kaidout a one hit után.Luffyról beszélünk.Arról a Luffyról,aki szinte mindig fel tudod állni azok után is,hogy számtalanszor majdhogy halálra püffölték,megmérgezték,megszurkálták,felgyújtották meg még elképzelni sem tudom,hogy mit csináltak vele,de az biztos,hogy anime karakter talán még annyi sérülést nem szenvedett el,mint ő.De nézzük egy másik oldalról.Luffy barátunk legyőzött egy nagyon erős Shichibukait, győzelmet aratott 2 Yonko parancsnok felett és tartotta magát egy Admirális ellen,ráadásul úgy,hogy még csak gear 4-et sem használt.Erre eljutottunk a Yonkou-ig,ami önmagában egy tök jó dolog.Az is várható volt,hogy Luffy elsőre csúnyán megszívja Kaidou ellen,de nem is az a baj,hogy legyőzte,hanem az,hogy hogyan győzte le.Egyetlen pillanat ,egy suhintás, és úgy nézett ki utána,mint mondjuk a Katakuris harc végén,ahol órákon át félholtan harcolt a Yonkou legerősebb embere ellen.Szóval ne haragudjatok meg,de Kaidou annyira erős,hogy Luffy sem 9 nap múlva,de 2 hét múlva sem érné el a szintjét,ha meg igen,akkor az Dragon Ballos lenne.Luffyék nem rég 2 éven ét edzettek,akkor kérdem én,ha 2 év alatt idáig jutott,9 nap múlva meddig jutna?
Nem fogom azt mondani,hogy Oda elrontotta,mert ez az ő mangája,azt csinál vele amit akar,viszont azt sem fogom kijelenteni,hogy jó ötlet volt ez részéről.Persze ez csak az én véleményem,az én szavam nem szentírás,ha egyetértesz velem,akkor egyetértesz,ha pedig nem,akkor nem.
Épp ezért mondom hogy Tama lehetne kulcs a legyőzéséhez, mert az bármilyen szánalmas de teljesen hihető lenne.
Vagy gondoljátok meglenne a különbség ha mondjuk ébredése lenne?
De ha lesz is neki, hogy tanulja meg használni ilyen gyorsan?
Mondjuk most hogy abban a bilincsben edzett az is rá tehet az esélyekre, de ennyit?
Ha meg Luffy aki azért gondolom jó nagy támadó erővel rendelkezik, kb semmi hatással nem volt Kaidoura, akkor mi nagyobb támadása lenne bárki másnak amivel behoznák a különbséget?
Na meg egyenlőre ott tartunk hogy kb Big Mom ellen is hasonlóak az esélyek.
Mert azt leszámítva hogy folyton bénáskodik gyakorlatilag egy karcolást sem ejtett rajta senki, és végig csak menekültek előle.
Mert még ha azt is gondolják semmi sem bizonyítja hogy Big Mom szemernyivel is esélytelenebb lenne ha esetleg bekattan az étkezési rendellenessége, sőt.
De ha egy reális véget akartok, itt egy.
Valahogy sikerül Kaidouval megetetni a Tama golyót, és Mivel Linlin esze sosem jön vissza ő és Tama örök barátságot kötnek és boldogan védik Wanot míg meg nem halnak.
De ez nagyon szánalmas lenne még ha reális is.
Azt se felejtsétek el hogy ez a különbség Luffy max ereje és Kaidou alap ereje között volt. Gondoljatok bele hogy akkor mekkora a Hybrid (vagy ha képes rá és miért ne lenne az Ébredés) hez képest.
Szóval itt Luffy mérföldekre van Kaidou max erejétől
Igen erre gondoltam, egyenlőre olyan erősre írta Kaidout hogy nehéz elképzelni hogy ilyen rövid idő alatt akár csak megizzassza.
Mondjuk Nekem még mindig az tetszene a legjobban ha szépen valahogy felszabadítanák Wanot és megint valahogy kereket oldanának.
Vadászni kezdenének rájuk igen komolyan, ezzel mint egy edzőpartnereket biztosítva szalmáéknak, így szépen megerősödnének, aztán még vagy ezer rész alatt levernének mindenkit.
Na meg ha mondjuk Csak azért enné meg Tama gyümölcsét, hogy később felszabaduljon, időt adva ezzel a megerősödésre, azzal is simán együtt tudnék élni.
Azt se felejtsétek el hogy ez a különbség Luffy max ereje és Kaidou alap ereje között volt. Gondoljatok bele hogy akkor mekkora a Hybrid (vagy ha képes rá és miért ne lenne az Ébredés) hez képest.
Igen erre gondoltam, egyenlőre olyan erősre írta Kaidout hogy nehéz elképzelni hogy ilyen rövid idő alatt akár csak megizzassza.
Mondjuk Nekem még mindig az tetszene a legjobban ha szépen valahogy felszabadítanák Wanot és megint valahogy kereket oldanának.
Az a suhintás pont hogy egy technika volt. Nézd vissza. Neve is van.
Azok mellett attól hogy valaki erős nem feltétlen harcol sokféleképpen. Fehérbajusztól is kb négy dolgot láttunk és abból egy se volt megnevezve csak az sbs-ben.
Pont ebből látszik hogy mindenki máshogy harcol. Attól hogy nincs minden egyes támadása elnevezve még üt mindegyik és pláne nem jelenti azt hogy nem rak bele erőt és komolyságot. Pont ettől IS Yonko hogy még amikor komolytalan akkor is durva. Pl amikor Kaido elrepítette a két tagot akik aggódni kezdtek Luffyék miatt. Na az szerintem csak egy sima suhintás volt. De amit Luffy ellen használt nekem másnak tűnt. Persze ez csak személyes vélemény.
Szerintem a technika neve (konkrétan a "Thunder" ) a sebességre utal,mert Kaidou nem rég még a földet stukkolta,aztán már ott van Luffy előtt és el is találta.Persze ez csak személyes vélemény.
Én nem azért gondolom,hogy sok technikája van,mert erős,hanem azért,mert már évtizedek óta kalóz.Persze abban igazad van,hogy attól még nem muszáj temérdek technikájának lenni.
Nyílvánvalóan adott bele azért elég erőt,hiszen a Gear 4 egyik formájában lévő Luffyt one hitelte.Viszont (szerintem) ebbe a suhintásba az erejének egy részét adta bele,közel sem járt az a maximumhoz.Persze ez csak egy vak tipp,még bármi esélyes.
/Aztán ki tudja? lehet öregszik már és mindent bele adott hogy fent tartsa a látszatot, ugyanis előre haladott májzsugora van a sok alkoholtól. /kis vicc
De mivel "Kaidounak buknia kell" ebben benne lehet az is amit én mondtam(amit igazából én sem tartok valószínűnek). Az én vágyam leginkább azért ez hogy minél tovább tartson ez a történet.
Mert hiába is enné meg azt a golyót Kaidou, elvileg csak le kell ütni Tamát és a hatásnak meg kell szűnnie mint Sugar esetében. Így egész jól el lehetne odázni ezt Kaidou legyőzést addig míg hihetően megerősödik Luffy.
De ne feledkezzünk meg Big Momról se azért, mert egyenlőre őt is az esélytelen legyőzni kategóriában érzem.
Az sem biztos,hogy eredeti Zoan-ra hatásos.Ha hatna is rá,akkor szerintem csak normál Zoan-ra.Például ló,macska,kutya stb...Tehát ilyen típusú állatokra.Viszont már farkas,oroszlán,tigris Zoan-ra nem hiszem,hogy hatna,de még ez sem kizárt.Azonban már egy Ősi Zoan egy teljesen más eset,szerintem már túlzás lenne,ha azokra is hatna.Ugyanakkor Kaidounak valszeg Mítikus Zoanja van,így még abszurdabb.
Ugrás a fórumra: |