Ezzel nagymértékben meggyaláznák Kaidou karakterét.Az egyik legerősebb Yonkout így becserkészni...Hát
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece manga
Rikiya írta:
Ezzel nagymértékben meggyaláznák Kaidou karakterét.Az egyik legerősebb Yonkout így becserkészni...Hát
A Mamát leginkább azzal alázták volna meg,ha sikerült volna robbanó anyaggal,vagy méreggel megölni a tortán keresztül.Na,az lett volna a lealacsonyító.Persze amit te mondtál,az is foltot ejt rajta,de ezt inkább poénnak fogja fel az embert,minthogy karakter gyalázásnak.
inkább lenne több esély ha valahogy Sakazuki belépne a képbe a CP0 visszautasításából adódóan, vagy Kid is képben maradna, és ő vinné be a kegyelemdöfést. Szerintem Kinemonék sem ölnék meg, azon túl, hogy nem is képesek rá.
Akainu tipikusan a hátba támadós típus, példának okáért WB-is alattomosan sebezte meg a saját embere átverésével, persze tény, hogy a CP0 az égisárkányokért van javarészt (asszem),de Akainut is eltudom képzelni, hogy ilyen módon akarjon erősebb fegyverekhez jutni. Na igaz nekem se esne jól, ha megint bepofátlankodnának, de azért a punk hazardos résznél én kifejezetten örültem, hogy végre megint ott voltak Smokiék A Zoro és Capitány- chan veszekedése számomra imádnivaló Szerintem is az összefogásos módszer fog beválni Kaido ellen, Law Luffy kombó egyértelmű de szinte 100% hogy Kid sem hagyja annyiban a kínzásos storyt. Persze az oroszlán részét tuti Luffy fogja vinni, de azért ne csöppenjünk Dragonballba, hogy hipp-hopp a semmiből lenyomja a világ legerősebbjét. Már nagyon várom... Mikor lesz új rész?
Új fejezet most pénteken lesz kiadva,a magyar felirat pedig az azt követő napokban.
Egyébként a főoldalon a legutóbbi fejezeteknél mindig le van írva,hogy mikor várható az angol/magyar fejezet.
Csütörtökön általában a spoilerek látnak napvilágot,hivatalosan pénteken szokták kiadni a fejezetet.Persze vannak kivételek,és már csütörtökön is kint lehet.
Igazából már feleslegesek a kulcsok,hiszen Luffyról leszedték,Kid pedig megszökött.Persze lehet,hogy a kairosekis bilincsek a kezén maradtak,akkor még szüksége lesz rá.
Nem értem miért írja szinte mindenki hogy kaido-t többen fogják leverni mikor Oda interjúban elmondta , hogy 1v1 be fogja legyőzni luffy és nem csak ütésekkel hanem valami képességgel . Nem hinném hogy megváltoztatná amit interjúban adott nem úgy lehet őt ismerni. De majd kiderül.
Nem emlékszem pontosan,viszont Oda egy szóval sem említette,hogy Luffy egyedül fog vele végezni.
Kb.ennyit jelentett ki: "Mikor Kaidou először megjelent,azt hittem,hogy Luffy nem fog tudni egy ilyen erős karaktert legyőzni.Még tudnom kell,hogy Luffy hogyan fogja őt legyőzni,de az ne szimplán azért legyen,mert Luffy ütése vagy rúgása erősebb volt,mint Kaidoué.Majd Luffy és én kitalálunk valamilyen megoldást"
''Még tudnom kell,hogy Luffy hogyan fogja őt legyőzni,de az ne szimplán azért legyen,mert Luffy ütése vagy rúgása erősebb volt,mint Kaidoué.Majd Luffy és én kitalálunk valamilyen megoldást"
Ebből kilehet venni hogy luffy egyedül fogja legyőzni , tény hogy az elején lehet kap majd segítséget , de a harc nagy része, vége véleményem szerint 1v1 lesz .
Meg Oda nem híve az 1vX.
Dressrosán is 2v2-ben győzték le Doflamingot (vagy 3v2,mert ott volt Bellamy ).Persze Luffy adta meg a kegyelemdöfést,de ettől még Law is nagyon sokat tett azért,hogy az a kegyelemdöfés hatásos is legyen.Például ott van a Gamma Knife amivel szétzúzta Doffy belső szerveit.Ha nem lett volna Doffynak olyan képessége,amivel összevarja a szerveit,akkor bizony Game Over onnantól fogva.
Általában mindig Luffy fogja megtenni az utolsó lépéseket a győzelem felé,de ettől még kaphat támogatást,sőt Kaidou ellen többre is fog szorulni.
Azért az Doffy ellen erősen megkérdőjelezhető.
2v2 és 2v1-ben kezdték de aztán pár csapás után Law harcolt egyedül majd utána Luffy egyedül.
Ezért is szoktam azt mondani hogy ha Kaidou ellen 2-3v1 lesz akkor az legyen igazi és az elejétől a végéig harcoljanak mind a 3-an.
Én értem amit mondasz AFR,ezzel csak arra akartam utalni,hogy Luffynak segítségre volt szüksége annak ellenére is,hogy ő végezte el a munka oroszlánrészét.Ehhez hasonlóan lehet,hogy Luffy fogja beadni a végső csapást Kaidounak,de ettől még nem kizárt az,hogy csapatban fognak ellene harcolni.
"Még tudnom kell,hogy Luffy hogyan fogja őt legyőzni,de az ne szimplán azért legyen,mert Luffy ütése vagy rúgása erősebb volt,mint Kaidoué."
Én csak arra tudok asszociálni,hogy Oda megcsinálja a Crocodile vs Luffy harcnak egy újabb változatát.Ha belegondolunk,akkor Luffy neki ugrott Croconak elsőre,és azonnal veszített,majd megint összecsapott vele,de megint veszített,aztán harmadszor is megütközött vele és nyert,de nem feltétlenül azért,mert erősebb lett volna nála,hanem talált megoldást a legyőzéséhez.
Kaidou ellen is azonnal veszített,és nem tartom kizártnak,hogy másodszorra is összefognak csapni,Luffy pedig megint veszíteni fog.Harmadszorra meg kitalálnak valamit.Persze a harc teljesen más lesz,max a módszer lesz hasonló.
Ugrás a fórumra: |