Látva, hogy a Geppo nem egy nagy dolog azért ez se kijelenthető. Azzal még egy Gyojin is megfogható.
One Piece manga
Nyilván ez csak egy feltételezés, de elég csak haza mennie segítségért és a Gyojin sziget népe is lehet simán menne és ha már összebarátkoztak a világkongresszuson még hívhatnak mást is magukkal. (bár ezt még korainak érezném)
Na meg szerintem is le tudnak lépni a tenger alatt ott csak az Owen csávó tudta támadni őket de akkor nem is menekültek hanem mentettek.
Nem vagyok benne biztos hogy a teljes legénysége a Napkalózoknak megúszta a dolgot. viszont amit korábban mondtam, minimum Jinbei túléhette (mivel ugye valakinek túl kell élni hogy elmesélhesse mi történt ott, Luffy is megeskette hogy Wanon találkoznak - One Pieceben ennek igen is van súlya).
Az hogy hogyan kerül ő ide más kérdés. biztosan nem fogolyként, hisz elárulta Mamát, aki tuti inkább kinyírná ezért minthogy elfogja csak. viszont számomra az sem tűnik logikusnak, hogy visszamegy a Gyojin szigetre erősítésért. az rengeteg idő főleg most, hogy a hajójuknak is annyi.
Ezt el tudom képzelni, de azért látok esélyt arra hogy sok gyojin megúszta a dolgot.
Ahhoz meg hogy segítséget kérjen, elég csak egy den den mushi azt haza is telefonálhat.
Azt meg hogy tudhat e Jinbei az önjelölt szalmakalapos flottáról az csak azon múlik meg írták e az újságok, persze az már más kérdés hogy hogyan is érné el őket.
Nem tudom pontoson hova illene de mivel az animénél spoiler lenne ezért ide írom:
Nem tudom volt e bármi szó róla valamikor de Kaido gyümölcsére már Punk Hazardon utalt oda. A 608.részben mikor Kinemon és Brook legyőznek egy kisebb zöld sárkányt Kinemon haragosan rugdosni kezdi egyfajta "bosszúként"
Persze lehet csak nekem új a felismerés
https://thelibrar...ools-2019/
Mivel a héten nincs fejezet, itt egy kis fárasztás. Engem ez eléggé kiütött így este.
Áh,biztosan nem innen folytatódna,ez egy ilyen szokásos bolondos hülyeség,mint amilyen április elseje is.
Mondjuk a Queen vs Big Mom még nem kizárt,csak biztosan teljesen máshogy akarja majd megoldani Oda.
Úristen ez lezsibbasztott Azért Tama erejének még simán lehet ilyen hatása, nem tudjuk, hogy a normál zoanokra hat-e. Persze gáz lenne így legyőzni egy yonkout , de miután Luffy lenyomja simán eltudnám képzelni, hogy Tama megszelídítve Kaidot, Wano helyretételéhez felhasználná az erejét.
Ugrás a fórumra: |