Azon az utolsó oldalon, amit spero linkelt a lap alján lehet látni, hogy Sanji neki ment PageOne-nak, látni lehet a füstöt és a becsapódást is. Hogy azután mi történt jó kérdés. Oda nagyon ért az ilyenekhez, hogy csomó dolgot elhúzzon, remélem azért kiderül mi történt. Nekem az a tippem, hogy Sanji húzta az időt. Bár mindenesetre már az biztató, hogy semmi baja nem lett a harc után, PageOne azért már az erősebbekhez tartozik. Bár nekem van egy olyan megérzésem, hogy a 6-ból ő a leggyengébb (ez nem lenézés), Oda mindig későbbre hagyja az erőseket általában. De ettől függetlenül szívesen megnéznék tőle egy hosszabb harcot, mert nagyon tetszik a képessége.
Tegnap még kifelejtettem, hogy mi volt a fő bajom még a Zoro harccal. Csak nagyon nem szeretném, hogy elmenne az egész olyanba, hogy olyan harcok lesznek, amik kb one hitből állnak. Az ilyenek mindig azt mutatják számomra, hogy a két fél között nagy különbség van. Jó, persze vannak azért kivételek bőven, csak nem szeretném, ha ebbe az irányba tartanánk. De én bízok Odában, azért neki annyira nem szokása az ilyen. Abból kiindulva, hogy Doffy emberei is megkapták a maguk harcát remélhetőleg pont itt nem fogja elsietni Oda. Csak nekem Kamazo sokkal érdekes és erősebbnek tűnt, ezért voltam csalódott.
Amúgy most nekem bevillant pár dolog. Az egyik Jinbe. Ha sikeresen elmenekült volna, akkor csak előbb ideért volna, mint Big Mom és a legénysége, nem? Nekem most valamiért nagyon olyan érzésem van, hogy elfogták és a Queen Mama Chanteren van.
A másik dolog, hogy fennáll az esélye, hogy még többet meg fognak tudni Kin'emonék tervéről. Ugye eddig még nincs információnk arról, hogy Nekomamushi megérkezett-e. De mivel King arrafelé járőrözik, amerre vélhetően bejuthatna Wanoba nem lesz egyszerű. Pláne még, hogy Perosperoék is arra kóvályognak, szóval az nekem furcsa lesz ha így off-screen megérkezne Nekomamushi. Persze, ha Big Momék nem fogták el Jinbet az is lehet, hogy Nekomamushi találkozott vele útközben és Jinbe segítségével talán észrevétlenül be tudnak jutni. Ez az egyik, amit Oda szerintem már túl régóta húz, szóval most nagyon el kezdtem ezen agyalni.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."