Most nincs igazatok, mert ami a mangában van az semmivel sem jobb mint ami az animében van.
https://naruto-ku...ece/914/17
Rájuk lőtt messziről, lőtte őket a kutyán és annyi.
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Most nincs igazatok, mert ami a mangában van az semmivel sem jobb mint ami az animében van.
https://naruto-ku...ece/914/17
Rájuk lőtt messziről, lőtte őket a kutyán és annyi.
Semmivel sem jobb? Komolyan?
Akkor tisztázzuk. Luffy nem tudott áttörni egy selejt SMILE használó fegyverzetén. A legnagyobb vicc ebben, hogy denevér barátunk a mangában hakit sem használt. Így joggal feltételezhetjük, hogy nem képes rá, viszont az animében már használta. Most melyik a megbízhatóbb forrás? Szerintem egyértelmű.
Nekem nincs bajom a kiegészítésekkel, amíg az nem ellentmondásos a mangával.
A történet ezen szakaszában már minden csicskának van hakija. Főleg egy yonkou embereinek, BM seregében is a sakk katonákon kívül mindenkinél alap volt a démongyümi, haki, néhányan még sky walk-ot is használták, pedig tudjuk milyen kemény edzés kell hozzá. Akkor miért kell rácsodálkozni, hogy Kaido emberei között vannak hakihasználók? A szamurájok között is sokan használják a hakit, csak máshogy hívják. Kaido meg alapból kijelentette, hogy a legerősebb sereget akarja magának, a gyengék ott nem maradnának meg, egyszerűen lemorzsolódnak 1-2 csata után. A smile pedig az igazi démongyümihez képest selejt, CC befejezetlen formulájának hála, de attól még jobb, mint a semmi. Tehát egy smile használó még így is erősebb, mint aki (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: selejt smile-t evett és semmi képessége nincs csak halálra röhögi magát harc közben.)
Még mindig tartom amit mondtam, mert ez nem olyan égbe kiáltó hiba hogy 1x megütötte és kivédte Luffy sima alap ütését(csak haki volt semmi g2)
A mangában semmit sem csinált igazából csak lőtte őket messziről, én itt inkább időhúzást érzek, mert a manga nem sokat foglalkozott vele letudta pár képpel.
Annyi hogy a mangában Luffy se csinált semmit.
Ez nem is akkor történik, ez már később van, de nem is igazán az a lényeg hogy kibírta e vagy nem, és ne feledjük hogy sok ellenfél elverné Luffyt ha nem tudna formát váltani.
Inkább az a lényeg hogy mert kibírt valaki egy ütést tőle hakival, az nem jelent semmit, mert attól még simán leverte volna az biztos még úgyis ha nem használ g2-öt se.
A történet ezen szakaszában már minden csicskának van hakija. Főleg egy yonkou embereinek, BM seregében is a sakk katonákon kívül mindenkinél alap volt a démongyümi, haki, néhányan még sky walk-ot is használták, pedig tudjuk milyen kemény edzés kell hozzá. Akkor miért kell rácsodálkozni, hogy Kaido emberei között vannak hakihasználók?
A szamurájok között is sokan használják a hakit, csak máshogy hívják. Kaido meg alapból kijelentette, hogy a legerősebb sereget akarja magának, a gyengék ott nem maradnának meg, egyszerűen lemorzsolódnak 1-2 csata után. A smile pedig az igazi démongyümihez képest selejt, CC befejezetlen formulájának hála, de attól még jobb, mint a semmi. Tehát egy smile használó még így is erősebb, mint aki (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: selejt smile-t evett és semmi képessége nincs csak halálra röhögi magát harc közben.)
Még mindig tartom amit mondtam, mert ez nem olyan égbe kiáltó hiba hogy 1x megütötte és kivédte Luffy sima alap ütését(csak haki volt semmi g2)
Én nem szépítem de úgy érzem nem is olyan rossz mint ahogy páran írták is.
Doffy az egész más össze se lehet hasonlítani a 2 dolgot, nem is értem hogy lehet a denevért azon a szinten nézni.
De azt is túlzás mondani hogy túl erősnek volt beállítva az a selejtes denevér mert 1 ütést tudott hárítani, értem én hogy a mangában nem használt hakit, de nem is talált be egy támadása sem mindent lazán kivédtek.
Pont azzal szépíted, hogy azt írod, nem is olyan rossz ez. Persze ez már a te dolgod, de attól még nem lesz jobb.
Hát ez a lényeg, hogy a denevér köszönő viszonyban sincs Doflamingo-val, mégis... Doffy-ról nem pattant le az a bizonyos ütés, de a denevérről igen Akkor hogy van ez?
Valójában tudjuk, hogy semmit sem ér Luffy-hoz képest az a denevér, viszont az rohadtul nem megoldás, hogy egy kiegészítés miatt ekkora bullshitet adjanak a képernyőre... Márpedig szánalmas, hiába mondjátok, hogy nem annyira rossz.
Mindenesetre én itt végeztem, neked nem számít akkora hibának, nekem igen, de ha ilyen kiegészítésekkel fogják eljátszani az időt továbbra is, sajnos nem fogom nézni az animét.
A One piece 901. részére mutat a 902. rész letöltési linkje srácok. Tudnátok javítani, mert már nagyon várom. Egyébként köszi, hogy évek óta fordítjátok nekünk a jobbnál jobb animéket és mangákat. Nem tudnék még egy csapatot mondani akik ilyen jó minőségű munkát adnak ki a kezükből. Csak így tovább.
Ugrás a fórumra: |