Olvasom békésen a fejezetet, első oldal, király, nézem.... WTF? Ennyire egyértelmű náci utalást még sosem láttam, még a Star Wars- The Force Awakens-ben sem, pedig ott is kimaxolták a dolgot De itt
http://mangastrea...839/3672/5 - nagyon durva
Amúgy jó fejezet volt, csak ez is olyan hamar véget ért :/ Remélem Sanji az összes idiótát szét fogja alázni. Oda ebben zseniális egyébként. Úgy tudja ábrázolni a dolgokat, hogy az ember nem tudja nem beleélni magát, nem tudja nem áhítattal várni a pillanatot, amikor végre eljön majd az igazság.
Egyébként mindig is Sanji volt az egyik kedvenc karakterem a csapatból (bár igazából nem nagyon teszek különbséget egyik között sem), de a mai fejezet erre még rápakolt. A kis szakácslány helyében én azonnal halálosan beleszerettem volna (no homo ).
És ezek a végén...klónok? Klónhadsereg? Ezért áldozzák fel magukat olyan könnyedén, mint a robotok? És tényleg hasonlít Vergora...
Jó fejezet volt, na, mint általában. Kíváncsi vagyok, hogy meddig maradunk Sanjinál. A manga idősíkjában holnap lesz az esküvő, vagy már ma, egyébként? Elvesztem valahol a részletekben.
Mert amúgy epic lenne, ha most ezen a szálon maradunk, aztán a csapat három szálról egyszer csak berobban majd az esküvői ünnepségre, Germa apuci-tesók meg néznének Tényleg, tesókról lévén szó... érdekes karakter lesz még Sanji nővéréből. Merően másnak tűnik, mint a többiek. Aztán lehet, hogy azért, mert a legördögibb, mind közül... de akkor is, messze ő a legérdekesebb, nem egysíkú karakter.
Egyébként Zeff szerintem nem lehet annyira-de annyira erős. A manga eleji erőviszonyokhoz képest még biztosan az volt, de most már kétlem, hogy olyan szinten lehetne. Elvégre egy évet bírt csak ki a Grand Line-on?
Persze nem bánnám, ha leverné az érte küldött csicskákat, még egy meglepetést okozva ezzel Germa apucinak