Law vs crocodile
Law vs perospero
Smoker vs crocodile
Akainu vs magellan
Marco vs jack
Magellan vs kuma
Szerkesztette: Marco15 - 2017.12.10. 13:08
One piece. Ki nyerne harcban ?
Law vs crocodile
Law vs perospero
Sztem Law megverné mindkettőt, Perosperoval szoros küzdelem lenne.
Smoker vs Crocodile
Na ez egy érdekes csata lenne, kérdés h Crocodile h állhat a hakival. Egy nagyon picivel Crocodile-re voksolnék, de akár egy döntetlen is beleférhet.
Akainu vs Magellan
Sztem hasonló a helyzet mint Ace esetében. Hiába van erős mérge Magellan-nak, nem tudna mit kezdeni Akainu láva gyümijével, ami szinte bármit megéget, elpusztít, még a mérget is. Akainu könnyedén nyerne.
Marco vs Jack
Marcora voksolok. Hiába egy nagy tank Jack, Marco képes az öngyógyításra, így egy hosszú harc során Marco felülkerekedne.
Magellan vs Kuma
Kuma már egy gép, így rá a méreg kevésbé hat mint egy élő szervezetre. Emellett Kumának piszok kegyetlen képességei vannak, amivel könnyedén padlóra küldheti Magellánt. Kumára voksolok.
Marco vs Kizaru
Marco vs Fujitora
Egy Youtube videó alatt olvastam ezt a kommentet Marcoról:
"These are facts:
1)he can regenerate which means anyone he would fight would end up slowly weakened while Marco can stay at 100% for much longer time
2)He stopped kizaru's beam of barrage, akainu's magma punch (an attack so strong that instantly killed ace) with little to no effort.
3)akainu and kizaru could not even scratch Marco in his Phoenix form, the only one who could injure Marco in his Phoenix form was garp.
4)Kizaru needed the help of one of the strongest vice Admirals to injure Marco, by slipping the handcuffs onto Marco's hands and thus injuring Marco.
5)Marco held back akainu ALONE (the others did not even attempt in the manga)
6)Being a zoan gives physical edge over admirals, flight as well.
7)He kicked away Admirals aokiji and kizaru at great distance.
This is for those people who think Marco is weak."
Szerintem a Yonkok első embere kb. olyan erővel bírhat, mint a leggyengébb admirális (aki szerintem Kizaru), vagy még kicsit felette is lehet. Az erősebb admirálisokat azonban már nem tudná leverni egyik se.
Szóval szerintem Kizaru ellen nyerne, Fujitora ellen azonban kikapna.
Zoro vs. Jinbe:
Zoro 100-0-ra verné Jinbei-t, a kardforgató most már egy parancsnok szintjén kell, hogy mozogjon, plusz egy valódi szörnyeteg...
Zoro vs. Law vs. Kid:
Zoro mindkettőjüknél sokkal erősebb, ha Kid képessége ellen profin tud védekezni, akkor még kettejüket egyszerre is elverné.
Zoro igaszság szerint party-ba lenne még Luffy-val is, extrém állóképessége van, nagyon hardcore támadásokkal, és hatalmas durability-vel.
Fűha, te aztán Zoro fan vagy, mi?
Milyen érv az, hogy "plusz egy valódi szörnyeteg"? Kinek a szemszögéből? Egy átlag embernek Bellamy is szörnyeteg, Luffynak már egy Yonkou sem nagyon (oké, egy Yonkou valószínűleg mindenkinek szörnyeteg). Ha az általános megítélést nézzük, Jinbeit is szörnyetegnek tartják, emberfeletti erővel (Arlong pl. http://naruto-kun...ece/624/18 , a bal alsó panel).
Ne érts félre, szerintem is egyértelműen Zoro nyerne, de mi az, hogy 100-0? Legyünk már reálisak.
Zoro vs Law vs Kid
Ez most mit jelent? Szerintem is hármuk közül Zoro a legerősebb, de biztos, hogy nem sokkal erősebb náluk, az meg egészen biztos, hogy nem tudná kettejüket egyszerre megverni. Sőt, Kid képessége lehet, hogy Zoronak olyan, mint Enelnek volt Luffy... ki tudja.
De ahogy felírtad a csatát, abból nekem az jön le, hogy mindenki mindenki ellen, abból meg ki tudja mi sül ki.
És az oké, hogy Zoro valószínűleg rengeteg mindent nem mutatott még meg, de azt nem tudom elképzelni, hogy a jelenlegi Luffy ne tudná őt azért biztosan megverni.
Zoro-fan vagyok ez tény De az emberek többsége nagyon lebecsüli őt... Pica ellen is miket nyomatott már, plusz karcolások nélkül megúszta az egész csatát. Ezenkívül, hogy ha Luffy hakiját ,,átvágná", akkor a gumiember veszít ( akit megjegyzem, piszkosul szeretek )
Marco15 írta:
Teach vs big mom
Teach (két gyümölcsel) vs fehészakáll
Teach (két gyümölcsel) vs fehérszakáll vs sengoku
Azért ez nem ilyen egyszerű. Luffy szerintem erőben, gyorsaságban és kitartásban is erősebb. Valahogy így nézhet ki:
Ha Luffy ereje 100, akkor Zoroé 80-85.
Ha Luffy gyorsasága 100, akkor Zoroé 75-80.
Ha Luffy kitartása 100, akkor Zoro 90-95.
Azonban képességekben szerintem Zoro jobb:
Ha Zoro képességei 100, akkor Luffyé 90-95.
Persze a képességek meglehetősen összetettek a One Piece-ben. Jelen esetben a meglepetésfaktort, az egyediséget, a távolsági támadásokat és hasonlókat értek alatta. Szerintem ezekben Zoro kicsivel jobb, de tényleg csak hajszálnyival (főként az Asura miatt, azért az nem semmi skill, és valószínűleg még nem sokat láttunk belőle, továbbá szerintem távolsági támadásokban is jobb Luffynál).
Haki:
Ha Luffy király hakija 100, akkor Zoroé 0. [Szerintem ez változni fog, Zoronak is lesz, de 70-75 fölé nem tenném ekkor se]
Ha Luffy megfigyelése 100, akkor Zoroé 75-80.
Ha Luffy fegyverzete 100, akkor Zoroé 95-100.
Utóbbit azért gondolom így, mert utánanéztem és Oda csak annyit mondott, hogy a Monster trió miben tehetséges, nem pedig azt, hogy ebben erősebbek Luffynál (nem rég én még azt hittem, hogy erről van szó). Szóval szerintem maximum egyenlő erősségű a fegyverzetük, de talán Zoronak picivel gyengébb. Persze simán lehet, hogy Zoronak erősebb, de nehezen tudom elképzelni, hiszen elvileg Luffy G4-ben bírja Katakuri hakiját, Katakurinál meg tuti nem erősebb Zoroé.
Harci tapasztalatban, a helyzetek gyors átlátásában stb. szerintem hozzávetőlegesen egyenlőek lehetnek.
Szóval szerintem Luffy erősebb, de nem sokkal, és azt se felejtsük el, hogy már csak történetvezetési szempontból is neki kell erősebbnek lennie, hiszen ő a kapitány és ő lesz a Kalóz király...
Egyébként szerintem a Luffy-Zoro páros lesz az egyedüli az OP-ben, akiknek az ereje sokkal inkább közelít egymáshoz, mint a többi Yonkonak vagy Kalózkirálynak ugyanilyen felállásban (Kapitány-jobbkéz). Bár talán Shanks és Beckman is hasonlóan vannak, esetleg így lehettek Rogerék is Rayleigh-vel, és ez tök jó lenne, mert ők lényegében Luffy "mesterei" és ugye van kapcsolat közöttük.
Komoly?Luffynak nagyon sok támogatás kellett Doffi legyőzéséhez.Sanji pedig kikapott 5 perc alatt.
Zoronak max támogatással lenne esélye Doffi ellen.1vs1 csúnyán kikapna.
Jinbei kapcsán szintén nem értek egyet. Luffy után Jinbei a 2legerősebb ember a szalmakalaposok közül.
Jinbei ellen nagyobb esélye van, de az eredmény ugyanaz lesz.
Egyesítve 2017.12.22 16:47:04:
Teljesen egyetértek veled mindenben Paidon.
dungeonlord írta:
Komoly?Luffynak nagyon sok támogatás kellett Doffi legyőzéséhez.Sanji pedig kikapott 5 perc alatt.
Zoronak max támogatással lenne esélye Doffi ellen.1vs1 csúnyán kikapna.
Jinbei kapcsán szintén nem értek egyet. Luffy után Jinbei a 2legerősebb ember a szalmakalaposok közül.
Jinbei ellen nagyobb esélye van, de az eredmény ugyanaz lesz.
Mi az, hogy 100-0? Ne hülyüljünk már.
Egyetértek abban, hogy eddig Zoro és Luffy között nem volt nagy különbség Paidon, de ez a különbség szerintem nő, és csak egyre nőni fog. Zoronak a parancsnoki szintre kell felérnie, Luffyn már ott van, neki a Yonkou szint a kihívás. Azért érezni a különbséget, gondolom.
Bár hozzátenném azt is, hogy eddig is sokkal erősebb ellenfelekkel küzdött meg Luffy, már Arabasta óta. Sőt, igazából... már Arlong óta, szóval... Mert ne hogy már Doffyt meg Picát egy kalap alá hozzuk, vagy Kakut és Luccit (náluk különösen látható volt, Lucci kétszer erősebb volt Kakunál). Persze, az is tény, hogy Luffy mindig a halálszélére kerül, Zoro meg sosem szinte, de akkor is. Ha eddig nem is volt nagy különbség köztük, ez nő, és nőni fog.
Ezt az ilyen szintű méricsgélést meg túlzásnak tartom már Paidion. Én csak simán nem nagyon tudom elképzelni, hogy Zoro tudna valami kezdeni Luffy G4-es erejével és gyorsaságával. Nem beszélve arról, hogy ott a király akarata, és megfigyelésben is biztosan jobb, de fegyverzetben sem lehet rosszabb. Szóval, ja. Azért na.
Egyébként Jinbei szerintem is Sanji szintje körül lehet jelenleg.
A méricskélést nem kell komolyan venni, nyilván a fejemben nekem se így van, egyszerűen szóba jött, ez pedig egy jó sablon arra, hogy nagyjából be lehessen lőni. Legalábbis számomra.
Mint mondtam, szerintem Luffyék különlegesek lesznek ebből a szempontból, ergo nem feltétlenül releváns az eddigi Yonkokhoz hasonlítani. Abban pedig biztos vagyok, hogy valamit tudna kezdeni a G4-el , de hadd ne írjam le többször, hogy SZERINTEM IS erősebb Luffy. Zoronak mindenképp vannak olyan rejtett potenciái, amik Luffyt bajba tudják sodorni, de legyőzni persze nyilván nem. Gondolj a Shanks-Mihawk párosra. Valami hasonlót képzelek ál náluk is, de persze azért jóval más összefüggésekben (nyilván Shanks erősebb Mihawknál, de azért Mihawk is van azon a szinten, hogy azt a bizonyos szöveget bemondja neki - ezt egy Jacktől az életbe nem tudnám elképzelni Kaido felé).
A lényeg, hogy szerintem nem lesz akkora különbség Luffy és Zoro között, mint mondjuk Katakuri és Mama között. És hát szerintem ez ugyanígy van Shanks és Beckmen között is.
Persze simán lehet, hogy neked lesz igazad és a távolság valóban egyre csak nőni fog. Az eddigiek alapján én nem ezt látom, bár az ellenfeleik közötti különbség érved az elég meggyőző.
Ugrás a fórumra: |