spero ahogy én látom azt ott 2 kézzel fogja, még ha nem is annyira részletgazdag az a panel
One Piece manga
Paidion írta:
Mihawk Buggyt és Zoro Monetet nem sebezte meg, így nem is biztos, hogy hakis a fekete penge, bár kétlem, csak fura, hogy akkor miért nem sebzi.
A héten biztos, hogy lesz fejezet, már vannak spoiler képek is, mindjárt berakom spoiler topicba. Viszont jövőhéten szünet lesz.
https://jaiminisb...938/page/1
Én is csalódtam a Zoro harcban, nem hittem volna, hogy ennyiből vége lesz. Azért Kamazounak ritka gyenge állóképessége lehet, hogyha egy Rengoku Oni Giritől kidőlt, konkrétan egy támadástól. Továbbá magában Zoroban is csalódtam. Most tényleg én bagatellizálom el, de most Zoro állóképessége sem volt a régi. Régen azért szívósabb volt, oké, hogy ledöfték, de akkor is. Ezek után lehet inkább azt kívánom, hogy Germa66-nak legyen igaza és Kamazo nem Denjiro, de erre kicsi esélyt látok.
Kyoshiron továbbra sem tudok kiigazodni. Valószínűleg miatta lehetett, hogy rájöttem a tetoválásra és a celire, de más részt meg azt hittem, hogy Komurasakival van. Amúgy remélem, hogy meg lesz indokolva, hogy úszta meg Komurasaki. Mert az rendben, hogy számítani lehetett rá, hogy túléli, de azért valami magyarázatot várnék.
A konfliktus tetszett, ahogy az várható volt, nem megy minden a terv szerint. Az utolsó jelenettel sem volt bajom igazán. A spoilerekben az volt, hogy Hiyroi szerelmes lesz Zoroba, de megmondom őszintén én még ezt ennyire nem látom ezek alapján, inkább, hogy hálás. Bár animében valószínűleg hamarabb le fog majd esni mindenkinek az elején, hogy ő Komurasaki, ugye a hajszíne miatt.
Amúgy nagyon remélem, hogy nem a végén lévő két oldalas térkép miatt kaptunk extra rövid fejezetet. Amúgy Nami, Robin, Sanji és Shinobu is Ebisuban van, szóval kicsit fura a jelölés.
Ha Oda nagyjából azonos fejezetnyi felvonásokra osztott a Wano történetszált, akkor kb 2-3 fejezet múlva elérünk a 2. felvonás végére. Nem tudom lehet-e számítani egy csavarra majd most.
Sanjit sajnáltam, miért kellett ennyire sz#rrá verni? Ok, látta Namit, na és akkor mi van, látták még jópáran, ráadásul ő csinálta - már nem először - a Happy Punch-ot.
Nem tetszik hogy Timeskip óta így el van szállva a testétől meg minden, mutogatja magát össze-vissza és ha valaki meglát valamit akkor már agyon kell ütni... szerintem ez így nagyon béna, úgy viselkedik mint egy ribi de meglepődik hogy ha valakinek felcsillan a szeme.
Na ennyit erről.. A Zoro szál viszont nagyon érdekes lesz így, szerintem Toko is valakinek a valakije lesz még a végén. Esetleg a mindig vigyorgó palinak a lánya vagy valami. Akiről most azért kiderült hogy lehet tud bánni a karddal.
Hosszú lesz ez a két hét és nem sok minden történt sajnos, szerintem nem lettünk okosabbak.
Szerintem Nami-t csak korhűre csinálták (legalábbis egy bizonyos típusnak). De erről kár is beszélni de szerintem is teljesen felesleges volt bele ez az egész fürdős dolog.
Alabasta-ban még vicces volt de néha már fölös. De hát japánoknak ez kell.
Toko-ból már nekem régen túl sok. Tudom nem szép dolog ilyet gyerekekre mondani de aki mások halálát okozza és a haláluk közben csak röhög az dögöljön meg mert gáz van a fejében.
Nem tudom mit akart oda ezzel a "személyiséggel" elérni de túlzás, idegesítő és gáz.
A fejezetben meg tényleg nem sok minden történt. Jobb lett volna ha valami olyan fejezet van amin legalább csámcsoghatnánk a 2 hét alatt
Az azért bebaszna, ha Tonoyasuról kiderülne, hogy jó kardforgató. Luffyék oldalára jönnének az erősebb emberek, Kaidonál meg eddig akiket komolyan tudok venni az a 3 csapás, a Flying 6 meg talán Kyoshiro, meg még talán a szupernovák, de ők szerintem árulók lesznek azért nem sorolnám őket ide. Kicsit azért többet várnék. Remélem azért kapunk Kaido oldalára szövetségeseket is, és remélem nem olyanokat, mint Big Momnál, akik nem veszik komolyan.
Amúgy a Sanjis tényleg nagyon jó észrevétel volt, elsőre csak elsiklottam felette. Azért Sanji csak megmentette őket, szóval az még oké lett volna, ha egyet bemos neki, de ennyire összeverni tényleg túlzás volt. Megnéztem volna, hogy szöknek meg nélküle, biztos nyögvenyelősebben ment volna.
Amúgy ritka, hogy Law pártjára állok, de most vele értettem egyet. Tetszett, hogy akármilyenek is Bepoék ő hisz bennük és meg se fordult a fejében, hogy ők köptek volna.
Ha leírnám hogy Nami hogy menekülhetett volna meg Sanji nélkül akkor lehet felfüggesztenék a profilom
De az a legdurvább hogy azért verte meg mert Sanji leskelődött miközben egy KOEDUKÁLT füdőben MUTOGATTA magát.
Most azért kicsit ezzel felhúzott és a Tottoland-on nagyon is tetsző karaktere kicsit megzuhant a szememben.
Law-al kapcsolatban nem tudok pártot foglalni.
Arra este fogok időt szakítani hogy teljesen megértsem a szövegeket.
Egyébként kövezzetek meg de igaz hogy akiket említettél azok a valóban erősek de pl.: Babanuki eddigi tettében sem csalódtam.
Illetve ha alaposan megnézzük a timeskip előtti ellenfeleket, BM kölykeit és a tengerészetet (még az aladmirálisokat is, na persze nem mindet) akkor Holdem és Speed illetve a több Headliner se vészes.
Persze a SMILE-t továbbra is gáznak tartom és sajnálom hogy ennyire bénára lett csinálva de pl.: Babanuki lehet jó ellenfele lenne Chopper-nek a nagy harc előtt
Írod Kristóf, hogy "Kamazounak ritka gyenge állóképessége lehet, hogyha egy Rengoku Oni Giritől kidőlt", miért, milyen erős Zoronak ez a támadása? Nekem mindig is nehéz volt megállapítani - néhány kivételtől eltekintve -, hogy egy kardos támadásnak mekkora az ereje, valahogy nem látom át vagy nem tudom. Nyilván attól függ, hogy a kard mennyire mélyre hatol, de ezt általában sose látjuk, talán csak az elején volt rá példa, amikor Arlong letépte Zoro ruháját.
Amúgy pont Mihawknak ezen támadása miatt fura kissé, hogy Zoro ennyitől kidőlt, többet vártam tőle, még ha ez a találat keményebb is, mint Mihawké vagy mondjuk amit Luffy kapott Katakuritól. De ott van pl. a Kumás eset is, vagy Mr.1, minden esetben tanknak bizonyult. Szóval fura kicsit.
Persze úgy is fellehet fogni az egészet, hogy egy nagyon mély találat után Zoronak még volt állóképessége arra, hogy legyőzzön egy általa is erősnek tartott valakit, utána pedig úgymond elengedte magát és pihenni akart.
Ugrás a fórumra: |