Nekem sem igazán jött be a mostani fejezet. Luffyról lekerült a bilincs, de kapott egy olyan "nyakörvet", ami az Égi Sárkányok is szoktak használni a szolgáikon. Gondolom ez ugyanúgy kairosekis. Ja és nem úgy volt, hogy King a szadista? Amúgy King biztos, hogy tudja, hogy kivel szórakozik, hogy a 1,5 milliárdot tudja-e, én szerintem tudni kellene. Reméltem, hogy Raizonak nagyobb szerep jut, de szerintem itt az lesz, hogy Raizo kiszabadítja Kawamatsut, Kawamatsu meg majd segít Luffyn és leszedi a nyakán lévő bilincset. Nyilván ez is nagy segítség Raizotól, de akkor is én valahogy többre számítottam. Amúgy ja, bejött a tippem, amit anno mondtam erről a börtönös szálról. Kíváncsi vagyok Oda mit hoz ki belőle, mert én csak azt tudom elképzelni, hogy ezentúl Luffy nem lesz one shotolva attól a kairoseki buzogánytól.
A fejezet többi része kicsit fura volt. Nem azt mondom, hogy ez a fürdőzéses szál teljesen felesleges volt, megtudtuk 1-2 érdekes dolgot, bár igaz leginkább most. Bepoék elfogása meg szvsz Law hibája, eléggé letojt őket úgy érzem. Bepo is olyan, amilyen de egyelőre kétlem, hogy neki járt el a szája, de ha nem ő volt, akkor kitől tudták meg a tetkós infót? Amúgy Drake eléggé idétlen volt, remélem ilyen nem lesz beadva a harcánál.
A Zoros szál sem izgatott most igazán. Most nem az, nyilván érthető, hogy Shusui miatt nincs nyugta, de attól félek, hogy ez hosszú távon már unalmas lesz. Pláne, hogy ez a csávó valószínűleg Kin'emon szövetségese lehet. Biztos nem Beast kalóz, azt is lemerem fogadni, hogy nem is yakuza és nem is tűnik a Shogun emberének egyáltalán. Még szerencse, hogy most nem lesz szünet.
Amúgy az a Ryokugyus dolog kicsit furcsának tűnik. Nem hiszem, hogy Oda offscreen, mangán kívül lőne le egy ilyen szintű információt.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."