85:15 arányban? Vicces ez, főleg úgy, hogy Luffy mindjárt le fogja verni Katakurit egymaga
Ha nyerne is Jack, nagyon-nagyon szenvedve. Jelenlegi állapotok között még talán nyerne, de Luffy fejezetek kérdése, és túlfogja szárnyalni ezt a szintet, onnantól meg már egyedül is elég lenne ellene.
Azt se felejtsük el, hogy az a 10 perc már egyáltalán nem kóma, mint Doffy ellen volt, Luffy simán ugrabugrálhat tovább, sőt, harcolhat is valamilyen szinten, és Sanji van az azon a szinten, hogy együtt kivédekezzék azt a 10 percet (főleg, hogy Jack nem tűnik fürge ellenfélnek, elég lenne elkerülgetni a támadásait, és Sanji sebességével ez simán lehetséges szerintem).
Szerintem már most is Luffyék nyernének, nemsokára meg már nem lesz kérdés a dolog.
Én nem vagyok benne biztos, hogy Fujitora kikapna... a csávó majdnem felemelt egy fél szigetet, erőlködés nélkül. Fogalmam sincs, tényleg, Jack nagy tank, Crackernek meg baromi hasznos képessége van, de nem vagyok benne biztos, hogy tudnának győzni.
Doffy vs Zoro
Az biztos, hogy kemény csata lenne... és az is biztos, hogy Zoronak nemsokára min. ezen a szinten kell lennie. A kérdés csak az, hogy már most itt van-e... én egyelőre még nem hiszem. De ez nagyon ideiglenes állapot, simán lehet, hogy a következő harca során már ütni fogja Doffy szintjét.
Áh. Legyen döntetlen egyelőre
Cracker vs Perospero, Franky, Chopper, Opera
Perospero szerintem nem sokkal gyengébb mint Cracker (oké, azért gyengébb, de na), Frankyt nagyon nem nézném le, Chopper okos, rájöhet a képességének a gyengepontjára, Monster formban meg még tenni is tudna valamit, Opera meg... biztos nem olyan gyenge. Azért ez a 4 ellenfél együtt szerintem biztosan legyőzné Crackert. Ha Perospero mellett mondjuk csak Franky lenne, az már érdekesebb lenne.