Azta. Oda egyre jobb fejezeteket hoz ki csak maradjon is így
Huh amikor leírtátok először h az Uranusnak az űrhöz meg az égi-sárkányokhoz van köze. Én rögtön arra gondoltam, hogy talán az égi sárkányok birtokában van az Uranus és emiatt állnak ők a csúcson és sztem a világkormány is azért szolgálja őket mert különben elpusztítanának mindent amilyen arrogánsak. Sőt szerintem az Uranussal akarták ki írtani a D-k et csak néhány túlélte.
Az pedig megint elgondolkodtató, hogy magának Raftelnek milyen szerepe van(tuti nem azért fontos mert ott van a One Piece) Hiszen akkor miért kellett ennyire elrejteni Raftelt(gondolok itt arra h a szamuráj kőművesek eléggé gondosak voltak h 4 road Poneglyph is kell a megtalálásához).
Ha belegondolok lehetségesnek tartom azt is, hogy 800 évvel ezelött még nem voltak égi sárkányok hanem mondjuk a D-k uralkodtak. Ekkor az űrből valami becsapódott és az égisárkányok hipp hopp(Uranussal) átvették a hatalmat. Innentől kezdve lehet hogy Raftel az az űrhajó amivel jöttek és azt elrejtették(mármint az égi sárkányok elöl) Viszont az űrhajó beindításához mondjuk kell mind a 3 fegyvernek az ereje. Így az is magyarázható h Roger miért nem tudott mit kezdeni raftellel(nemvolt a birtokában a 3 fegyver).
Huh bocsi kicsit elkalandoztam :roll Nem tudom ez a teória nem túl magas?
Nah a végére pedig lássuk végre Sanjit is. Valamit bisztos kieszel a gázléggömbbel.