Amit nem Oda csinál, az nem One Piece. Hála az égnek hogy nem süllyed Mashima -Fairy Tail - szintjére. fanservice mindenáron. Nem, én arra a világra vagyok kíváncsi, amit Oda képzelt el, nem azt amit az olvasók - sokszor tévesen - belelátnak.
Queen tuti erős, és én is Sanji ellen nézném meg. Bár BM befuthat és csinálhat egy kis felfordulást, a 3 szamuráj közül pedig itt van egy. szóval bőven van opciónk.
Queen tuti erős, és én is Sanji ellen nézném meg. Bár BM befuthat és csinálhat egy kis felfordulást, a 3 szamuráj közül pedig itt van egy. szóval bőven van opciónk.
Nem tudom,nekem már irreálisnak tűnik ez a Sanji és Queen közti küzdelem,ahogy a Zoro vs King is.Tudom,hogy a vérdíj a legtöbb esetben nem mérvadó,de ekkora vérdíjat biztosan nem a két szép szeméért tűznek ki egy személyre.Még Jack 1 milliárdja elmegy,de ebben az esetben már majdnem akkora,mint Luffyé.Engemet lesokkolt, mikor megláttam a vérdíját,komolyan mondom.
Azt is vegyük figyelembe,hogy Smoothie és Queen között 388 millió a különbség.Tehát Big Mom és Kaidou 2.parancsnokainak vérdíjának különbsége majdnem 400 millió.Jó,ezzel nem azt akarom mondani,hogy Queen mindenképp erősebb,de azért elgondolkodtató ez a differencia.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Rikiya írta:
Azt is vegyük figyelembe,hogy Smoothie és Queen között 388 millió a különbség.Tehát Big Mom és Kaidou 2.parancsnokainak vérdíjának különbsége majdnem 400 millió.Jó,ezzel nem azt akarom mondani,hogy Queen mindenképp erősebb,de azért elgondolkodtató ez a differencia.
Ez azért van, mert Kaido nyilvánosan többet rombol és gyilkolnak, mint Big Mom csapata .
Ez kb olyan, mint régen Kid és Luffy közti vérdíj.
Ezért is tartom Kaido parancsnokai egy picivel erősebbnek, mert többet harcolnak és nem punnyadnak annyit, mint Big Momék.
Attól,hogy valaki lerombol egy falut,vagy lemészárolja a falusiakat, még nem lesz erősebb.Szerintem csak akkor tud valaki igazán fejlődni,ha egy hozzá képest elég erős ellenfelekkel kell folyamatosan harcolnia.Ahogy írtad is,ez a különbség Kid és Luffy között.Míg Luffy az újvilág nagykutyáit verte,addig Kid csak szimplán feldúlta a különböző helyeket.(gyilkolt,rombolt stb...) Ebben az esetben pedig tényleg csalóka a vérdíj.
(...)
Lehet, hogy Queen még Katakuri-nál is erősebb, és akkor az furcsa lenne, hogy Sanji legyőzi
Lehet, hogy Queen-t csak a hamarosan bekövetkezendő háború-ban látjuk majd harcolni, ahogy King-et is.
Szerintem Oda a háború-ra tartogat egy csomó mindent.
Sanjit vagy Zorot,minimum egy Perospero-Snack szinten tartom.
Ha jól tudom,akkor Oda annyit nyilatkozott,hogy lesz egy olyan háború,amihez képest a Marinefordi csak bolhák pattogása lesz.
Konkrétan nem tudjuk,hogy melyik lesz az,és hogy mikor következik be.
Giovanna
Én kizártnak tartom,hogy Queen erősebb lenne.Ha tényleg,akkor Kaidou már réges régen elpusztította volna a Big Mom kalózokat,ha ekkora az erőkülönbség a parancsnokok közt.Szerintem felesleges ezen csámcsogni.Semmi sem változtat azon a tényen,hogy a Mama és a Kaidou 2 Yonkou,akik már évtizedek óta nem tudták egymást megsemmisíteni.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.03.10. 17:55
(...)
Attól hogy valaki erősebb valakinél, nem feltétlen tarolja le rögtön. Roger se állt ki szemtől szemben BM-mel mégis ő ért el Raftelre. És ne felejtsd el azt se hogy Kaido tartozik BM-nek.
Attól hogy valaki erősebb valakinél, nem feltétlen tarolja le rögtön. Roger se állt ki szemtől szemben BM-mel mégis ő ért el Raftelre. És ne felejtsd el azt se hogy Kaido tartozik BM-nek.
Én nem is feltételeztem egyik félről sem,hogy erősebb lenne a másiknál.Épp az ellenkezőjét.Rogert meg nem tudom,hogy miért hoztad fel.Szerintem itt nem erről van szó.Big Mom és Kaido egykor egy kalózcsapatba tartoztak,mióta szétoszlottak és Yonkouk lettek szívesen látnák egymást holtan.Tehát mindent megtesznek annak érdekében,hogy a másiknak ártsanak.Azt meg nem tudjuk biztosra,hogy szemtől szembe már harcoltak-e,de szerintem már igen.Legalábbis fiatalon sok volt az esély rá.Ez a bizonyos tartozás meg nem biztos,hogy annyira szent, mint mások gondolják.Lehetséges,hogy csak egy bizonyos mértékig lehet ezzel megfenyíteni Kaidout,viszont ha Big Mom háborút akar,akkor figyelmen kívül hagyná ezt az adósságot.
Viszont itt arról volt szó,hogy Queen erősebb,mint Katakuri.Ha tényleg ekkora lenne az erőkülönbség a parancsnokok közt,akkor Kaidou és a Száz Bestia kalózok már egy ideje elpusztíthatták volna a Big Mom kalózokat.Pedig ez egyáltalán nem így van.Évtizedek óta Yonkouk,viszont egyik sem volt képes elpusztítani a másikat,mint az előbb is írtam.Tény,hogy magában a 2 Yonkou közt van némi erőkülönbség(bár köztük se valami sok),de a hadierejük kb.ugyanolyan szinten állnak.
(...)
És mi van akkor ha Queen erősebb mint Katakuri, de King gyengébb mint Katakuri és King erősebb mint Queen? Attól hogy valaki képes legyőzni valakit, nem biztos hogy azokat is le tudná győzni akiket az addig le vert. A One Pieceben meg különösen ki van hangsúlyozva hogy kb minden azon múlik ki hogy használja a lehetőségeit. Pl. Crocodilet megverte Luffy gear-ek nélkül, mégis Crocodile tudta kb a leghatásosabban feltartani Akainut Marinefordban.
Ez ugyanúgy fenn állhat a többi parancsnoknál: Lehet Jack simán verné Smoothiet de Cracker kekszén már nem tudna átmenni.
A Yonkouk nem arra törekednek hogy mindenkit likvidáljanak maguk körül, hanem hogy az álmukat építsék. Aki megzavarja őket közben nyilván kiiktatják, vagy ha lehetőség adódik egymás csesztetésére nyilván élnek vele, de alapvetően a One Piece a céljuk, azt pedig azzal nem szerzik meg ha a másikat letarolják.
Amúgy én se feltételeztem senkiről hogy erősebb lenne bárkinél csak én nem vetem el ennek a lehetőségét a találgatásaimtól.
Így,hogy már konkrétan leírtad mire gondoltál,egyet kell veled értenem.Legalábbis ebben a Queenes és Katakuris dologban már igen.
Viszont Roger példáját akkor sem értem,hogy hogyan jött Kaidouhoz meg BM-hez.Tegyük fel,hogy BM sosem találkozott személyesen Rogerrel,és csak névről ismeri.Kaidout pedig nagyon régóta ismeri,sőt...szinte együtt lettek híres,nagy kalózok.Ráadásul egy kalózcsapat tagjai voltak.Tehát arra akarok kilyukadni,hogy míg Big Mom Rogert nem is biztos,hogy egyáltalán személyesen ismerte,addig Kaidouval írta be magát a nagykutyák közé.Vagyis a két helyzet teljesen eltér egymástól.Egyébként tudom,hogy önmagában mit akartál ezzel mondani,de azt már nem igen,hogy mennyi köze lenne Kaidou esetéhez.
Szerintem a Yonkouk elsődleges célja a One Piece (ahogy te is írtad),avagy annak megakadályozása,hogy a másik megszerezze.Mindenképp az a legfontosabb,hogy Kalózkirállyá váljanak,de ha úgy alakul a helyzet,és esetleg valamelyiknek több esélye van megszerezni a One Piece-t,mint a másiknak,akkor a másik mindent megtenne azért,hogy annak a Yonkounak az esélyeit rombolja.Vagyis próbálják úgy összehozni,hogy folyamatosan előrébb járjanak az OP-hoz,egyaránt pedig mindent megtesznek annak érdekében,hogy a másik minnél messzebb járjon tőle.Legalábbis én így gondolom.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.03.11. 17:28
(...)
Azt csupán a célból írtam hogy az emberek gyakran mindent harc formában képzelnek el a történetben. Pl amikor Shanks megállította Kaidot. Pedig lehet csak sakkban tartja valamivel vagy szimplán lebeszélte nem tudjuk. A lényeg hogy Kaido Shanks hatására feladta a tervét Marinefordnál ebből pedig sokan azt következtették hogy legyőzte Shanks Kaidot, vagy hogy Shanksék erősebbek mint Kaido. De valójában ugye nem tudunk semmit. Ezer féle képpen meg lehet oldani dolgokat hiába erősebb az egyik fél. Csak az emberek általában sokszor rögtön harcra asszociálnak.
A Rogeres példát is emiatt írtam. Lehet Rogernek nem okozott volna gondot legyőzni BM-et de mégis inkább sunyiban használta fel BM road ponegliffét mert lehet nem akart kockáztatni feleslegesen. Leverhette volna (elvileg) de nem egyszerűbb lemásolni a ponegliffet?
Jelenlegi Yonkok közül max BB akarja a One piecet .
Mert Shanks nem érdekli, inkább világbékére figyel, Kaido kereskedik és Big Mom pedig minden fajból szeretne egy család tagot és Shanks féle világbékét szeretne.
Yonkok számára a One piece másodlagos. Kaido megszerezte Wanot, akik elméletileg készítették poneglyph köveket,de mégse halad semmit .
Rikiya neked pedig 10x leírtam,hogy Yonko miért nem harcol másik ellen.Látom se te,se az 4 ember, aki dislikoláson kívül nem tudnak semmit.
Kaido hamarosan megindítja a kalózok háborúját, de hogy mi okból, azt még nem tudjuk. Talán a One piece vagy csak foglalni akar vagy meghalni .
Részben a háború felkészülés miatt nem tetszett a legújabb fejezet, sőt az egész Wano se.
Szánalmas és erőltetett poénnal rontja azt a hatalmat, aki Zou-nál ismerkedtük meg.
Barbár féle kalózbandánál semmiképp se erőltetném az ilyen Okama hülyeséget. Ez már Dragonnál is fájt, de Kaido parancsnokairól nem ezt vártam.
Jack még midnig az egyik favorit parancsnokom, aki mini Kaido is egyben .
Jelenlegi Yonkok közül max BB akarja a One piecet .
Mert Shanks nem érdekli, inkább világbékére figyel, Kaido kereskedik és Big Mom pedig minden fajból szeretne egy család tagot és Shanks féle világbékét szeretne.
Yonkok számára a One piece másodlagos. Kaido megszerezte Wanot, akik elméletileg készítették poneglyph köveket,de mégse halad semmit .
Ez a "Lola" incidens,szerinted miért volt?Big Mom megjegyezte,hogy ha akkor nem futamodik meg a házasságtól Lola,akkor régen legyőzhette volna Kaidout,Shansket és Fehérbajuszt,és már rég ő lehetne a kalózkirály.Azt meg nem tudom,hogy másodlagos-e lenne,mert képes lett volna a saját lányait is megölni emiatt.Ha meg nem érdekelné őt a One Piece,akkor valószínűleg a poneglyph sem lenne számára annyira szent,mint mutassa.Kaidou álma a legerősebb kalózcsapat,ami tele van gyümölcs evőkkel.Azt már konkrétan senki sem tudja megmondani,hogy mennyire fontos neki a One Piece,de szerintem van annyira fontos,mint Big Mom-nak.Szerinted miért üldözte Kouzuki Odent és a családját?Miért üldözte volna Kinemont és a klán többi tagját,akik közeli kapcsolatban álltak Odennel?Mert tudta,hogy Oden egykor a kalóz király hajóján utazott és eljutott Raftelre,ráadásul megismerte a világ titkait.Kaidou pedig ezt kihasználva megakart tőle mindent tudni.Oden pedig nem mondta el neki,tehát kivégezte.(persze közrejátszhatott az is,hogy megakarta magának szerezni Wano országot.)Még mai napig is üldözte Momoékat,mert azt hitte,hogy ők is tudnak ezekről a nagymértékű titkokról.Tehát ezzel azt akarom mondani,hogy ha nem lett volna neki fontos a One Piece avagy a Raftelre való eljutás és az elveszett évszázad rejtelmei,akkor nem tett volna ilyen súlyos lépéseket.
Rikiya neked pedig 10x leírtam,hogy Yonko miért nem harcol másik ellen.Látom se te,se az 4 ember, aki dislikoláson kívül nem érti a dolgokat.
Elsősorban:Én nem is tettem arról semmi féle megjegyzést,hogy a Yonkouk miért nem harcolnának.Sőt,nem is erről volt szó.Egyébként már kezd elegem lenni azokból a kommentekből,amit mostanában a one piece topikban leprodukálsz.A te véleményed nem szent,aki nem ért egyet veled,az nem ért egyet veled,aki egyet ért veled,az egyet fog veled érteni.Most azért,mert dungeon írja a kommentet,már mondjunk le saját álláspontunkról és a te gondolataidat mantrázuk folyamatosan?Mindenkinek megvan a saját véleménye,ettől függetlenül nem hiszem,hogy neked mindig igazad lenne.Tehát a te szavad nem szentírás,ha valaki nem ért veled egyet azt el kell fogadni.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.03.11. 19:36
(...)
Én csak ahhoz szólnék hozzá hogy BM és Roger között mi történt.
Tudjuk hogy mi történt.
Találkoztak. BM megmutatta neki a követ Roger pedig lehallgatta annak a hangját. (Ezt még nem igen tudjuk mi)
Szóval találkoztak de elvileg nem bunyóztak