Szerintem a börtönben az a soklábú aki üti az öreget az Katakuri.Szerintetek?
És amit zoro tanított momónak az arra utal,hogy zoro wano-ból való.
One Piece manga
Miért ne származhatna wanó-ból?Zorot legfiatalabban 8-10 évesen láttuk,amikor kihívja a dojót.Azt nem tudjuk honnan jött,kik a szülei,mi a múltja.Lehet,hogy nem emlékszik,az a szó pedig egy emléke,csak nem tudja.Katakuri meg simán lehet,hisz a hajón nem volt a testvéreivel.Lábat meg annyit növeszt a képességével,amennyit akar.
Igen,származhat még Wano-ból,de abból a jelenetből semmi utalást nem kaptunk volna arról,hogy Zoro onnan származna.Tehát ez csak max.egy teória.Másodszor pedig teljesen esélytelen,hogy az Katakuri lenne.Semmi összefüggés nincs köztük.Ugyan mit keresne Katakuri Udon börtönébe őrnek álcázva,ráadásul egy öregembert rugdosna?Amúgy meg egyáltalán nem hasonlít rá.Kivéve a térdein azok a hegyes dolgok amik kiállnak belőle.Ennyi.
A kinézetéből én minimum annyit tudok leszűrni,hogy egy Skorpió smile(Zoan) használó lehet.Ha már 6 lába van és a haja is egy skorpió farkához hasonlít.
Igen ebben a fejezetben 3 SMILE használót láthattunk.
Egy Alpaka SMILE használót Alpacaman-t aki nyaka és feje vált alpakává.
Egy Elefánt SMILE használót akinek a mellkasára nőtt egy elefántfej és a fent említett Katakuri-ra nem hasonlító és alig ha 2 méternél magasabb börtönőrt aki Skorpió SMILE-t evett és ennek hatására 6 lába van és a haja skorpiófullánk.
Lehet,hogy nektek lesz igazatok,de én akkor is így gondolom.
Zoro Wanó-ból származik.
A skorpió az meg katakuri.
Rikiya kérdezte,hogy mit keresne a börtönbe,és miért rugdosná az öreget.Nem tudom pl luffyt akarja megmenteni,vagy vissza vágót akar.Az öreget meg simán kínozná és megölné katakuri,a saját embereit megölte,azért mert meglátták,hogy eszik.
Ja és simán van 5 méter ha rendesen föl áll.Nézzétek meg a lábszára magasabb mint a mellette lévő emberek.Ennyi érvem volt.itt én le is zárom,majd meglássuk.
Teljesen esélytelennek tartom azt,hogy a tükörvilágban vívott harc után Katakuri elmenne megmenteni Luffyt,vagy visszavágót akarna.Ez így teljesen értelmetlen.Katakuri ok nélkül sosem ölné meg az embereit.Elég nagy titokban tartotta az arca valódi kilétét,épp ezért történt az,hogy mikor meglátták megölte őket.Ez így logikus.Ne vedd sértésnek,de milyen hülyeség már az,hogy elmegy Udon börtönébe,visszavágót akar vagy csak szimplán megmenteni Luffyt,és random elkezd egy öregembert rugdosni.Ráadásul eléggé jól ismerte az öreget onnan ez a skorpió srác.
Meg vegyük figyelembe azt is,hogy Katakuri pont azért szúrta hasba magát,mert Flampe miatt Luffyt gyomron szúrta,ezzel halálos sebet ejtve rajta.Pont azért lett rá ideges,mert ő nem így akar győzni.Erre elmegy Luffyért azért,hogy kihívja visszavágóra úgy,hogy Luffyt éjjel-nappal dolgoztaták,ráadásul még kínozták is?Tehát egy fáradt,legyenült Luffyt verne el?Szerintem ez teljesen értelmetlen és logikátlan is.
Egyébként nem csak te vagy úgy azzal a dologgal,hogy szerinted Luffy és Katakuri a harcuk után puszi pajtások lesznek,csak azért,mert elnyerték egymás tiszteletét.Legalábbis mikor írtad,hogy még meg is mentheti Luffyt,ezt vettem le kb.belőle(De bocsáss meg,ha én értettem félre).Szerintem egyáltalán nem lesznek akkora "pajtások" mint amennyire ezek az emberek gondolják.Luffy és Katakuri a harcuk vége felé elnyerték egymás tiszteletét és megbecsülték egymást,ennyi történt.Ez még nem jelent semmit,főleg ha valaki arra hivatkozik,hogy "szerinte Luffy és Katakuri édes-mázas barátok lesznek".
Szerintem még 3 méter sincs,még akkor sem,ha fel állna.
Én sem gondolom azt,hogy világi barátok lettek.A megmentést azt önös érdekből tenné ,esetleg majd egy visszavágóért,persze ha mind a ketten a toppon vannak.Akkor szerinted katakuri hol van?Otthon pihen meg fánkot eszik.Big Mom kalózok legerősebbje nem hiszem,hogy kimaradna ebből a harcból.Én sem mondom 100 százalékra,hogy az katakuri,de szerintem simán lehet ő.
Ha továbbra is tartod hogy az Katakuri ám legyen de erre válaszolj.
Hogy lett Katakuri rövid tüsi hajából hosszú lófarok ami SKORPIÓFULLÁNKBAN VÉGZŐDIK.
Ez egy olyan dolog amit nem tudsz megkerülni vagy megmagyarázni és még arra ki se tértem hogy a testalkata teljesen más és max csak ugyanabban a boltban vásárolták a nacijukat.
Ja és a fickók "körülötte" jóval hátrébb állnak.
Nem tudom ,én is csak találgatok.De a haj az lehet a sisak része.A testét meg akár milyenre tudja formálni.A tetkóit és a sebhelyeit is eltudja rejteni a képességével.Az egész feltevésemet egy erős megérzésre alapozom.Ha így nézzük a ti állításotok valószínűbb.
megmentést azt önös érdekből tenné ,esetleg majd egy visszavágóért,persze ha mind a ketten a toppon vannak.Akkor szerinted katakuri hol van?Otthon pihen meg fánkot eszik.Big Mom kalózok legerősebbje nem hiszem,hogy kimaradna ebből a harcból.Én sem mondom 100 százalékra,hogy az katakuri,de szerintem simán lehet ő.
Akkor szerinted katakuri hol van?Otthon pihen meg fánkot eszik.Big Mom kalózok legerősebbje nem hiszem,hogy kimaradna ebből a harcból.
Teljesen máshogy lássuk.Nem mondom,hogy én látom jól,vagy te rosszul.Ha az katakuri és megmenteni ment,akkor a kölcsönös tisztelet miatt a kaido elleni harc után feltéve ha mind a ketten túlélik akkor luffy ígér neki egy visszavágót.De nem feltétlenül halálig tartót.De lehet,hogy megölni ment,ki tudja,én nem.Nem tudlak meggyőzni mert én se vagyok benne biztos.A másik meg,hogy katakuri,otthon marad védeni a területeik.Ezt is másként gondolom, eleve egy hajóval jöttek Wanó-ra.Ésszerű,hogy a legerősebbeket viszi.A bázisukat a többi gyereke is megtudja védeni.Hiszen majd nem az összes nagy ágyú wanón van vagy oda tart,ha jól emlékszem.
Megtudja védeni a bázisukat a többi gyereke is?Hát ezt erősen kizártnak tartom.A 3 édességparancsnokon kívül talán Oven,Daifuku,Perospero és esetleg még Brüleé olyan aki még hasznos lehet erősebb ellenfelek is.(Brüleének a képessége végett gondolom ezt).Aztán a Kakaó szigeten való menekülési incidens közben teljesmértékben láthattuk azt,hogy BM ottani gyerekei nem épp a legerősebbek.Bár,még így sem ismerjük sok gyerekének a képességét,de mivel sok esetben semmit sem voltak képesek tenni Luffyék ellen,ezért azt gondolom,hogy nem mérhető a fent említett karakterekhez(Bár még azok sem voltak néha képesek sok mindent tenni a balesetek elkerülése végett)Tehát,ha egy Tengerészeti flotta 1-2 admirálissal megtámadja a Yonkou,Big Mom bázisát,100%-ban biztos vagyok abban,hogy drasztikusan legyengítenék a hatalmát.
Egyedül Luffyék+a szövetségesek vannak ott,most meg már a Big Mom kalózok is.Ennyi.
Ugrás a fórumra: |