Köszönöm a választ, Tapion! A legrosszabb, mikor mindent újra kell csinálni. Addig is türelmesen várok, és folytatom a többi mangáitok.
One Piece manga
Germa66 írta:
Dungeon ezeket csak te gondolod de nem tények. Azok mellett Zout nem foglalták el, pláne nem erőből, ha nincs Caesar gáza azt bebukják. Ennek ellenére szerintem is tank lesz Kaido minden fontosabb embere.
Az a Gifter akinek az elefánt fej volt a mellkasán jó nagydarab.
Na de vajon Luffy miért nem szökött meg és vajon Kid hogy csinálta?
Most Sanji offscreen verte le PO-t vagy a harc annyi volt amit láttunk és PO azt hiszi megölte Sanji pedig fülét farkát behúzta az új rugdalózójába és elment sírni ríni a többiekhez?
Hiei ezt látva én is osztom a félelmed.
Ami BM-ot illeti.
Lehet hogy az amnézia ellenére tudja használni a képességeit ahhoz hasonlóan mint ahogy az izommemória működik.
A parancsnokokról meg annyit hogy 2 Édességparancsnoknak tényleg nem a legjobb az állóképessége. Pontosabban Katakuri-é nem a legjobb Cracker-é meg egyenesen szánalmas.
Smoothie-ról ezt nem tudjuk de az ő képessége nem olyan ami miatt ilyesmi kialakulhatna és ez igaz a 3 Csapásra is.
Ebből kiindulva tény hogy nagy állóképesség várható tőlük.
Smoothie karaktere nem rossz csak azt sajnálom hogy hanyagolva volt. Illetve ezt a hülye kalapot sajnálom még. Nélküle tök normálisan néz ki így meg mintha feldugták volna egy meztelen csigának.
Összességében nem jött be ez a fejezet.
Főleg azért mert olyan mintha 1-2 fejezet hiányozna.
Miért is gondoltam, hogy Big Mom gyerekei levontak volna a Tottolandi esetből valami tanulságot, hozták megint a fogyatékos formájukat. Bár én inkább Perosperoban csalódtam, azt hittem, hogy az idősebb testvérek azért összetartóbbak. Bár így utólag leesett, hogy volt Perosperonak 1-2 elszólalása, ami alapján sejteni lehetett, hogy egy pöcs, de úgy tűnik ez akkor nem annyira volt nekem szembetűnő. Gyanús, hogy még mindig csak ugyanazokat mutatja Oda. Azt viszont kétlem, hogy a sérülések miatt nem jöttek volna Katakuriék, Perosperonak leszakadt az egyik keze és itt bohóckodik, szóval nem hiszem, hogy ennek lesz köze hozzá.
Tama és Momo eléggé zavar engem, még Tama lehet hasznos, de Momo kérdéses. Hát ezek a Chopper és Big Mom pillanatok, komolyan mondom már ezért megérte Big Mom amnéziája. Amúgy az oké, hogy Big Mom mentálisan beteg, de remélem azért Oda nem felejt el erre magyarázatot adni.
A Wano térkép meg már hiányzott, mint egy falat kenyér, végre tisztában vagyunk a sziget felépítésével. Amúgy nálam ez messze az egyik legjobb sziget, látszik, hogy Oda azért itt nem a hasára ütött, mint 1-2 hely esetében.
Robinék végül sikeresen elmenekültek és ahogy az várható volt, nem a Shogunnál van a Road Poneglyph, hanem Onigashimán, ez szerintem tiszta sor. Sanji szerintem tuti lelépett, nem akarom elhinni, hogy a 6 legerősebb headliner egyike offscreen kikapjon, még ha Sanji vagy Zoro is az ellenfél. Pláne úgy, hogy a történetszál legelején végig kellett néznünk a SMILE használók szerencsétlenkedéseit.
Azért arra is kíváncsi vagyok, hogy szökött meg Kid, jelenleg egy tippem van, az, hogy Killer segített neki. Oda azért adagolja a hypeot vele kapcsolatban is. Ez az alpaka SMILE is ritka idegesítő, a skorpió meg az elefánt kinézete is érdekes. Tényleg nem vártam el, hogy Caesar tökéletes gyümölcsöket készít, és számítani lehetett rá, hogy valamilyen formában ez a termék selejtes lesz, de legalább normális részleges átalakulást vártam volna, ami hasznos lenne. De pl. ilyen Dobon meg Holdem esetében gyakorlatilag hátrány a SMILE. Meglepett az öreg kiléte, egyáltalán nem nézem ki belőle.
Queen meg... teljesen azt hittem, hogy valami gépen megy, erre most láttam meg, hogy állatok húzzák. Nem hiszem, hogy itt ki lesz ütve, legalábbis nagyon remélem, azért az elég korai lenne.
Nekem is eléggé hiányérzetem van, konkréten most olyan volt, mintha Sanji nem is harcolt volna Page One ellen, még említés szintjén sem tudtunk meg semmit. Engem is zavar, hogy nem használta ki Oda azt, hogy Luffy parkolópályán van és nem kapott 1-2 ember nagyon rivaldafényt. Abból, hogy Luffy neki támadt az őrnek, Queen a börtönnél van és Big Momék is odatartanak az azt sugallja, hogy Luffynak ennyi volt a pihenő. Amúgy most lehet mondani, hogy telhetetlen és türelmetlen vagyok, de hiába ment 5 szál ebben a fejezetben ez nekem nem volt elég. Egyszerűen annyi történés lett hirtelen, hogy úgy érzem, mintha nem is haladnánk, plusz most lesz szünet is.
Összességében tetszett a fejezet, viszont a Page One vs. Sanji harcot én is hiányoltam...
Queen ereje már a kezdetektől fogva nagyon érdekelt, lehet, hogy még erősebb is mint King ( akinek a gyümölcsében kicsit csalódtam, egy mitikus-Zoan-t vártam tőle Kaido első parancsnoka lévén ). Remélem Queen gyümölcse valamilyen kreatív / érdekes Zoan lesz.
Olvastam egy olyan elméletet, miszerint Big Mom mikor megette Karamell-Mamát, akkor a nagyi lelke megszállta őt, és erősen befolyása alatt állt a mai napig, és valamilyen oknál fogva ez a hatás megszűnt. ( Chopper említést is tesz a kalapjáról, Oda szerintem ezzel ezt akarja sejtetni velünk. )
Luffy és Kid, hm... érdekes, hogy Kid megszökött, még Rubberman nem. Lehet, hogy ez valami terv része.
kristofkristof elismerem a BM Chopper paneleken jókat nevettem Oda egy zseni állat, tele van ötletekkel és meglepetésekkel.
De igen a többi tag is kaphatna egy kis harcot.
haladtunk elég sokat, szerintem ebben az arcban Oda elvetette a lassú kezdéseket. az más hogy annyi szál van, hogy érezheted azt hogy nemvagy csak alig halad a történet. ettől még jóval pörgősebb mint az eddigiek.
Tudom,hogy a csapások beceneveiknek nincs sok közük a gyümijükhöz és a képességeikhez,de ha még is,akkor Queen mindenbizonnyal egy patkány vagy egy undorító rovar lenne,hamár a "pestis" nevet vesszük figyelembe.King gyümölcsét nem írnám le,mert én biztos vagyok benne,hogy az ő Ősi Zoan képessége simán vetekszik egy mítikus Zoan-al.Ne felejtsük el,hogy a leggyengébb gyümölcsből is lehet akár a legerősebb,ha azt a használója kifejleszti arra a szintre.
Mondjuk King neve utal a Pteranodonra, egyes paelontológusok és más emberek a "King of the sky" néven utalnak rá.
Ha ebből indulunk ki akkor Queen talán egy Méh királynő lesz vagy valami rovar amire jellemző hogy van egy Királynőjük. Lehet hülyeség de talán Queen azért kövér mert a királynő alatvalói folyton ellátják élelemmel pont mint a rovaroknál, és most is szekéren érkezet mert az alatvalók mindennel ellátják a királynőt.
Egyébként már néztem ezzel kapcsolatosan egy videót,hogy mi lenne Queen gyümije.Ott is a méhkirálynőt említették.Bár a "pestis" dolognak nem tudom,hogy miköze van hozzá(bár Jack-nek sincs köze nagyon az aszályhoz).
Mondjuk egy patkány Zoan is érdekes lenne
Itt az oldalon sokan írják, hogy Queen képessége Zoan vagy mitikus-Zoan-t lesz. Gerigo elmélete tetszik, de ha őszinte akarok lenni, akkor remélem nem Zoan képessége lesz.
Sőt! Remélem Queen képesség nélküli parancsnok lesz, aki inkább a hakira fejlődik.
Amióta láttam a Z filmet, azóta várok olyan embere , aki haki és kairoseki felszereléssel harcolna.
Remélem Queen lesz az a ember, akit keresek .
Nem csak kardforgatók szoktak "Pro" hakit használni.Ahogy dungeon is említette, a Z filmben Zephyr pont a hakival volt híres,ezért is nevezték "Feketekarú" Zephyr-nek.
Ugrás a fórumra: |