norby777 írta:
Erről mit gondoltok ?
https://www.youtu...YzqDJBeI9Q
Ha ez tényleg igaz akkor le a kalappal. Figyelmeztetnék azért minden érdeklődőt hogy erősen SPOILER hatású videó.
One Piece Teóriák
norby777 írta:
Erről mit gondoltok ?
https://www.youtu...YzqDJBeI9Q
Lehet hogy létezik a gondolat, vagy már tudjuk a valóságot, akkor bocsánat, csak most gondoltam bele....
Szóval sztem King ama holdbéli nép leszármazottja, akikről a legenda szólt Enel holdbéli utazása során, a fajának neve is erre utal.
https://www.opfan...8UExJ_xkyg
Aki naprakész a mangában, csak annak ajánlom elolvasni, másnak spoilert tartalmaz. A teóriában igencsak van ráció!
Ha Zunesha egy felébredt Zoan használó lenne, aki arra lett ítélve hogy az idők végezetéig maradjon elefánt formában, akkor ki volna az az OP Történelemből?
Van egy teóriám.
Dragon-nal kapcsolatos. Mi van ha Dragon, korábban valamilyen balhéba keveredet a VK-val kapcsolatban? Ami nem lenne kizárt. Hiszen bünőző, és ellenségkként tekint a VK-ra. Grap viszont nem válalta Luffy nevelését mert ő altengernagy. És ha kiderül, hogy az unokájának az apja egy bűnöző, az rossz fényt vetne rá és megfosztanák a tisztségétől, amit nem akart. Így Dadan-ra bízta Luffy nevelését hátha a VK így nem szerez tudomást Luffy-ról. Mert ha megtudják, hogy ő Dragon fia akkor elfogják.
Sera írta:
Van egy teóriám.
Dragon-nal kapcsolatos. Mi van ha Dragon, korábban valamilyen balhéba keveredet a VK-val kapcsolatban? Ami nem lenne kizárt. Hiszen bünőző, és ellenségkként tekint a VK-ra. Grap viszont nem válalta Luffy nevelését mert ő altengernagy. És ha kiderül, hogy az unokájának az apja egy bűnöző, az rossz fényt vetne rá és megfosztanák a tisztségétől, amit nem akart. Így Dadan-ra bízta Luffy nevelését hátha a VK így nem szerez tudomást Luffy-ról. Mert ha megtudják, hogy ő Dragon fia akkor elfogják.
https://youtu.be/...
A fenti videó lehet hogy megfejtette mi is Luffy igazi ereje és hogy ez hogyan lehetett már naaaagyon régen megtervezve. Érdekes. Az infók alapján azért szigorúan SPOILERESNEK mondanám.
Üdv Mindenkinek!
Nagyon elkezdtem gondolkodni ezen a Resin - Gyantás képességen.
Mi van ha ezzel a képességgel képes vagy "hibernálni" bármit. kb úgy képzelem el mint a Jurassic Word-ben a szúnyog ott is gyantába lett zárva. Lehet anno 800 évvel ezelött Nika gyantába lett zárva és csak az képes újra kiengedni aki épp birtokolja a gyümölcsöt. Az sincs kizárva hogy maga Nika gyantába zárt teste a One Piece. Roger meg azért nem tudott vele mit kezdeni mert nem volt meg a gyümölcs.
Ezzel az elmélettel csak az a bajom hogy elvileg ha egy gyümi használó elveszti az emlékezetét akkor megszűnik minden amit létrehozott. Szóval nem tudom de érdekes lenne. Meg persze ehhez az is kell hgy tényleg a Gyanta gyümölcs legyen Luffy-nál ami szintén még csak teória.
Nem tudom, hogy előttem már volt valakinek ez a sejtése, de valami azt súgja tudom mi lehet a One Piece. Bár elég valószínűtlen, de valami azt súgja a nagy kincs az a barátság. Mivel a kincs az utolsó szigeten található (ezt onnan tudni, hogy mindent bejárják és egyiken sincs) és ehhez egy megbízható csapatra van szükség. Egyedül senki tud ennyi viszontagságon és próbatételen keresztül menni. Minden nagy legendás kalóznak voltak társai akik mostanra maguk is legendává váltak. Akik ennyi mindenen keresztül mentek azok bizonyára vakon rábízzák egymásra az életüket és igaz barátokká váltak. Ezért gondolom, hogy az a csodás kincs nem más lehet arany vagy drágakő legalábbis én így érzem. Persze a világ gondolhatja, hogy a One Piece megszerzésével kalóz királlyá válhatnak bár aki élve el jut odáig és aztán vissza is tér, az meg is érdemli.
Kissé hosszabbra sikeredett mint szerettem volna és tisztában vagyok vele, hogy ez az erkölcsi tanmese elképzelés elég valószínűtlen, de csak leírtam mit gondolok, majd idővel elválik, hogy igazam van vagy sem. Szerintetek marhaság az egész, vagy csak simán ostobaság?
Voltak róla teóriák,hogy az One Piece egy örök életet adó biszbasz De ez is csak egy teória mivel annyiból lehet táplálkozni ,hogy Roger nevetett amikor meglátta. Rá teljesen nem volt jellemző ,hogy örökké akart volna élni, szóval ez is egy elképzelhető variáció. Viszont szerintem is teljes mértékben nem egy kézzel fogható dolog lesz ,hanem inkább eszmei értéke van az OP-nek.
Egy érdekes dolog jutott eszembe, amit sok dologgal nem tudok alátámasztani, de mivan ha az egyik legnagyobb "baki", az hogy Pell (Alabasta) nem halt meg, az nem is baki, hanem Lafitte Blackbeard csapatából átvette a helyét, és így rész tudott venni kísérőként a Világtanácson, és lehet lenyúlt valamit, vagy csinált valamit az égi sárkányokkal. Hirtelen ötlet de kitudja, az biztos , hogy nagy csavar lenne.
(Példálul amikor Rayleigh mutatta a fegyverzet hakit Luffynak akkor ugye nem feketedett be a keze. Én személy szerint azt hittem, hogy csak az animáció meg hasonlók változott erre Wano-n kiderült, hogy nem erről van szó, csak Rayleigh egy jóval fejlettebb fegyverzet hakit mutatott.)
Bár lehet túlgondolom . Erről mi a véleményetek?
Sziasztok. Ne haragudjatok, biztos volt már. De ha volt is valaki válaszolhatna rá.
Garp vajon tényleg az apja Dragonnak? Mi van ha Luffy anyja a lánya neki, ő pedig (Dragon) csak felvette a felesége nevét. Mert például szégyelte, vagy csak valamiért nem akarta a sajátját viselni. Én ugyanis nem emlékszem arra, hogy Garp mondta volna, hogy fiam Dragon. Csak azt mondta Luffynak, hallom találkoztál az apáddal. Ezzel kapcsolatban hallottam olyan teóriát is, hogy Rocks D. Xebec Dragon apja. Ha ez valahol a mangában cáfolódik, akkor írjátok már meg légyszíves hol.
Ugrás a fórumra: |