Ez nekem most elég vegyes fejezet volt. Eddig egyedül Kyoshirot tudom komolyan venni, pedig azért eddig nem csinált ő se sok mindent. Orochi viselkedése nevetséges, a démongyümölcséről még mindig nem tudom eldönteni, hogy erős-e vagy sem. Az Oniwabanshut elég könnyen sikerült kizökkenteni, Fukurokuju is eléggé eltűnt, ennél azért többet vártam tőlük. Másrészről pedig a Szalmakalaposok jól teljesítettek, Robin nem töketlenkedett, Brook kicsit idétlen volt, de sikeres, és Nami is hasznos volt.
https://jaiminisb...33/page/11
https://jaiminisb...33/page/12
Erről meg nekem üvölt a színjáték. Nagyon remélem, hogy most nem az lesz beadva végül, hogy Kyoshiro jó lesz, de most ezzel eléggé ezt sugallta Oda. Azok után, amit Kyoshiroból láttunk, majd pont a Shogun miatt levágja Komurasakit, ezt nem veszem be.
A végén nagyon tetszett a Big Momos rész. Előre várom már Luffy és Kid fejét, bár szerintem a többiekét is öröm lesz majd nézni. Azonban két dolog mellett nem tudok elmenni.
1. Köztudott, hogy Big Mom mentálisan gyenge, azonban erre elvárnék valami magyarázatot. Mondanám, hogy Pudding műve is lehet simán, de egyrészt nem tudjuk ő eljött-e, másrészt meg kérdéses, hogy abban a helyzetben képes volt-e valamit tenni.
2. Remélem azért nem így lesz kivonva Big Mom a forgalomból, ergó azért remélhetőleg nemsoká visszatér az emlékezete.
Sanji miatt csak nekem van rossz előérzetem? Az utolsó oldalon már reggel van, szóval ezek alapján ne nagyon reménykedjünk egy győzelemben? Kizártnak tartom, hogy a valakit a 6 legerősebb headliner közül offscreen intézzenek el. Már előre félek, hogy mi lesz. Azt hittem Lawék sem ússzák meg és belefutnak Drakebe vagy Hawkinsba, de akkor ebbe se nagyon éljem bele magam.
A végén az a kiírás érdekes volt. Oda nagyon tartja magát ehhez a 9 naphoz, azonban nekem lenne két kérdésem. Mit csinálnak addig? Illetve miért hagyná Kaido őket 9 napig békén?
Amúgy örülök, hogy más is megemlítette Nami power upját. Szerintem sincs sok különbség aközött meg a Raid suit között. Nami sem nagyon dolgozott meg ezért, azért legyünk őszinték. Igazából nincs bajom ezzel, örülök, hogy kapott, csak azért na, legyünk őszinték.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."