Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Még egyszer leírom, hogy a láthatatlanság egy képesség, amivel Sanji nem rendelkezett.
Sanji karakterét többek között az tette egyedivé és különlegessé, hogy puszta testével harcolt minden fajta külső segítség vagy behatás nélkül, amit használt azt megtanulta és elsajátította.
Ez gyakorlatilag védjegyévé vált. Ezért is volt menő riválisa Zoronak, mert ha fejre álltak is a Zoro fanok igen is badass volt, hogy míg marimonak kard kell az ellenfelei leaprításához addig Sanjinak elég csak a lába még csak a kezét se használta.
Ezzel a ruhával gyakorlatilag egy karakter 20 éves felépítését dobta el Oda. Már alapból gusztustalan volt, hogy felveszi a Germa ruháját, de még az ember letüdőzte, mert viszonylag jó okot adtak rá. Bár nekem még ez is kicsit nevetséges, de legyen. Viszont, hogy egy karaktertől elvesznek valamit, amiért mindig is szerettem ráadásul ilyen ostobaságért az elég idegesítő.
Már Totlanden kiábrándultam Sanjiból, szóval igazából ez a hab a tortára. És még megspékelte azzal is, hogy gyakorlatilag biztossá tette a ruha használatát azzal, hogy Sanji átakarja alakíttatni.
Nektek ez lehet apróság, de az csak és kizárólag a ti szegénységi bizonyítványotok, mert vagy nem értitek értettétek a karakter valódi értékét vagy mert nincsenek elveitek.
És igen, én az ellenkezezőjét látom egyszerűen ledöbbent, hogy hogy képesek emberek ezt egy legyintéssel elintézni és olyanokat írogatni, hogy ez csak egy ruha.