Kicsit nehezen értelmezhető volt most a kommented Hiei
Mindenesetre ja, ez egy nagyon jó fejezet volt. Cracker állat, de a harc közben nekem is az ugrott be, hogy "áh, barátom, majd Zoro ". De tényleg, ez tipikusan Zoronak álló feladat. Mindenesetre Luffy sem kaphat ki, ez nyilvánvaló, szóval kíváncsi vagyok, hogy hogyan mászik ki ebből a szituból.
És örülök, hogy végre kaptunk képet a többiekből is. Örülök, hogy Choppernek van terve, Carrottal kapcsolatban meg a véleményem állandó: Ő KELL EBBE A CSAPATBA, ÉS KÉSZ
Pedroékról is kaptunk infot, Big Mom is dumált egy kicsit, és a végén még a Germa is irritálhatott, szóval ez egy remek fejezet volt Kár, hogy jövő héten szünet
Ui. Mindenesetre örülök neki, hogy most már tényleg eljutottunk odáig, hogy egy Yonkou főtisztje elleni harcban ki lehet jelenteni, hogy Luffy nem fog kikapni.
De annak is örülök, hogy Cracker felállt, mert azért az nagyon megalázó lett volna Big Momnak, meg illogikus, hogy Luffy egy csapásból kiüssön egy elméletben admirális körüli szintű embert. Ez így nagyszerű, ahogy ma megkaptuk. És azért ez még mindig emeli Doffy tekintélyét, hiszen ő is bírta a G4 ellen.
Egyébként most, hogy ezt leírtam, azt tudom elképzelni, hogy Luffy beveti a King Kong Gunt, elrepíti Crackert a francba, de Cracker még feláll, csak közben meg Luffy lelép.
Csak az a kérdés, hogy mi lesz azután, hogy kifújt a G4, hol fogja kipihenni magát, miután lelépett a harcból.
Persze az is lehet, hogy tök más fog történni.
Szerkesztette: Jon - 2016.09.01. 14:39