Akainu, Fujitora vs Kaidou
Kaidou nyerne, mivel halhatatlan Ügy lezárva.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Fehérbajusz vs Luffy, Cracker, Jack, Jozu
Igazából mind a 4 karakternek megvan hozzá az ereje, hogy sebet ejtsen Fehérbajuszon. Legalábbis a beteg, öreg Fehérbajuszon. Mikor az öreg még tudott normálisan hakit használni akkor lett volna ez érdekes csata. Illetve azért egy dolog. Az oké, hogy Fehérbajusz fizikailag a legerősebb közölük és a legnagyobb tank. De szerintem pl Luffy sebességével nemigen tudná felvenni a versenyt. Maradjunk annyiban, hogy a négy ember közös ereje szerintem térdre kényszerítheti az öreget.
Hát, ha nem is halhatatlan, de ugye sebezhetetlennek van mondva. Viszont látjuk, hogy van rajta egy sebhely szóval, ha valaki elég erős akkor mégis megsebezheti. Azt hiszem volt is teória anno, hogy Fehérbajusz ejtette rajta a sebet. Ennyiből persze nem derül ki, hogy ki győzne, de Akainu és Fujitora erejét már láthattuk. Azért ezt a kettőt összerakva bárkinek rendesen föl kell kötnie a gatyáját, ha győzni akar ellenük.
Attól, h halhatatlan még eltudják kapni.
Kaido testi adottságát felmérve feltételezhetően nem tartozik a fürgék közé, nem tudnám elképzelni, hogy azzal a nagy testtel eltalálná az így is fürge admirálisokat. Ráadásul Fujitora gravitációval simán földbe döngölheti Kaido hatalmas testét, míg Akainu beborítja lávákkal addig míg ne tudjon mozogni.
De mint mondtam, semmit nem tudunk még Kaido-ról, így kb vaktában lehet megsaccolni a harcstílusát.
Nyilván persze, csak egy apróbb poén volt a részemről.
Viszont nem gondolom, hogy a Fujitora-Akainu páros lenne a legjobb párosítás, lényegében ez két, fogalmazzunk úgy, hogy "lomha" egyén, egy Akainu-Kizaru sokkal jobb lenne. Fujitora már a képessége miatt sem gondolom, hogy a legjobb választás lenne, ami ugye a gravitáció.
Láthattuk, hogy Kaidou milyen magasról ugrott le egyenesen a földnek csapódva, amit nem csak, hogy túlélt, karcolás nélkül megúszta...Ez a becsapódás maximum gravitációval történt, ami ugye a föld gravitációja, nem lenne más a helyzet még akkor sem, ha a mount everestet próbálnánk rádobni...Az az ember(?) valami eszméletlen kemény. Kérdés viszont, hogy Fujitora hogyan képes még varriálni a képességével...Egy Kaidou-t nem lehet egyszerű a földön tartani magas szintű gravitációval.
A puszta ordibálással gerjeszt földrengést, fehérszakáll is megirigyelhetné.
Én így gondolom. Akainu rendben van, de Fujitora helyett inkább egy Kizaru, ellensúlyozná a lomha Akainut és még talán Kaidou-t is sikerülne meglepni a fénysebességgel.
Meglepni lehet, hogy meg tudná lepni, de megsebezni? Szerintem az admirálisok közül Kizarunak van a legkisebb sebzési ereje, Fujitorának lényegesen nagyobb az eddig látottak alapján. Úgyhogy hiába rohadt gyors, én mégis inkább Fujitorát mondanám jobb ellenfélnek Kaidou ellen.
Amúgy jó kérdés, szerintem nagyon necces. Első gondolatra én a két admirálist mondtam volna, azért Akainu szépen bevitt pár támadást Fehérbajusznak... csakhogy ő már nagyon öreg és beteg volt, ráadásul egy csomó támadást bekapott már előtte, és mindennek a tetejébe dühből támadott, nem figyelve a saját testi épségére. Mindenesetre ketten... hát nem tudom. Tényleg. Három admirális már biztos, hogy bedarálna egy Yonkout is, de kettő... necces.
Nem tudom, majd kiderül ha látjuk harcolni. Mindenesetre az az öngyilkos ugrás sokatmondó volt... ha az nem sebezte meg, akkor mi fogja? Luffy King Kong Gunja kettészedett egy várost, és az szerintem az eddig látott legpusztítóbb támadás a One Piece-ben (Fehérbajusz támadásait leszámítva), de ő konkréten kilométerekről zuhant le... kíváncsi vagyok, hogy mit fog ellene kezdeni Luffy Az biztos, hogy nem legyőzhetetlen, ha olyan sokszor elkapták már, de megölni, megsebezni látszólag lehetetlen... akkor viszont hogy kapták el?
Sok a kérdés, szerintem várjunk még ezzel. Az előzetes hype alapján Kaidou nyerne, de ki tudja.
Fehérbajusz vs Cracker, Jozu, Luffy, Jack
Az egy dolog, hogy egyik karakter sincs admirális szinten, de egyik sem marad el jelentősen, Jack biztosan nem, és már Luffy sem. Cracker is sokkal erősebb annál, mint amit Luffy ellen nyújtott, ha nem áznak el a katonái, (ill. nem eszik meg őket, lol), akkor több százat csinálhat belőlük... Jozu meg biztos, hogy hatalmas tank.
Ez a négy karakter szerintem kitesz három admirálist, vagy akörül, és három admirális ellen nincs ember, aki kiállna. Legalábbis szerintem nincs. Az öreg Fehérbajusz egészen tuti, hogy kikapna, de a fiatalról is nehezen tudom elképzelni, hogy ha a 4 megszervezi a támadásait, okosan együttműködnek, akkor győzni tudna ellenük.
Aztán ki tudja, persze.
Én úgy gondolom, hogy valakit megrúgni fénysebességgel elég nagyot szólhatna, elméletileg ennek kellene lennie a legpusztítóbb erőnek...Kaidou nem fénysebességgel csapódott a földbe, de ezt megtornázni vele, lehet még ő is agyrázkódást kapna.
Most, hogy említed Luffy king-kong gun-ját, tényleg érdekes belegondolni, hogy tulajdonképpen egy egész város-részt földig rombolt vele, viszont az ellenfele elég simán megúszta, egy laza eszméletvesztéssel. Doffyhoz hasonlíva a dolgot, aki elég jól bírta Luffy ostromát, úgy gondolom hogy ez is kevés lenne Kaidou ellen, ez pedig egyelőre Luffy végső fegyvere.
Arra azért kíváncsi leszek,hogy Kaido képes regenerálódni ?(elvesztett végtagok visszanőnek )
Mert ha nem,akkor kikapna.
Akainu már Yonko szinten mozog és képessége az egyik legjobb a One piecenál.Szerintem bármelyik Yonko ellen lenne esélye.De 1támogatással nagyobb esélye van a győzelemhez.
Fujitárnak csak annyi dolga van,hogy lassítsa vagy megállitsa Kaido támadásait. Addig Akainu pedig könnyedén szétdarabolja Kaidot testét.
Egyelőre még Akainu szavazok.
Csilla1050
Ez a One Piece. Önmagában az hogy fénysebességgel rúg közel sem elég. Ahhoz hogy tényleg erős legyen az a rúgás ahhoz a sebesség mellett alapból erősnek kell lennie és a Haki is sokat ad hozzá.
Jon
Nem becsülöd le Kizaru erejét? Lehet hogy nem pusztít el városrészeket de a lézere átható ereje mindenképp jelentős. Nagyobb az esély valaki megsebzésére egy átható találattal mint egy tompával.
A másik meg hogy ténylegesen nem Luffy King Kong Gun-ja pusztította el a városrészt hanem az azzal megütött Doffy becsapódása. Ha ezt nézed akkor jóval nagyobb erővel csapódott a földbe mint Kaidou mikor leugrott. És az hogy Kaidou túlélte az "öngyilkosságát" semmit se jelent mert Gedatsu is túlélte ugyanazt csak kapott egy púpot a fejére.
Illetve Kaidou-n van sérülés. Nem csak megölni nem lehet?
dungeonlord
Te még mindig az Akainu Yonkou szinten mozog dolognál tartasz? Ezek után is? Addig ne kezeld tényként míg nem láttuk mit tud de az eddigiek alapján ez nagyon nem igaz.
Hogy a harcokra is válaszoljak.
Kaidou nyerne. Szerintem is 3 admirális kell egy Yonkou-hoz. Főleg mostanában gondolom így mert kezdek hajlani afelé amit Hiei mondott hogy Katakuri lehet Admirális szinten van.
Az öreg és beteg Fehérbajusz nem hiszem hogy tudna nyerni. Azért mégis csak 4 parancsnoki szintű ellenfél. Cracker kekszpáncéllal védhetné mindegyiküket és ha van esze távolságot tart. Jozu és Jack elég nagy tankok ahhoz hogy az öreg és beteg Fehérbajuszt feltartsák. Luffy G4-es Haki-val megnövelt rugalmassága talán a legjobb védelem a rezgések elnyelésére. a King Kong Gun-t meg szerintem egy Yonkou is megérzi. Abban az állapotban lehet Fehérbajusz egyet se bírna ki belőle. Szerintem veszítenie. De miből gondoljátok hogy nem tudott Haki-t használni?
A nagy háborúban pont látszódott, hogy Akainu nincs yonkou szinten. Azon gondolkodtam, hogy Sengoku rangban az admirálisok fölött áll, így akkor erősebb is náluk? Illetve Garp is elég elhatározott volt Akainu megölésével kapcsolatban, amikor utóbbi megölte Ace-t, ami lehet hirtelen vakmerőség, de Garp és Sengoku erejét is szemléltethette ezzel.
Illetve én szeretek mélyebben belegondolni a dolgokba, pl egy Akainu-Aokiji vs Kaidou esetében, hogy mire elég pl a jég Kaidou ellen? Nem tudom elképzelni, pont mint a gravitációt, Kaidou egy emberbőrbe bújt vadállat, fogalmam nincs hogyan tudták elkapni, a látottak alapján meg főleg nem. Akkor ottvan még a "Badass-faktor" mint Shanks esetében, Akainu megtámadja lávával, erre Kaidou "Ez mi? Parázs? Csiklandoz" persze ez szigorúan csak Kaidou esetében, Ace-t asszem pusztán az ölte meg, hogy a gyümölcse erősebb a tűznél, így Hakira sem volt szüksége, hogy megsebezhesse.
Ugrás a fórumra: |