Én nem el tudom képzelni hanem tudom.
Erről szólt a Lola szökése. Chiffon is kényszerházasságban lépett és valószínűleg Praline-t se kérdezte meg.
Az más kérdés hogy Chiffon és Praline jól járt és boldogok lettek.
De BM ezt csinálja ezt tudjuk.
Kíváncsi leszek Zoro kik ellen fog harcolni, de nagyon remélem kap egy igazi szamuráj ellenfelet is, aki kifejezetten kardforgató. Szerintem két harca lesz, az eddigiek alapján ez pedig Drake és King. Drake és Page One egy oldalon szerepelt, Sanji lehet harcol utóbbival, ebből gondolom, hogy Zoronak adott lenne Drake, aki szintén használ kardot. King meg egyertelmű: ha Luffy tényleg legyőzi Kaidot, akkor az első embereinek is le kell tudnia győzni a Yonko első embereket.
Mindenesetre remélem nem Drake lesz az ellenfele, szívesen megnézném, de egy valódi szamurájjal vívott harcát még inkább.
Én eddigiek alapján nem tartom azt esélyesnek,hogy Luffy egyedül képes lenne legyőzni Kaidou-t.Tehát azt sem fogom elvárni,hogy Zoro és Sanji egyedül győze le Queen-t és King-et.Valószínüleg 1-2 ember segíteni fog nekik,de a babérokat ők fogják learatni.Luffy is még csak most győzött le 2 yonko parancsnokot(Katakuri még mindig erősebb mint luffy,szerintem).Egy X-Drake és egy Page One ellen már elvárom,hogy győzenek.(szerintem sokan így vannak ezzel)
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Igen, bizonyos szempontból én is így vagyok ezzel, és bár lehet csak a remény szólal meg bennem, de azt a legkevésbé sem szeretném, hogy akkor Kingék ellen más harcoljon, márpedig valaki biztosan fog. Jó lenne már végre nagyrészt csak a Szalmakalaposokat látni harcolni.
Egyébként talán Hiei írta valamikor, hogy attól még, hogy mindegyik egy rangon belül áll, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne lehetne legyőzni őket. Katakuri például főként a jövőbe látás miatt volt fölényben, ha meg mondjuk Kinget vesszük, lehet fizikálisan erősebb lesz Zoronál, de abban biztos vagyok, hogy Zoro meg jobb kardforgató. Tehát mindig az adott tulajdonságokat kell nézni, vagy legalábbis ezt is erősen figyelembe kell venni.
Nem írtam olyat,hogy más harcoljon velük.Csupán,hogy Zoroéknak segítség kellesz King-ék ellen (Pl.:Nami segített Luffynak).Azt sem jelentém ki,hogy Katakuri csak a jövőbelátásban volt jobb mint luffy.A fegyverzete és a gyümiképessége is jobb volt mint luffyé,ráadásul még a snake-manél is gyorsabb.A harcot pedig nem luffy nyerte meg,hanem Katakuri vesztette el.
(...)
Nem igazán tudom elképzelni, hogy mondjuk Zoro párban harcoljon, bár Sanjival megnézném. Nem is jelentettem ki, javaslom a "főként" szó mélyebb értelmezését. "A harcot pedig nem luffy nyerte meg,hanem Katakuri vesztette el." Aha, magyarul Luffy nyerte meg, köszönjük.
Nem értem mit csámcsogsz olyan kérdéseken, amik mellékesek a hsz szempontjából, de egészségedre!
A fórum lényege,hogy mindenki leírhatja a gondolatait/véleményét bármivel kapcsolatban.Te írtál valami olyasmit amiben én nem teljesmértékben értettem egyett.Ezért leírtam a véleményemet azzal kapcsolatosan.Lehetséges,hogy félreértettem valamit vagy csak szimplán nem jól értelmeztem,de azért nem kellene így letámadni az embert.(bár nem is írtam szerintem olyan hangsúlyba,hogy megsértődj). "A harcot pedig nem luffy nyerte meg,hanem Katakuri vesztette el."-Ezzel azt akartam mondani,hogy nem luffy érdeme az,hogy ő maradt "talpon",hanem Katakuri szégyene.Végig ő írányított és egészen a harc végéig sokkal több ütést adott be neki mint Luffy.Végül luffy került ki mint "győztes",de aki végig nézte a harcot az tudja,hogy ezt a nyereséget egyáltalán nem érdemelte meg Luffy.
Igen,a Katakuris dolognak nem igazán van köze az aktuális témához amiről amúgy is szó esett,de te is ugyanúgy felhoztad akármint én,tehát nem csak én csámcsogtam rajta.
De azt javaslom,hogy felejtsük el és az aktuális témáról írjunk.
Hát...Nem is tudom.Ha Sanjinak szügséke lenne segítségre,akkor szerintem Zoro sem lenne különb.Van némi erőkülönbség köztük és ezért is gondolom azt,hogy Zoro mindenképp jobban fog teljesíteni a harcokban,de ha Sanji kénytelen lesz segítségre szorúlni,akkor Zoro sem lesz másképp.Mivel Queen és King között sincs sok erőkülönbség (hasonlóan hozzájuk),ebből következtetve Zoro is csak egy kicsivel lesz jobb King ellen,mint Sanji Queen ellen.(legalábbis szerintem)
Szerkesztette: Rikiya - 2019.01.30. 19:32
(...)
Egyáltalán nem sértődtem meg, csak nem volt világos, hogy miért nem a felvetett témámra válaszolsz, ha már nyilvánvalóan nekem címezted a hsz-t.
Na igen, ráadásul Zoro és Sanji bőven túlerőben lennének egy ilyen felállásban.
https://naruto-ku...iece/930/9
Lehet én vagyok a vak, de Compote itt nem látszik, később pedig igen. Ebből arra következtetek, hogy más is lehet még a hajón. Ami eszembe jutott még, hogy annyi taktikai érzéke csak van Mamának, hogy ha már egy másik Yonko területére megy, akkor magát bedobja kvázi "csalinak", később pedig megjelenik egy másik BM hajó is meglepetésként. Eleve mondja King, hogy "mit akartok csinálni egy hajóval".
Így van .
Luffy megküzdött 2 Yonko parancsnokkal, és mind 2 elbukott. Katakuri fölényesen elverte Luffyt és Cracker ellen segítség kelett, mint Doffynál.
Zoro újoncként, aki eddig újvilági kishalakat vert el a semmiből az egyik legerősebb parancsnok ellen 1vs1 .Aha.
Ritka szánalmas húzás lenne Odától, ha ezt megtenné.
Feltételes módban írtam, és nem a semmiből, minimum egy harcra számítok előtte, azt pedig dolgozd már fel könyörgöm, hogy két kardforgató harca adott esetben teljesen más lehet, mint pl. a Luffy vs Katakuri. De te vagy az utolsó, akit győzködni akarlak.
Feltételes módban írtam, és nem a semmiből, minimum egy harcra számítok előtte, azt pedig dolgozd már fel könyörgöm, hogy két kardforgató harca adott esetben teljesen más lehet, mint pl. a Luffy vs Katakuri. De te vagy az utolsó, akit győzködni akarlak.
Elárulom a dislike fő okát(Másoknak is pótolom) .Egyetlen szóba összefoglalom :Újonc.
Bármennyire is akarnátok 1vs1 harcokat a főgórék ellen !A szalmakalaposok legnagyobb gyengéje, amit részben Oda is elrontott ,a fejlődés .
Hiába hajóztak hónapokig, hiába edzettek 2.évig .Még mindig újoncnak számítanak az Újvilágban.
Akkor beszélhetünk 1vs1,ha a csapat kb annyit harcolt volna, mint Luffy az egész timeskip alatt .
Várj. 1ember megközelíti azt a fejlődési szintet, amit Luffy kapott .Aki nem más, mint Nami .CSak ő nincs Yonko parancsnoki szinten,sajnos.
Másik probléma, amiről már írtam korábban, az 1milliárdós kalózok .Hiába harcolna egy erős szamurájjal(Gyakorlatilag kivannak herével -.- kivéve 3), ha 2-3 hét után összecsapnak Kaidoval .Kevés lenne.
Mostani parancsnok se 1-2.éve érték el azt, ahol most tartanak.
Luffy mennyi ér Kaido ellen?1ütés.Ennyi.Újonc sose fogja legyőzni az egyik legerősebb Yonkot.
Nagy az esély, hogy neked lesz igazad. De ha ez megtörténik, akkor Fair... ismét.
Remélem Oda tartja azt az útvonalat , amit Marinefordnál, Doffy és Totland láttuk, és nem a semmiből power up kap csapat.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.01.30. 23:21
Én nem becsülném alá Zorot, Oda sajnos elkövette azt a hibát, hogy sem neki sem Sanjinak nem hozott össze egy komolyabb harcot a 2 éves "time jump" óta, aminek az az egyik negatív következménye, hogy behatárolni sem lehet milyen szinten vannak most, ezzel kapcsolatban nem is érdemes találgatni, amíg nem kapnak egy "ower powered" ellenfelet, aki ellen mindent bele kell adniuk.
Ami Zorot illeti, azt a két évet nem egy részeges jöttmenttel töltötte, hanem a világ legerősebb kardforgatójával...
Nem azt mondom, hogy most legyújtana egy parancsnokot főleg nem Kinget, de mindig is határait feszegette minden harcában, és így lépett előrébb, és Wanon jelenleg jócskán akad legyőzendő ellenfél a parancsnokokon kívül is, szóval van kivel edzeni/tápolódni... ;P