Nem értem a nyávogást a suit miatt, szerintem ennél jobban ki se jöhetett volna a dolog Én nagyon jót röhögtem, teljesen az jött le, hogy nem elég, hogy Sanji mindjárt elveri a gyíkokat, de még a gyökér családjára is rá fogja fogni az egészet menet közben. Bárki aki látja azt fogja hinni, hogy a Vinsmokeok voltak azok a raud suit miatt. Ez egyértelműen egy nekik szánt fricska, nem azért csinálja, mert annyira kéne neki az erő. Plusz így az olvasó is végre megtudja, mi az.
Mi más opció lett volna a használatára?
1) Nagyon sarokba szorítják egy harcban, és jobb híján utolsó ütőkártyaként erre kényszerül, megerősítve ezzel az olvasóban azt, hogy hát azért mégiscsak egy Vinsmoke mindenek felett, aki rá van szorulva erre. Még ha fel is lenne fűzve az egész egy "Luffyért mindent" dologra, mint ahogy Chopper is mondta, hogy Luffyért az se baj, ha szörny lesz, akkor is szar lenne látni, arról nem is beszélve, hogy Luffy sem örülne neki.
2) Nem használja soha, és az olvasónak meg örökre rágja a máját, hogy mégis mi lehetett az. Ennek se lenne sok értelme, már csak azért is, hogy akkor már egyszerűbb lett volna Nijinek nem adni neki semmit, Chekhov's gun, ugye. Plusz Sanji mindig is a furfangos, taktikus felét erősítette a csapatnak, idegesítő lenne, ha sosem venné elő ezt csak azért, hogy az ott sem lévő rokonainak feszítsen.
Meg eleve, hagyjuk már az egész Vinsmoke drámát, Sanji kerek-perec megmondta, hogy nem a családjuk, és kész, nem is értem miért feszülnek még sokan ezen. Bennem pl fel se merült, hogy bárki is annak hívná, aztán egy ideig a wikin is az volt a neve, most látom, hogy visszacserélték Sanjira. Még jó, mert ez olyan volt mintha Ace Gol D. Ace-ként lenne fent. Úgy tűnik szólt valaki a szerkesztőknek, hogy se szövegértésük se a konzisztenciájuk nincs a toppon, lel.
Tldr, jó látni, hogy Sanji szarik a Vinsmokeokra és csak magát szórakoztatja azzal, hogy rájuk ken azt, amit tud. Csak aztán nehogy olyan legyen az a Raid Suit mint Reijué.