Miért küzdene meg Marco-val?
One Piece manga
Én őszintén szólva nem tudom miért idegenkedik mindenki attól, hogy Sanji használja a ruhát(már ha az van benne).
Ez elvégre az új világ és egyelőre ő az egyedüli karakter akinek semmi fegyvere vagy gyümölcsképessége nincs, és azért az vicces volna ha csak "rúgdalozással" lenne a kalózkiráy egyik legerőssebb embere a történet végén mert gondolom Oda nem szeretné megbontani ezt a hármas egységet(Luffy Zoro Sanji), így én reálisnak tartom hogy kapjon egy kis poweruppot.Mert lássuk be ebbe a technikába nagyon nincs több. Kingnek a gyümije abszolút nem jön be, biztam benne hogy valakinek ez lesz, de hogy pont az egyik legerőssebbnek...
Mamáékat pedig nem kell leírni, sőt én egy egy szövetséget is kinézek Kaido és a mama között. Mert ha Kinemonék terve sikerül azért jóval több erős karakter áll melettük(Luffy, Law, Kid, Minkek, meg az erős szamurájok) akik simán felveszik a harcot a csapásokkal véleményem és a láttottak alapján, és még ott van a többi szalmakalapos is akiknek Drakeék megfelelő ellenfelek és ha esetleg mégis befut Marco is akkor főleg túlerő. Ezért gondolom, hogy logikus lenne egy szövetség és azért nem hiszem, hogy véletlen nincs a mamánál olyan ember a hajón akit nem lehetne elverni.
Amennyire irritált Tonoyasu most annyira sikerült megkedvelnem. Oda azért nagy troll, Zorot jó parkolópályára állította eddig, de mondjuk attól nem félek, tuti méltó harcot/harcokat fog kapni.
Egyáltalán nem lepett meg, hogy Big Momék Wanora tartanak. Amúgy még mindig nem kinézet és személyiség alapján lesz valakiből Yonko. Big Mom elég idétlen és retardált, de kétségtelen, hogy jogosan Yonko. Amúgy nagyon remélem, hogy van vér a pucájában és elhozta az egész legénységét, ezzel az elszántsággal lehet jobban tisztelném, hogy belátná, hogy komolyabban kellene venni az ellenfelet. Javítsatok ki ha tévedek, de minden adott, hogy Big Mom elhozza a gyerekeit. Ha valami baj lenne Tottolandon Brülé elvileg vissza tudna juttatni embereket a tükrökön keresztül. Az, hogy meg nem láttuk Katakurit meg pár embert attól itt lehetnek, lehet simán hatásvadászatból is. Nekem az teljesen evidens, hogy Katakuri nincs most legelöl, egyrészt lehet átment valami változáson és célszerű később mutatni, másrészt szerintem itt jó pár embert jobban fűt a harci vágy és bosszú. Big Momnak kizárt, hogy baja legyen, rengeteg módon megmenthető.
King démongyümölcse meglepett. Igazából nincs vele bajom, csak kíváncsi vagyok mit hoz ki ebből Oda. Plusz azért a tűzre várnék magyarázatot, mert az számomra nem egyértelmű. Pont a tűz miatt hittem azt, hogy biztos valami misztikus Zoan lesz.
Law sose tanulja meg, hogyha egy Szalmakalapossal van, akkor kizárt, hogy minden a terve szerint haladjon. Sanjihoz kapcsolódóan meg.. igazából már nekem az eleve pozitívum, hogy harcolni akar. Az meg, hogy használni akarja a Germa erejét igazából nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Ez igazából annak a függvénye, hogy mi fog kisülni ebből. Akinek nem tetszik, hogy használja és reméli, hogy besül igazából nem értem. Morálisan semmi nem változik, mert használni akarta. Az egy dolog, hogy Caesar tényleg hatalmas poénforrás lenne az ezen nem változtat. Amúgy már nagyon érik, hogy tudjunk róla valamit, szóval lehet tényleg igaz lesz, amit Tapion írt. Jinbe sorsa érdekel a leginkább, meg azért a Germáról sem ártana hallani, hogy mi lett velük.
Személy szerint örülnék a szalmakalapos flottának, de ők sem egyik pillanatról a másikra lesznek itt, szóval ez egy nagyon jó kérdés. Ha a nagy csata később lesz simán lehet rá esély, de ha ma, akkor nem hiszem. Eleve nem tudom mennyire vannak képbe a történésekkel. Egy biztos, Oda tényleg nem a levegőbe beszélt arról, hogy mi lesz Wanon.
Kristof, szerintem Brülé képességének van valamilyen hatótávolsága.
Külföldön amúgy nagyon rápörögtek arra hogy King lángjai a firefox style-ból fakad, mert láttunk rajta egy katanát. Én személy szerint ezt nem nagyon hiszem de egyelőre vagy ez vagy pedig a testében lángdialok vannak (teszem azt ha tényleg az égi szigetek egyikéről van, akkor még illene is rá)
Ha Katakuri és Cracker nincs ott arra az lehet a leglogikusabb magyarázat hogy még nem épültek fel. Elvégre ők nincsenek hozzászokva az ilyen mértékű sérülésekből való felgyógyuláshoz.
Rikiya
Azt hiszem mondták hogy a tanács több napos.
Illetve benne voltak a manga-ban hogy mi történt szóval valószínűleg már véget is ért a tanács. Tehát a tengerészet szabad.
Marco15
Ez egy nagyon jó ötlet. Nekem is ez volt az egyik tippem még régen.
Gerigo
Én is emlékszem erre az öt repülés képességes dologra.
De az nem az addig megjelentekre vonatkozott?
Mert CC, Kabu, Brian is repül. Ezzel máris 8 van.
Sőt azt hiszem Enel is repült de ebben nem vagyok biztos.
Reagens
Miért lenne vicces?
Pl.: Garp fegyver és gyümi nélkül csak az öklével lett a tengerészet legendája és fénykorában nagyon esélyes hogy Yonkou közelben volt.
kristofkristof
Brülée képességének biztos van egy hatóköre.
Különben már rég meg lett volna orgyilkolva a VK vezetősége stb.
Talán említik is hogy a hatóköre pont lefedi Tottoland-et.
Ami Sanji-t illeti. Ha jól mondják itt a fórumon és azért veszi fel a ruhát hogy ne ismerjék fel és kiderül hogy nem harci ruha van benne akkor számomra Sanji nem sérül.
Ellenben ha a ruhában fog ezentúl harcolni akkor az az egy dolog pusztul el Sanji-ban amit kedveltem és tiszteltem benne.
Arról ne is beszéljünk hogy egyértelműen kiderülne hogy Sanji annyira lemaradt Zoro mögött hogy csak a Raid Suit-al képes az ő szintjén maradni. :/
Tudjátok srácok,hogy én minek örülnék?Ha luffy egyes egyedül,szemtől-szemben fogna megküzdeni Kaidouval és végül EGYEDÜL fogja őt legyőzni.Onnantól már biztos,hogy bizony Luffy már Yonko szintű karakter és a VK-nak meg a többi Yonkonak lesz mitől tartaniuk.
Arról ne is beszéljünk hogy egyértelműen kiderülne hogy Sanji annyira lemaradt Zoro mögött hogy csak a Raid Suit-al képes az ő szintjén maradni. :/
Rikiya
Azt nagyon meg kéne magyaráznia és irtóra előkészítenie Oda-nak.
Hisz Luffy G4 csődöt mondott Kaidou ellen. És ha még fel is tesszük hogy Kaidou nem tud Ébredést akkor is ott van az hogy emberi alakban alázta és még a Hybrid formát se használta.
zakary
Én nem összehasonlítottam Garp-al hanem arra hoztam példának amit Reagens írt. Azt mondta esélytelen (pontosabban azt hogy vicces a feltételezés) hogy valaki fegyver és gyümi nélkül az Újvilág nagyjai között legyen. Erre mondtam példának Garp-ot aki ott van. Sose volt nála fegyver és a neve Garp az Ököl eléggé sugallja hogy pusztakezes.
Sőt eddigi megmozdulásaikor is mindig pusztakézzel cselekedett.
Nem mondtam olyat hogy degáz. Egyrészt mert ez a szó (nem is szó mert nem létezik) önmagában is gáz.
Másrészt megmert nem válna Sanji a szememben gázzá se semmivé csak egyszerűen érdektelenné. Sose vonzott a karaktere de a stílusa (önerőből puszta lábbal fegyverek nélkül) viszont tetszett.
Azt pedig hogy a ruhafelvétel milyen hatással lenne a Sanji-Zoro erő egyensúlyra azért mondtam mert pár hónapja nagy téma volt hogy Sanji még mindig közel áll-e Zoro-hoz vagy sem.
Az meg hogy Zoro mire menne kard nélkül egy másik téma. Ő kardforgató. Ez a harcstílusa. Egyébként kard nélkül is ott van még a Mutoryuu-ja.
Szerintem Big Mom a legénységének minden tagját elhozta magával, csak szimplán hatásvadászat -és drámai okok miatt nem láttuk Katakurit -és Crackert, ahogy kristofkristof is írta.
Plusz lehet, hogy itt Wanon lesz egy hatalmas háború, és akkor már csak elvből is itt lesz a két legerősebb parancsnok.
Én valószínűbbnek tartom, hogy Big mom összefog Kaidou-val, és akkor Luffy minden szövetsége megjelen, és akkor kitör egy olyan háború, amit most még el sem tudunk képzelni.
De az is lehet, hogy a Tengerészet egy harmadik félként fog csatlakozni később, és akkor a legvégső háború fog kirobanni, tehát egy Tengerészet/Világkormány /Égisárkányok vs Big Mom&Kaido vs Szalmakalapos flotta.
Ez azért nagyon durva lenne.
King gyümölcse egy kicsit csalódás, azt hittem mitikus-Zoan használó lesz.
Én például kimondottan örülök neki, hogy Sanji felveszi a ruhát, ki tudja milyen bad-ass lesz. Meg a változatosság kedvé-ért is jó lenne.
Zoro kard nélkül se gyenge, elég neki egy fogpiszkáló és azzal is repülő vágást csinál. Visszatérve Big Momhoz, arra nem gondoltatok, hogy ez az egy hajó csak elterelés? A hajón egyértelműen nem volt ott Katakuri, Cracker, Brülé. Kizártnak tartom, hogy azóta ne épültek volna fel a harcból. Én arra gondoltam, hogy egy kisebb csapattal már behatoltak Wanóra, ezek a karakterek meg pont azok, akik kikaptak Szalmakalapostól és valszeg Big Mom utasithatta őket egy küldetésre. Cracker amúgy is jól tudja álcázni magát, bármilyen alakot csinálhat kekszből. Katakuri a jövőbelátó képességével el tudja kerülni, hogy észrevegyék. Belenéz a jövőbe, ha valahol felismernék, csak elkerüli azt a helyet, helyzetet. A legnagyobb ütőkártya jelen esetben Brülé, mert ha ő bejut Wanóra, akkor az egész Big Mom sereget képes beszivárogtatni az országba. Én ha biztosra akarnék menni, legalább is csak elterelésnek használnám azt az egy hajót Big Mommal és pár erős kölyökkel. Akkor rá terelődne Kaido figyelme, hisz ott van Big Mom és a fő hajója. És ezalatt Brülé bejuthatna minden feltűnés nélkül Wanóra. Ha Brülé képessége kihat egész Tottlandre, akkor valszeg egész Wanót is lefedheti. Lehet be se kell lépnie a szigetre, már a partról számitva is aktiválódik mondjuk néhány kikötőváros tükre. Ha értitek mire célzok ezzel. Rengeteg lehetőség van benne.
Hát az egész legénység nem fér fel erre az egy hajóra szóval vagy jön még kissé távolabb a flotta vagy csak a gyerekeit és a legénysége krémjét akik még felfértek a hajóra hozta el.
King gyümölcse nekem tetszik.
Bár nekem is megvolt a csalódás érzetem de az csak abból fakadt hogy megbukott a teóriám Azt viszont kiheverem
Ban
Ez nagyszerű ötlet. Hogy is nem jutott ez eszembe.
Amint Brülée hatósugarába került Wano néhány tükre a BM kalózok nagyja be tud szivárogni.
Szép volt
De ha itt lesz Hundred Beast kalózok vs BM kalózok akkor akárki is nyer ne a fáradt sérült győztest verje le Luffy hanem gyógyuljanak meg és pihenjék ki magukat bőven addigra.
Ugrás a fórumra: |