Big Mom hajóján ti láttátok Katakurit? Még lábadozik..?
Nem, és nem .
Szerintem Katakuri védi Big Mom szigetét .Mert nem elég, hogy Luffyék 1/3 sereget legyőzték, de még Morgans kihirdette a birodalom gyengülését.
Ha ott lett volna,akkor Kinget megállíttota volna ,mint régen Luffyt,amikor a fotót akarta széttörni .
Ott van Smoothie,aki Katakuri után az egyik legerősebb Édesség Parancsnok.Perospero is ott van,Daifiku és Oven is.Jó,king erősebb lehet náluk,de azért ilyen könnyen letaszítani őket a vízbe,azért az már egy kicsit durva.Lehet,hogy megállította volna Katakuri,lehet,hogy még neki sem sikerült volna,ki tudja...
King gyümölcsformájának megjelenésével hivatalosan is megbukott az a teóriám hogy a 3 Csapás és Kaidou a Zoan különböző formáit (Normál, Ragadozó, Ősi és Mitikus) fogják birtokolni.
Kár de tetszik a gyümöje. Amit viszont nem értek az az hogy miért lángol?
Sanji-ról inkább nem is mondok semmit.
Egyetértek Hiei-el és régebben mikor Sanji megkapta ki is fejtettem hogy mi és miért történne a szememben a karakterével ha felveszi.
Mekkora lenne már ha a családja csak szívatásból adta volna neki és valami bohócruha vagy szakácskötény lenne csak benne.
Rikiya
Ebben dungeon-nak van igaza.
Katakuri meg tudta volna (talán) állítani King-et.
Egyszerűen csak a jövőbelátás miatt.
Pár hónappal ezelőtt volt vki (nem dungeon még mielőtt magára utalna), aki azt jósolta elsőre, hogy a BM kalózok megtámadják Kaido-t és ezek ketten fogják legyengíteni egymást, amiből Luffy fog nyerni. Én őt (meg még pár ember) kiröhögtem és nem hittem volna, h Oda meghúzza ezt, aztán mégis megtörtént, szal szeretnék tőle elnézést kérni.
Ezt még mindig esélytelennek tartom.
Esélytelen hogy egy Yonkou vs Yonkou harc kimerült győztesét győzné le.
Ha lesz is Kaidou vs BM akkor is a győztes bőven fel fog szerintem épülni mire harcol Luffy-ékkal. Szerintem ez max a szökésre fog esélyt adni.
Szerintem mindenidők egyik legjobb harca lenne egy Yonkou vs Yonkou.
Rikiya
Ebben dungeon-nak van igaza.
Katakuri meg tudta volna (talán) állítani King-et.
Egyszerűen csak a jövőbelátás miatt.
Nem mondtam,hogy nincs igaza,de konkrétan nem lehet előrejósolni,hogy "mi lett volna,ha..." .így van ez akkor is ha Katakuri is ott lett volna azon a hajón.Igen,ott van a jövőbelátás,de ki tudja,hogy King-nek még milyen képességei vannak.
Azt én sem értem,hogy miért lángol.Volt régebben egy kis vita arról,hogy az emberi formában lévő king-nek miért vannak szárnyai és,hogy van-e valami közze a képességéhez.Akkor sokan azt mondtuk,hogy nincs mivel a Zoan testrészek nincsenek jelen az emberi formában,de King-nél mindkét esetben jelen van,tehát akkor tényleg megcáfolható ez az állítás.
Valamelyik fejezetben már szívesen elárulhatná Oda,hogy mekkora lesz King és Queen vérdíja.
Igen igen.
Én is úgy értettem hogy ezt az első lökést tudta volna megállítani.
Aztán lehet King sikerrel jár.
Bár lehet hogy Katakuri is a hajón van valahol.
BM helyében biztos nem a legerősebb emberemet hagynám otthon.
Meg hát hogy mi lesz BM-al. Érdekes.
Igaz is emberi alakban is ott volt.
Akkor lehet a fajához fog kapcsolódni vagy ez egy egyéni képesség.
Már én is éhezem a vérdíjakra.
De nem csak King és Queen-ére. Az összes jelentősebb karakterére akinek van vérdíja.
Szerintem King vérdíja olyan 1.350.000.000 lenne,Quenné pedig 1.150(250).000.000.
Erre a King és az Impel Downos sztorira is kíváncsi lennék,hogy miért van olyasmi ruházata mint Shilliewnek és Magellan-ek.
De most hogy Big Mom és a csapata jelentősebb része elhagyta Whole Cake Island-et, elképzelhető hogy a tengerészet megrohamozza a szigetet, ugyanis tudják hogy Big Mom nincs a szigeten mivel nyílt csatornán beszélt Kaidoval, így itt lenne a tökéletes alkalom hogy meg gyengítsék egy Yonko hatalmát. + szerintem rá is férne a tengerészetre hogy végre megtegyék az első komolyabb lépésüket a Yonkokkal szemben. Miután Akainu lett a Fő Admirális, áthelyezte a tengerészeti bázist Grand lineról az Új világba hogy közelebb legyen a Yonkokhoz. Akainut ismerve kétlem hogy kihagyna egy ilyen lehetőséget.
Hát igen.De ezzel még inkább azt bizonyítsák,hogy egy Yonkou ellen+még a főbb tisztek/parancsnokok ellen nem lenne sok esélyük,főleg ha azok hazai pályán vannak.
A tengerészet épp világtanácsozik, ők sem küldhetik a teljes erejüket. Szerintem ebből nem lesz semmi, inkább azt tudom elképzelni, hogy valamiképpen Wano és Reverie lesz összekötve.
Big Mom-nak nem csak édességparancsnokai vannak.Igen,magában Oven-ek,Katakurinak és Crackernek nincs sok esélye az egész Tengerészet ellen.De srácok,ott van a BM flottája ami simán vetekszik a Tengerészet flottáival.Big Mom-nak van még vagy 40-50 gyerek,sőt még unokái is vannak.Kitudja,hogy azok mire képesek.Igen,mivel maga Big Mom nincs ott,így sok esélyük lett a tengerészetnek,de attól még nem lesz olyan könnyű dolgok.
A világtanács sem tart örökké,sőt a nevében is benne van,hogy "tanács",tehát összegyűlnek megbeszélni a dolgokat,ami valószínüleg pár óra alatt letud zajlani.