Ha nem akarja Oda elrontani Sanji karakterét, akkor tényleg CC lesz abban a dobozban. Nagyon hirtelen eltűnt. Kíváncsi lennék az arcokra, amikor meglátják
One Piece manga
Aki esetleg nem olvasta volna az okfejtést az ötletgazda tollából, itt elolvashatja:
Szellem a palackban:
https://www.narut...post_65289
És nagyon nagyot fogok röhögni, ha bejön.
Miért rontaná ezzel el a karakterét? Ennyi erővel a Pop Greenek meg megrontották Usoppot XD
Már így is felülmúlta az egész családját, nem látom miért ne használhatná a Raid Suitot.
Page One nagyon kretén ezzel a munkával egybekötöm az ebédet típusú hozzáállásával.
Toko lehet hogy Ebisuból lett kiemelve Komurasaki által?
King rucija egy Pteranodonon, ez már megérte, ennek ellenére nem hittem volna hogy ezt a gyümit kapja.
Remélem Snack is ott bújkál valahol a Queen Mama Chanteren, mert nagyon érdekelne mit tud.
Hát erre én csak annyit tudok mondani hogy a szükség nagy úr. Háborúban meg pláne. Szerintem a karakter ereje egy ideje megrekedt ezért kapta a ruhát.
Utálja őket, megtagadta őket, de mégis megmentette őket. Mert a biológiai családja.
Szerintetek ha Nami vérben fürödve síkit miközben mondjuk Queen (úgy is mindenki azt akarja hogy vele fightoljon xd) fojtogatja, szerintetek nem lép túl a saját gőgjén és veszi fel a powerupot? Azok érdekében akik igazán fontosak neki szerintem ugyanúgy megérné.
Ha nem jön a CC-s elmélet akkor szerintem elkönyvelhető hogy felveszi. Persze az is lehetséges hogy CC meg a ruha is benne van de ez a legvalószínűtlenebb.
Ezer sebből vérzik mert óriási elvárásokat támasztottak az irányába A OP közösség maga a Vinsmoke család
Én is úgy tekintem hogy Sanji lezárta a családja elleni érzéseket, persze nem lesznek újra család, de hogy megszégyenültek és segítségre szorultak elég bosszú volt. Az is lehet hogy a Suit már gyerekkorukban elkészült, sok oka lehet hogy neki mért készült el "mégiscsak", persze nem örülnék én sem ha nem saját erejét használná, de a tüzes láb már kevés önmagában, mindenkinek a csapatban van vagy gyümölcse, vagy fegyvere, neki meg csak a kettő lába, nem bánom ha lesz harci eszköze. Jobb szeretném mint CC-t, de persze az viccessé tenné a sztorit.
Pont ez a jó Sanjiban, hogy csak két lába van. Ezért menő, hogy ilyen erős, mert míg másnak gyümölcsre volt szüksége neki elég volt a lába.
Az pedig baromság, hogy ez kevés. Ott a haki a rokushiki és még ki tudjam ilyen technika van, amihez elég a puszta tested.
Garp is pont ezért félelmetes minden nélkül vált legendává.
Viszont Garp tengerész. A világkormány tudja direkt módon Rokushikire oktatni az embereit viszont szerintem a kalózoknak erre nincs lehetőségük.
Pont ezért néztünk/néztem én legalábbis nagyot amikor Sanji és Luffy reprodukálni tudták a Sorut (vagyhátis a G2 első megjelenésénél hasonlított rá) és Geppot maguktól.
Nem tagadom egy lángoló Rankyaku jólállna Sanjinak, a tekkai is hasznos de azt szerintem egy erősebb kötésű harcos stílusához illik, a kami-e és a shigan pedig Sanji szempontjából irreveláns lenne. A rúgása már így is olyan erejű mint egy shigan szal ha tanulna rokushikit sem hinném hogy lenne egy ilyen lábra kifejlesztett shigan (lábujjas shigan? )
Hakija meg már van, az nyilván fejlődni fog harcok közben, de nem 2 chapter alatt fog nagyot lépni előre hanem passzívan fejlődik szerintem.
Hát februárban majd kiderül..
CC-s ötlet nekem nagyon tetszik, jobban mint a ruha bár arra is kíváncsi lennék. Valahogy azért valljuk be Sanjinak nem illik ez az átváltozásos hercehurca már a Germánál se tetszett.. CC ha kijönne a palackból azért is jó lenne mert gyors lerendezhetnék a dolgot Page One-nal (alapból olyan karakternek tűnik aki nem fog sokat szerepelni) és gyorsan kereket is oldhatnának..
Big Mom hajóján ti láttátok Katakurit? Még lábadozik..? Vagy Mama lefokozta mivel veszített? Érdekelne hogy mi lehet vele. Ha most Big Mom totális vereséget szenvedne (esetleg úgy mint fehérbajusz) akkor lennének itt érdekes dolgok.. Kaido vereségére kevesebb esélyt látok, inkább gondolom úgy hogy Big Mom a vesztébe rohan Kaido pedig max elhagyja a szigetet... Wano felszabadítása sokkal nagyobb mint ami eddig történt, nem egy Alabasta szint. Épp ezért én megmondom őszintén hogy úgy látom hogy ennek a fejezetnek (az eddigiektől eltérően) nem happy end lesz a vége. Még egy Buster Call se lepne meg.
Ja és még egy dolog.. Szó volt róla hogy ez most Zoro fejezete lesz, ő fog majd a szamurájok földjén nagyot mutatni. Hát már egy ideje ott vannak és még mindig semmi.. Ehejett Sanji került reflektorfénybe.
Nektek tetszene egy olyasmi megoldás mint Water 7-nél? Hogy mindenki kap egy kis 1v1-et? Én nagyon adnám.
Tipikus BB lenne, bár nem hinném hogy a Soul Kinges eset után ne lenne máshova rejtve. Sőt, még az is lehet hogy magával hozta Kaidohoz egy esetleges üzlet reményében hogy ha a B tervet kellene használniuk. A vízbe süllyedésből amúgy kíváncsi vagyok hogy másznak ki, vagy hogy húzzák ki Mamát. Még kisbetűvel se tudom írni mert akkora, nem hogy valaki olyan aki nem gyümihasználó kihúzza a vízből..
Érdekes okfejtés a Caesart illetően a palackban, de Luffy mondja, hogy nem tud rájönni, hogy hogyan működik az a dolog, és valószínűleg csak Sanji tudja használni, vagyis próbálkozott ő mindenhogyan, nem tudta kinyitni, ha Sanji tudja csak használni, akkor nem valószínű, hogy Caesar lapul benne, mivel nem hiszem, hogy ha a Germa valóban Caesart préselte bele, akkor bíbelődtek volna még azzal is, hogy csak Sanji tudja majd kinyitni. Értelmetlen lenne, de ettől függetlenül érdekes elmélet, és lehet benne valami.
Rikiya írta:
Nem hiszem,hogy magával hozta volna.Képes lenne egy poneglyphet odaadni Kaidou-nak,csak azért,mert Luffy fejét akarja?Ezért ennyire nem ostoba Big Mom.
Ugrás a fórumra: |