Rikiya: Én értem mit mondasz, csak sajnos pont ebből látszik hogy közelébe nem mentél egyik databooknak se. Nem következtetek semmit, azt írtam ami ott le van írva. Olvasd el a databookot és meglátod, mert most így az alapján tapogatózól amit mástól hallasz.
A hibák amik előfordulnak a databookban olyan hibák amik a mangában is előfordultak. Mondjak néhányat? Nem kell annyira megerőltetnem magam. Flampe 33. nővér, Avalo Pizarro 2. hajó kapitánya, Bege 5 éve a BM kalózok csatlósa, Bege vérdíja 3 milliárd belly. Ezek mind tévesen leközölt infok a mangában amik ki lettek javítva.
A Jinbés dolognál meg konkrétan leírtad a lényeget. Hogy neked nem elég ennyi, de másnak igen, akkor kérdem én szubjektív véleményt miért vonsz kérdőre ?
Tapion: Rengeteg ilyen van a sztoriban. Shiliew -Shiryu stb. Szerintem felesleges emiatt minden infot nem létezőként kezelni csak mert a databookban van. Pont azért van a databookban mert Odának nem volt ideje kitérni rá és mert valszeg a sztori szempontjából nem mérvadó. Ez a Jinbe-s dolog esetében úgy fejeződik hogy hogy egy megerősítést kaptak azok akik már tagnak kezelték.
A nevek máshogy írása szerintem amúgy a fordítók hibája.
Szerkesztette: Germa66 - 2019.01.03. 16:01