Miért lenne ettől Yonkou? Cracker katonái akarat nélküli bábok. Tökéletesek egy báb mesternek. Legalább is nem hiszem, hogy rendelkeznének önálló akarattal. Míg más emberek katonák rendelkeznek és még is vannak olyanok, akikre így is hatással van lásd Dressrosa királyi sereg és Riku.
Luffy ellen is a szúró támadások hatékonyak ez szerintem Crackerre is igaz. Elvágni vagy átszúrni könnyebb egy kekszet, mint szétzúzni. Itt most ökölre gondolok nem egy hatalmas pörölyre. Luffy is a keksz katonával ütötte ki őt nem? A katona nem tört szét és az sebezte meg végül Crackert. Bár ebben magam se vagyok biztos, lehet nem így volt.
Azzal egyetértek, ha nem képes irányítani vagy legalább semléegesíteni a katonákat nincs esélye.
Arra gondoltam, hogy ha képes irányítani több tucat ilyen erős harcost, az már bőven Yonkou szint, azonban igazad van, hogy Cracker katonái bábok már eredetileg is, nem összeegyeztethetőek/összemoshatóak azonos erejű emberi katonákkal. Doffy biztosan nem tud 20 (majdnem) Luffy G4 szintű embert irányítani (igazából egyet sem, ezt láthattuk), de Cracker katonáival kapcsolatban... ki tudja.
Akkor igazából csak azzal nem értünk egyet, hogy képes-e erre. Erre meg nem kapunk választ, valószínűleg soha
Ha képes irányítani a bábjait, Crackernek esélye sincs, ha nem képes, akkor meg Doffy kapna ki rövid úton. Egyszerű a történet.
Aztán hogy melyik az igazság, az egy jó kérdés.
1. Doffy képes repülni, ez azt jelenti, hogy képes elmenekülni, ill. távolsági támadásokkal operálni... de az overheat-et, ami látszólag az egyik legerősebb támadása, meg az összes többit is, szerintem Cracker brutális hakija ki tudja védeni, meg a páncélja, amiből annyit csinál, amennyit akar. Az viszont tény, hogy ha tartja a távolságot, Doffyt nem biztos, hogy el tudja találni Cracker... de Doffy sem tudná őt, azért a legtöbb támadása neki is közelharcban van.
Ha valakinek erősebb a hakija,az még nem azt jelenti, hogy nem képes Cracker kekszkatonát összedarabolni.
Az alap kekszkatonákban nincs haki,max a főtestben,amiben Cracker van.De azt egy idő után Doffi könnyen szét tudja szedni az ébredéssel.Ahogy Hiei is leírta,Cracker a közelében se tud menni Doffihoz az ébredés vagy a parasita képessége miatt.
2. Doffy irányítani tudja a fonalakkal talán a katonákat... de ezzel én nem értek egyet. Luffyt sem tudta G4-ben irányítani, sőt, Law-ot sem tudta... szerintem egy bizonyos szint fölött erre nem képes.
Doffi sokkal erősebb ellenfelek írányitott,ha Sanjit vagy Jozut megfogott(Kalitka nélkül),akkor a kekszkatónák nem jelentenek problémát.Minél többet idéz Cracker,annál erősebb lesz Doffi serege.Doffi szívóssága és képessége miatt esélye sincs és az ébredés ellen a hakija nem tudja végtelenség védeni.
Szerintem Doffi szándékos nem használta Law ellen.Inkább személyesen akarta megölni az árulása miatt.
Luffy Gear 4 Haki borította be és talán kalitka miatt nem tudta erősiteni a parasíta képességét .
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.11.19. 12:13
Ahhoz hogy elpusztítsa Cracker kekszpáncélját az kell hogy áttörje az acél kemény (vagy hogy fogalmaztak) kekszpáncél Haki-s megerősítését a testi erő + gyümi támadás + Haki kombinációval. Szerintem ez Doffynak nem menne. Luffy is képes volt hárítani Doffy csapásait.
Az igaz hogy Doffy képes arra hogy megáll valahol a húrjain ahova Cracker nem ér el (már ha nincs Crackernek távolra ható támadása). De ez elég gyáva lépés és csak patthelyzetet tud így létrehozni.
Az is igaz hogy ha Cracker nincs a páncéljában akkor Doffy Ébredéssel könnyedén megtámadhatja a testét a katonák megkerülésével és az Doffy győzelmével végződne. De nem hiszem hogy ki képes kényszeríteni a páncélból.
Pontosan így lenne Jasek erre írtam, hogy ha türelmes Mingo elfogy Cracker hakija neki pedig nem kell hakit használnia. Csak erőltetni, hogy Cracker pazarolja. Ha nem használ hakit, akkor a képessége ellene dolgozik. Ha pedig nem használja a katonákat hátrányba kerül.
Viszont, ahogy Jon is írja ezt sose fogjuk megtudni. Én csalódtam Dofflamingoban, de azért annál többre tartom, mint hogy Cracker ellen kikapjon, annak ellenére, hogy Luffy 2v1-ben tudott csak nyerni.
Egyébként ezért utálom ezt a témát és ezért is írok ide ritkán. Az egész spekuláció és nem lehet tudni, hogy a képességek hogyan reagálnának a másikéra.
Ez tény, a OP-ben olyan behatárolhatatlan képességek vannak, hogy csak nagyon lebutítottan találgathatunk.
Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ha Doffy tudja irányítani Cracker katonáit, akkor simán nyer, ha nem, akkor viszont esélye sincs. Ezt fölösleges továbbmagyarázni, dungeon, hogy ébredés, meg parasite (Sanji jóval gyengébb Crackernél, Jozu meg a háborúban volt, amiről már sokszor mondtam, hogy én nem indulnék ki belőle), meg kalitka (1v1-ben semmit nem jelent, tök mindegy, hogy Cracker nem tudja magát kivágni belőle, elég ha közben megveri Doffyt, a kalitka nem tud olyan gyorsan zsugorodni, hogy összevágja Crackert), meg haki, meg akármi Ha nem tudja irányítani őket, esélye sincs áttörni több tucat-több száz páncélján, esélye sincs. Ha viszont tudja őket irányítani, akkor Cracker megszívta.
Vannak elképzeléseink, hogy milyen erős Sanji, Doffy erejét meg ismerjük.
Jack ugye egy igazi Berserk állat...
Szerintetek letudná győzni ezt a két karaktert egyszerre?
Őszintén, szerintem nem. Doflamingo ha le tudja győzni Crackert, aki a yonkou parancsnokok közül biztos, hogy a gyengébbek között van, akkor az csak azért van, mert bábmester, és irányítani tudja a harcosait (de szerintem nem tudja). Tehát én Doffyt parancsnoki szint alá tenném. Sanji nem gyenge, én Oven szintre tenném, de... azért ez még Crackertől is messze van, nem is kicsit.
Jack meg az eddig látott legnagyobb tank. Valószínűleg nem kapnának ki hamar, a látottak alapján Jack 100% izom, elugrálhatnak-repülhetnek előle, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy van olyan támadásuk, ami komoly kárt tudna tenni Jackben, nemhogy kiüsse.
Szóval szerintem Jack nyerne. Egyszerűen a karakter a tank könyvtári definíciója, Sanji rúgásai meg Doffy húrjai szerintem semmi komolyabb kárt nem tennének benne (ébredéssel sem). Azt persze megint megcsinálhatja Doffy, hogy elrepül, meg tartja a távolságot, de nem látom értelmét, akkor mindenkivel megcsinálhatná ezt, aki földhöz van kötve
Szóval Jack nyerne, nem gyorsan, lomhább, komótosabb, mint a másik kettő, de ha párszor eltalálja őket, akkor nekik annyi, ők neki meg nem hiszem, hogy tudnak ártani.
Szerintem viszont shirohige nyerne úgy gondolom hogy ezek közül bárkit eltalálna közvetlen közelröl az már nem tudna tovább harcolni talán jack az egy kivétel.
Whitebeard vs. Jack, Cracker, Jozu, Luffy
Esetleg ha fiatal és egészséges lenne Fehérbajusz, akkor talán elbírna még akár 4 admirális szintű karakterrel is. Egyébként esélytelen.
Akainu, fujitora vs kaido
Ez még túl korai, még azt sem tudjuk, hogy Kaidonak van egyáltalán gyümije.
Ha pedig Kaido csak fizikai erővel rendelkezik (kétlem), akkor valszeg admirálisok nyernek, mivel Kizaru-t el se találja, Akainu meg lávával elkaphatja.
Az igaz, hogy nincsenek Admirális szinten, de azért ez szerintem mégis csak túl sok, főleg, hogy a Marinferdo Shirohigéről beszélünk.
Bivaly erősek Shirohige támadásai, de se Jacket, se jozut nem tudná kiütni 1 ütésből, Cracker meg távolságot tud tartani amíg a másik három harcol, és támad a keksz-katonáival, és akár a támadás előtt a keksz-katonák Fehérbajusz elé állhatnak, és valamivel csükkentik a támadás erejét, és így a másik három több ütést is kibírna, és ha minden a 4-en eltalálják Fehérbajuszt, akkor az igen kellemetlen lenne neki is xD
Akainu, fujitora vs. Kaido:
Egyiknek sem ismerjük a valódi erejét, de szerintem Kaido nyerne, mivel szerintem az ő legyőzéséhez 3 Admirális kell...