Ezeket régen csinálta, és lezárt "sikertelen" kísérletek lettek.
Persze lehet full gonosz, de lehet hogy csak naiv volt pályája elején.
A végén még kiderül ő maga a gorosei főnöke.
One Piece Teóriák
Ha valóban ő kísérletezett Mamán az elég gonosz, mivel egy élőlényről van szó. Kumán is kísérletezgetett. Szóval semmiképp sem szent, ezt eddig is kiderült.
A Gorosei meg nem tudom, hogy jön ide, egyértelműen kiderült ki a vezetőjük. Nem hiszem, hogy Im-sama lenne Vegapunk.
Eddigi infok alapján Vegapunk egy normális ember, mint Fujitora vagy Sengoku , és messze felülmúlja Ceaser tehetségét, aki még normálisan se tud copyzni .
Azon se lepődnék meg, ha Vegapunk még ellenszert is készített , hisz Tashigi már rég elvitte azokat a gyerekeket, akik ehhez a projekthez köze volt .
A személyiségét illetően én korainak érzem ezt a következtetést, mert gyakorlatilag csak Caesar szemszögéből láttuk. Nehéz megmondani Vegapunk szándékait valóban úgy tűnt, hogy megállítja CC-t, de valódi okát nem tudjuk. Simán lehettek hátsó szándékai.
Egy biztos egyre közeledik a megismerésének pillanata.
Sanji apja elmondása szerint a tengerészet el akarta fogni az összes híres tudós , és ő bár sikerült elmenekülnie, de Vegapunk elfogták .
Azóta pedig nem tudjuk, hogy milyen kapcsolat van Vegapnuk és a tengerészet között. Raboskodik vagy csatlakozott.
Jelenleg Vegapunknak szabad keze van , hisz ő megakarta állitani CEaser fegyverét és sikerült megállítani a Smiley és óriási projektet .
Kuma pedig nagyon rossz példa Hiei, mert Kuma önként jelentkezett ahhoz projekthez .
Bm pedig kérdéses, mert ott eltudom képzelni, hogy anno az elrablása alatt nem volt szabad keze ,mint most .
Nem tudjuk, hogyan lett Kumából Px-0 csak, hogy a megmarad emberséget is kiölte belőle Vp miután alkut kötött Kumával.
Nem állította meg, mert Caesart felrobbantotta. Ha megállította volna, most Punk Hazard nem olyan lenne, mint amilyen.
És Vegapunkot azért kapták el, mert illegális kutatásokat végzett Judge-al. Az életet kutatták, amiből megszületett a Sad és a Klón technológia. Valszeg az óriás kutatás is ide tartozik. Nem tudom már a nevet, de valami eredet gyár vagy mi volt a neve.
Az egyetlen probléma Mamával, hogy született pusztító a neve. Ami eléggé arra utal, hogy ő így született és nem kísérlet eredménye.
Dungeon
20.-jára ismét: SMILE a mesterséges gyümölcsök neve, Smiley a Shinokuni+Axolotl gyümölcs (Caesar háziállata)
Amikor mindig kérdezed hogy Rikiya-ék miért dislikeolnak, az emberek fele nem érti mit mondasz mert rossz megnevezéseket használsz mint például ez.
Nehéz bármilyen következtetést levonni, hisz a történet során még soha nem találkoztunk vele "személyesen". Tudjuk kikkel dolgozott, honnan származik, miket alkotott, de hogy mi célból kutatott, nem tudjuk.
Bár inkább a morálishoz billeg a mérleg, mint sem a morálisan megkérdőjelezhetőhöz. Például ő nem akarta belevonni a gyerekeket a gigantifikáció projektjükbe, míg Caesar szemrebbenés nélkül megtette.
Mindenesetre én is úgy vagyok ezzel, hogy nem ismerjük a valódi szándékait, sőt ő magát sem ismerjük, még csak nem is láttuk. Tehát maradjon még kérdéses.
Germa66
Én már egy jó ideje nem dislikeolok senkit.
Big Mom hogy lehetett volna már Vegapunk kísérlete? mikor 5 éves korától ismerjük a történetét, és már akkor is szörnyeteg volt, valamint a szülei saját maguk vitték el akkoriban az óriások szigetére. Kaido meg valószínűleg a gyümölcse végett nőtt meg nagyobbra, mivel 20 éve még olyan magas volt, mint Garp és Roger. Én inkább azon filózok, hogy Feketeszakállnak kik lehetnek a szülei. A legtáposabb az lenne, ha Rocks lenne az apja, vagy épp Kaido és Big Mom közös gyereke lenne. Luffynak az anyjáról is jó lenne tudni valamit. Vannak itt még bőven kérdések.
Kaido meg valószínűleg a gyümölcse végett nőtt meg nagyobbra, mivel 20 éve még olyan magas volt, mint Garp és Roger.
Ban írta:
Big Mom hogy lehetett volna már Vegapunk kísérlete? mikor 5 éves korától ismerjük a történetét, és már akkor is szörnyeteg volt, valamint a szülei saját maguk vitték el akkoriban az óriások szigetére.
Szép elméletek, de az a gondom hogy számos példa van ilyen hatalmas emberekre, ott van Edward is ő sem egy apróság, ő is kísérleti alany lett volna?
Szerintem Bm nem óriás projekt szülötte, csak simán benga, ezt abból gondolom hogy a szülei semmi olyan célzást nem tettek ami arra utalna hogy azért lenne ilyen mert kísérleteztek vele, mert ha jól emlékszem az anyja még így se szívesen hagyta ott.
Na meg Linlin 68 míg Judge 56 éves Vegapunk nem tudom mennyi de vagy öreg mint BM esetleg öregebb és nagyon hamar gyermekzseni genetikus volt.
Szerintem Big Momnak semmilyen betegsége nincs, csak erőszakos neveletlen, aki megszokta hogy amióta csak él azt csinál amit akar, megvan benne a király akarata meg minden. ha ő kísérlet eredménye, akkor miért a gyermekkereskedőtől szerzett tudomást róla a kormány? meg is vették tőle, csak a búcsú buliján megevett mindenkit örömében, na meg amúgy se tudták volna erővel elvinni, max altató finom falattal.
Na meg Bm óriásnak kicsi azért de erőben meg nagyobb bármelyik óriásnál, szóval ha kísérlet eredménye azt még maguk elől is eltitkolta a kormány vagy magánlaborban csinálták, és max az irányíthatatlansága miatt lett sikertelen, mert eléggé veszélyes lenne egy sereg a király akaratával...
Vegapunk személyiségéről meg annyit hogy Alfred Nobel a dynamitot bányászati célokra készítette nem katonaira mégis többet lőttek el a katonák mint a bányászok.
BM meg biztos nem dobta volna ki Charlotte Teachet XD még akkor se ha más gyereke lenne, őt nem lehet elhagyni.
Az hogy Vegapunk lenne Im az csak szarkasztikus poén, de végül is miért ne? akkor aztán tényleg nagyon gonosz.
https://www.reddi...nfo_about/
Rég olvastam ennél reálisabbnak tűnő teóriát. Főként amiatt, mert nyilván nem véletlenül vetette fel Oda Pudding képességét, és ki másnak lenne rá leginkább szüksége, mint Luffy végső riválisának? Ennél jobb alkalma pedig nyilván nem lesz BB-nek. A többi elem meg szépen illeszkedik a jelenlegi körülményekhez.
Szerintem is poneglyphért fog menni BB, de miért segítene neki Pudding azt már nem tudom, vagy kényszerítené? Elvileg még fel sem ébredt a képessége, vagy hazudik Mamának.
De azt csak mi gondoljuk hogy Robinon kívül senki sem tudja elolvasni, azt az írást, még ha el is pusztították Oharát.
Kérdés még az is hogy Roger miért hallotta mindennek a hangját? saját képesség volt vagy gyümölcs? mert ha az akkor csak meg kell ölni az új tulajt, azt megetetni valakivel és már meg is van.
Severum írta:
Kérdés még az is hogy Roger miért hallotta mindennek a hangját? saját képesség volt vagy gyümölcs? mert ha az akkor csak meg kell ölni az új tulajt, azt megetetni valakivel és már meg is van.
Ugrás a fórumra: |