meg momo edz van lány testvére most jön elő a sok klisé sajnos
egyszer már írtam néha elővesznek 1-2dolgot hogy fúnkciója legyen sztorija nincs csak fúnkciója és jelentősége sincs
Szerkesztette: vincentlll - 2018.12.28. 20:06
One Piece manga
Kint az új fejezet:
https://readms.ne...929/5563/1
Wow Orochi mennyire csalódást okozott már csak a kinézete. Egyáltalán nem tűnik veszélyesnek vagy erősnek, és az alapján amit a CP0-nak mondott Kaidora támaszkodik ha veszélyben lenne.
A szupernova gyűlés plusz Sanji viszont érdekes lehet, bár kétlem hogy tényleges harc lenne most, Law és Sanji is van annyira intelligens hogy ne keveredjenek bajba.
hmm Franosuke és a munkaadója elég fura volt xD vagyis csak a szokásos mugiwara viselkedés. Az a tervrajz valahogy nagyon kalandos utat járt be.
ezek szerint tehát az igazi fosztogatók a minkek voltak. végre ezt is megtudtuk.
Zoro is megkapta a keresztjét Yasu képében xD eléggé irritáló, és animében valószínűleg ennél is jobban az lesz.
Robin csak bejutott, tehát a terv ha nem is pontról pontra de azért halad. Orochi elég érdekesen néz ki... majd kiderül mire képes, bár én se várnék feltétlen sokat tőle, tekintve hogy egész nap lazsál.
Asszem X Draket még nem láthattuk eddig. érdekes kinézete van, neki sárkány gyümije van. a képességeire kíváncsi vagyok.
Harc ha Lawn múlik nem lesz hisz szeretné elkerülni hogy még jobban lebukjanak, amit nem engedhetnek meg maguknak most.
Csak most van kibővítve úgy,hogy ez a sárkány gyümölcs modellje,mert eddig csak annyi volt,hogy Ősi Zoan típusú és,hogy ez valami Dinoszaurusz féleség.
Egyesítve 2018.12.31 09:51:55:
De most már végre több Ősi Zoan evő van.Remélem a wano arc végére több lesz mint mítikus.
Jól értem hogy a 6 legerősebb Headliner neve a Flying Fighters és valószínűleg Drake szintjén vannak mind a hatan.
Már nagyon vártam valami hasonlót.
Kíváncsi leszek hogy ők a legerősebbek vagy lesz még a Csapásokon kívül több All-Star is.
Illetve hogy erősebbek Hawkins-nál? Vagy Hawkins csak nem elég rég tag hogy megkapja ezt a címet.
Drake hybrid alakja kicsit fura de tetszik. Kár hogy a farkat nem kapott ebben az alakban.
Érdekes a másik FF is.
Orochi pedig nagyon gáz.
Tudom nem szép külső alapján ítélni de valószínűnek tartom hogy csak hangember és gyenge.
elvileg igen mutatja az erőrendet, bár nem hinném hogy sok vizet zavarnának, max ha mind a 6an jönnek.
Orochi gáz, de Wanon most bábállam van. és mint olyan egy gyenge valakit ültetnek felülre aki ráadásul könnyen irányítható. amíg védik őt csak henyél és nem törődik semmivel.
AFR,szerintem nem lesznek.A csapások hasonlók mint az édességparancsnokok.Igen,tudom,hogy attól még lehet több All-Star,de az erejük nem hiszem,hogy egy csapással fognak felérni.Szerintem Kaidou csapata már most jobb mint BM-é,mert itt még a csapásoknak is vannak alárendelt harcosai,akik igen erősek ha azt nézzük,hogy 6 ember máris X-Drake szintjén van,egy szupernova szintjén.Kíváncsi leszek,hogy King-nek milyen harcosai lesznek.
Hát ha Drake és Hawkins szintűek akkor fognak vizet zavarni.
Azt nem mondtam hogy Csapás szintűek csak azt hogy lehet több All-Star is van. Persze a Csapásoktól tisztes távolban.
BM-nak se csak Édességparancsnokai voltak.
Peros, Compote, Oven, Daifuku, Amande stb
Azt nem tudom, hogy Kaido emberei erősebbek vagy gyöngébbek-e mint Big mom csatlósai, viszont abban biztos vagyok, hogy Luffynak jobban fog feküdni ez a terep mint Totlandon.
Ezt úgy értem, hogy ha már a nevükben benne van az, hogy száz-bestia kalózok, akkor gondolom Kaido embereinek min. 90%-ka zoan gyümölcs használó, így Luffynak ez valamivel kedvezőbb a képességét és a harctechnikáit figyelembe véve.
Luffy és az állatok Érdekes ahogy ez az egész körülövezi a történet során.
Az előző fejezethez van némi hozzáfűznivalóm Komurasaki kapcsán...Odának elég rossz élményei lehetnek a nőkkel kapcsolatban, ha fejezetről-fejezetre undorítóbb személyiséggel tudja ellátni őket...Korábban Flanpe okozott maradandó lelki sérüléseket nekem ahogy Katakurival beszélt és viselkedett, erre most rápakolt mégegy lapáttal
@Vincentlll
Az nem klisé, hogy edz (végülis csak előre-hátra lengeti a bambuszkardot) az lenne klisés, ha ettől a bambuszkard lengetéstől tüsis hajat növesztene, ráadásul pirosat.
Ugrás a fórumra: |