Így ünnepek után lett egy kis időm és gondoltam beleolvasok az itteni fórumba. Hát, azta ... Mennek a viták az már biztos.
Amit talán ezzel kapcsolatban tudnék mondani. Látom, hogy Duengon elég megosztó a témában és ez nem baj, mert van abban is igazság, amit ő ír. Személy szerint a Sanjis dologban én nagyon is meg tudom érteni. Nem is az a gond, hogy Sanji nem változik bizonyos dolgokban. Egyszerűen csak az, ahogy néha a srácokhoz szól az tényleg idegesítő. Ez a szóban úgy kezellek mint egy darab rongyot, de am tök jó barátok vagyunk dolog elég agyrém. Ez engem az ilyen egyéb mangás hülyeségekre emlékeztet, mint a "tsundere" karakterek. Fhu de rühellem az ilyet. A fenéért nem lehet normálisan beszélni egymással.
DE mindezen túlesve és elfogadva, hogy nekem ez nem tetszik másnak meg bejön. Egyszerűen lehet kezelni az ilyet. Nem kell vele törődni! Én sem foglalkozom Sanjival. Azzal foglalkozok ami jó benne, mint pl az Oven elleni megmozdulása, meg mikor valóban férfiasan (tehát Sanjisan) viselkedik. Mellesleg Sanjihoz egy jó dolog az utóbbi időben mindenképpen köthető. Ez pedig Pudding. Igen, nekem ő a reménysugár, aki mellett remélhetőleg Sanji kiköt. Nagyon nagyon szorítok, hogy így legyen.
A lényeg, hogy nem szabad túl lihegni a dolgot. Nekem is volt olyan dolog, amin kiakadtam itt fórumon és visszaolvasva elég butaságnak tűnik, mert csak a hangulatom nem volt a helyén, mikor írtam a dolgot. (Ilyen volt legutóbb Kid.) De egy mangán, ami egy kis dolog az ember életében a nagy egészhez képest, nem szabad ennyire kiakadni rajta. Én is próbálok így állni hozzá, főleg, hogy az utóbbi másfél évben botrányosan kevés mangát tudtam olvasni. Épp csak a One Piece-t tudom követni és azt is felszínesen. Szóval, ha egyszer lesz időm tuti lesz egy nagy újraolvasás legalább a Whole Cake Island elejétől.
A legutóbbi fejezethez annyit amúgy, hogy csak nekem tűnik úgy vagy Luffy ábrázolása ténylegesen változott Wano eleje óta? Úgy értem, hogy végre vastagabbnak látszik, mint akin van izom és a karja sem olyan már mint a 28-as kolbász.
Ez a Komurasaki elég nagy eséllyel Momo testvére. Többet nem lehet róla mondani. Az tuti, hogy nem szimpatikus egyenlőre (enyhén fogalmazva)
Végül pedig egy dolog, ami lehet nem ide való, de mivel én csak a One Piece-t követem aktívan, ezért ide írom.
Szeretném megköszönni a Naruto-kun csapat idei munkáját is! A sok munkát, amit belefektetnek a One Piece és más művekbe is, hogy mi elolvashassuk. Emellett köszönet ezért a fórum felületért, ahol beszélgethetünk egymással.
Mivel pedig így Szilveszterre készülve már valószínűleg nem fogok idén feljönni fórumra. Minden kedves fórumozónak Boldog Új Évet Kívánok!