Passzív edzés alatt nem a cipekedésre gondoltam, hanem arra, hogy valamilyen szinten ellenállóbb lehetne a kairosekivel vagy valami, hogy ne legyen megint one shot. De mint mondtam, nekem ez a téma kissé zavaros, úgyhogy én inkább nem mennék bele. Csupán egy jó lehetőségnek gondolom ezt a szálat és közel sem unalmas az eddigi bebörtönzések vagy Impel Down ellenére, mint ahogy gondoltam.
Kidhez meg csak annyit fűznék, hogy nem tudunk róla semmit. Bevallom miután Kaido legyőzte csalódott voltam és én is lenéztem, de szerintem simán kihozhat belőle többet Oda. Gondoltuk volna, hogy pont Urouge éri el a legtöbbet a többi szupernova közül eddig? Vagy azt, hogy az édességparancsnokoknak keksz és mochi gyümölcse van? Másik használó birtokában valószínűleg haszontalan képességek lennének de ők megfelelően használják. Szerintem láthattuk, hogy miket lehet kihozni néhány szupernova képességéből, szóval ezek után szerintem simán járhat egy esély Kidnek. Ja, és igen, anno Law is kb egyenlő félnek volt beállítva Luffyval, erre ő elvérzett Doflamingo ellen, míg Luffy legyőzte. Valószínűleg itt is hasonló lesz a helyzet. Nem gondolom, hogy Kid pont Luffy szinten van, de szerintem simán lehet közel hozzá, sőt szerintem Lawnál is erősebb lehet. Odát ismerve simán kihozhat csomó dolgot Kid képességéből is, szóval szerintem inkább várjunk kicsit ezzel.
Talán az egyetlen hiba, amit elkövetett Kiddel, az az, hogy jobban kidolgozhatta volna őt és a legénységét. Tehát Kid is érhetett volna el mérföldköveket nem csak az agresszióját és brutalitását kellett volna megragadni. Úgy gondolom ez a Kid szál nem indult rosszul, én ennél sokkal keservesebb szerepet éreztem neki.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."