Én most azon gondolkodom hogy ugye Joyboy mesélte el a történetet az elveszett évszázadról. Valamint Joyboy visszatérése előtt akarja megnyitni Oden Wanot. Aztán ott volt a szent földön az a szalmakalap ami olyan mint luffyé, csak az talán nagyobb. Meg ugye ott van ez D. dolog is akiket a világkormány nem kedvel. Nem lehet hogy Luffy valami reinkarnációja Joyboynak? Azért a kalap, meg ugye Oden valakit vár aki 20 év múlva felszabadítja majd Wanot, szerintem Joyboy leirta azt is hogy visszatér. És lehet ettől majd megnő Luffy ereje amikor kiderül a dolog, és igy tudja majd legyőzni Kaidot.
Illetve hogy vöröshajú akar a világkormánnyal egy kalózról beszélni, elötte meg sokat nézte Luffy plakátját, gondolom róla.
Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy Luffy miután minden rivális kalózt legyőzött jön majd a világkormány ahol lesz a legkeményebb ellenfele, de nem az admirálisok, hanem az a titokzatos személy, aki Luffy plakátjával sétál be a nagy szalmakalaphoz a 885 részben.
Viszont ami külön érdekelne, az az hogy miért olyan barátságosak vöröshajúval a világkormánynál. Amikor el akarta temetni fehérbajuszt és Ace-t, azt mondták hogy megteheti, de csak mert róla van szó. Illetve amikor a világkormány konferenciája tartott, akkor ő volt aki bement a fejesek tanácskozára, és ott is azt mondták hogy mivel róla van szó, azért szánnak időt rá. Értem én hogy erős meg minden, de valami lehet a háttérben.